23.12.11
14:34
Здравейте,
Преди известно време се появи една болка в предмишница на лявата ръка , всъщност болката е малко под предмишницата , както и да е тогава бях на около 5 месеца тренировки , наложи се да прекъсна тренировки за около една седмица точно тогава когато се появи болката , но пък през времето което почивах тя се усилваше .Отне ми около месец за да утихне , след което си дадох още няколко седмици почивка.Всичко отшумя започнах наскоро отново тренировки и сега на 3тата или 4тата тренировка усещам как болката отново се появява... Дали не съм повредил нещо по сериозно или.. знам ли , някой имал ли е подобен проблем или ако имате идея от къде може да идва проблема..
Ами.. при бицепсовото сгъване , основно с дъмбел понякой път и с щангата, но то преди като болката беше по силна дори неможех сутрин да си вдигна юргана.. мислех си нещо да не съм повредил някоя вена ако изобщо е възможно знам ли...
Мнението беше редактирано от changer33 на 25.12.11 01:46.
Можеш да починеш за 1-2 седмици и евентуално като се върнеш на тренировките няма да имаш болка.
Аз също имах такава болка като комбинирах стреет фитнес + фитнес, мойте приятели също я имат тази болка нищо, че не са комбинирали стреет фитнес + фитнес...Купи си бинтове и намотвай колкото се може по нагоре до края на предмишницата, при мен болката отшумя така.Тренирай и предмишница в деня за ръце, намали тежеста, слагай ортопедични накитници .
Тренирай ръцете с по-малко кила и прочети по-горните ми съвети, надявам се, че това ще помогне, ако не то тогава няма да ти навреди.
Нали казах че и преди когато я имах почивах повече от месец и сега като се върнах на тренировките след 4-5тата болката отново е тук, всъщност и аз комбинирам стреет фитнес с фитнеса , сега зимата не толкоз често но цяло лято.. Ще видя , мисля че няма смисъл да почивам сега 2 седмици да мине и после ако пак се появи както вече стана...