Избор на обувки за тичане.

18.12.11
14:42

Драстиии :)!

Мисля да си купувам обувки за тичане, че с тея гуменки майче доста се набиват петите. Живея в Испания, тук цените са горе-долу като в България, обаче са в евро (например:5 лева в България - 5 евро в Испания за даден продукт). Не съм разглеждал много по магазините, но на няколко пъти съм мяркал - имаше едни евтини маратонки около 9-10 евро, предполагам не се препоръчват такива? В един друг магазин имаше за около 30 и съм сигурен, че все има магазин в региона в който съм, където има скъпи маратонки от рода на 40-50-80 евро.
Но нека да спра до тука с цените. В смисъл интересува ме каква е разликата, има ли голям смисъл да купувам обувки за 40 евро,а не 10 например? Ако има много големи разлики, ще съм ви благодарен да ми кажете какви могат да са и ако искате ми помогнете в избора!
Поздрави,
Георги.

Темата беше редактирана от Nownownow на 18.12.11 14:43.

18.12.11
15:28

а дали ще има разлика ако играя футбол с галоши или с адидас ф50 ???
Мисля че ме разбра на къде бия .. То че може да бягаш с евтини обувки - може , но ако се занимаваш професионално с това или пък търсиш големи рекорди и прогрес тогава вече специалните маратонки за бягане са важни .
Хвърли едно око : тука
Според мен най-добрите обувки за бягане са Асикса и адидаса

Мнението беше редактирано от RinGo на 18.12.11 15:35.

18.12.11
15:53

Виж и това тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57611
Общо взето гласовете клонят към Асикс, но според мен, докато не минеш през няколко марки за да отсееш, кои ще ти прилепант най-добре на формата на стъпалото, начина на бягане и терена няма да намериш твоя модел.
Успех с избора!

18.12.11
23:12

Благодаря ви братлета! Живи и здрави да сте :).

19.12.11
10:25

Asics!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1