12.04.05
22:28
В Петак играх доста канадска и в събота тренирах ръце и играех повдигане на щанга с тесен хват и изтарвах щангата и незнам кво стана ама нещо ти контузих десния бицепс не само той,ама тои наи-много боли също боли малко и лакътя и предмишницата.В понеделник тренирах и болеше ама изтърпях тогава тренирах гърди и предно и средно рамо и флаис и странично повдигане неможах да ги направа щото много болеше та вапроса ми е дали в четвартак да тренирам гръб и задно рамо или да си там почивка и да обърна внимание на лявата ръка,щото ми е доста по изоставаща???
според мен почини щото в гърба индиректно участват и бицепса и рамото и предмишницата а ако не те свърта у вас направи краката :wink: а тва с канадската борба е доста глупаво за един сериозно трениращ човек аз така преди около две години си докарах една травма на китката дето ми провали около един месец тренировки :x
Почивка пич или по леки натоварвания докато премине не бързай няма да избягат железата
мда и моя приятел направи тая грешка, игра канадска на село миналата събота и сега не може да си мърда и двете ръце камо ли за тренировка! даже инжекции му биха за изтегляне на млечната киселина от мускула ма не помогнаха много. дано с повече почивка се оправи бързо
и моята препоръка е почивка, само това е лечението, а ако много те боли има разни мехлеми в аптеките
А през това време да тренирам ли лявата ръка с по 1-2 упражнения за бицепс и трицепс???
ако не си играл канадска с нея и ти изостава би било добре но пак както ти си е програмата не да правиш по 10 упражнения за нея за да си запълниш времето
В нас с дъмбел за бицепс-концентрично и бицепсово сгъване и за трицепс-кигбек и разгъване на дъмбел дали да ги правя или не и дали няма да претренирам???