Върпос за приема на добавки

21.12.11
23:02

Здравейте момчета :) . Знам за сайта от много време , но просто от скоро чета информацията , която ми е  нужна( за хр. добавки) за това ще стане въпрос малко по-надолу.Поздрави за сайта и форума :)
Така сега нека преминем по същество . Аз съм момче на 17 години , тежащ около 70 кг , височина 1.72-3 см . Занимавам се със фитнес (малко силно казано , но в залата все пак тренирам) от близо 1 година . Тренирам и БИ .
И сега в този период , в който имам повече свободно време и за тренировки и за хранене искам да попитам за една работа .
По стечение на обстоятелствата си взех креатин . ( на Трек Нътришън - Креапуре с Алфа - липова киселина и Витамин Б1) ,  и протеин ще си взема сега (мисля пр. матрица на БСН Синта 6 ).
След като гледах доста за приема на креатин . Днес почнах да го пия  както четох . ( сутрин след ставане - 5 гр  с 500 мл вода или компот (по избор) 1 лъжица мед (понеже нямам декстроза , така става ли ) 1 лъжица брашно и разбивам в миксера ) . След 3 - 4 часа пак така , и после преди тренировка и след тренировка .)
Въпроса ми е следния . Когато го пия така  ми е гаден , смисъл пия го но  ( пия  и доста вода след това  на ден става около 2, 3 литра (това добре ли е )  и после дори като се уригна и ми мерише на такова като на лекарство т.е на креатин и е кофти така ..  И освен с вода и сок с нещо друго може ли да го пия или трябва да се примиря с това и да си го сърбам с вода .

Също да попитам сега след като не съм взел и протеин , (ще взема , но няма да е утре и други ден ) , може ли по някакъв начин да “наваксвам ” това . Гледам да ям по 5-6 пъти на ден , като ям здравословно . т.е да ви обесня общо  гледам  Въглехидрати , Белтъчини , Мазнини да ми излизат  . Смятах си и калории , от колко се нуждая ... Но  конкретно проблем ли е като не взимам суроватка и може ли по някакъв начин за момента да ям , пия нещо  ,което е богато на такъв протеин ?

И трето - сутринта креатина на гладно ли го пиете или след като ядете , същото важи и за следващата доза , която е към обяд (след ядене или преди ) щото днес аз го правих преди , заради това което казах по-горе ,че уригам на гадно после :) ...

Това е което ме интересува. Надявам се да прочета компетентни мнения от хора ,изитали и добре запознати с това, а не от работи научени на изуст . Благодаря предварително и сори ако има подобна тема , просто сега съм зает с повече ангажименти и нямам мн свободно време за търсене из форуми ... макар ,че преди съм търсил доста ... Айде Поздрави ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1