23.12.11
21:47
Набива ми се тази фирма от 1-2 месеца на очи. Доскоро не можеше да и се намери сайта, освен с по-насочено търсене, кавички, плюсове и т.н. Сега вече излиза нормално на търсене, т.е. инксирането го е оправил сайта по линкове и т.н. А и им гледах и ключовите думи преди, сега са го оправили хедъра, май са си сменили уеб дизайнера. С други думи - много нов сайт, нова фирма.
Другото, което знам - не се занимават да правят някакви нови и уникални формули, дори имена уникално нови не измислят. Пример - копират си оксито. Копират имена на синтракс и т.н. Цената - осезателно по-добра.
Третото, за мен важно, което вече знам на чужд гръб. Хванаха ЦСКА с допинг от едно вещество, заради което купувам оксито, т.е. в продуктите, поне този продукт на тази фирма си има каквото пише, че има, поне важната съставка. Не е измислена работа, поне този продукт и мисля следващата ми кутия “окси” всъщност да е на тази фирма. Даже мисля да купя 5-6-10 кутии, да си ги зазимя в мазето :), ако ми действа, като оксито първата... че скоро това може и да го забранят окончателно.
Някой да има конкретен личен опит, няколко изпити килограма протеин, амино (добре изглежда на етикет) и т.н.?
П.С. Само ще помоля представители на вносителя/вносителите да не пишат тук. Ясно, че няма да кажат “фирмата е скапана и ни е много кеф да умремe от глад.”
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.05.13 01:11.
23.12.11
22:11
5-6-10 кутии, но нали се сещаш, че ще действат до едно време, след което ще трябва нещо по-силно. Само това ще кажа, т.е. няма смисъл да вземаш толкова много.
По въпроса ти - не бързай за килограмите протеин и т.н.. Фирмата е сравнително нова. Погледни някои от спонсорираните дневници. Мисля, че до кратко време ще започнат ревюта по продуктите им.
23.12.11
22:13
Не мисля, че спира просто така. Аз всъщност мисля да взема 15-20 кутии окси и стимулант. За пример сега редувам кутия стимулант, кутия окси, кутия стимулант, кутия окси, проблем няма, нищо не е спряло да действа вече поне 4-5 кутии стимулат и 4-5 кутии окси. Просто после ще редувам това с нещо друго, ей сега пускам нова тема за едно друго, пак питане... :)
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 23.12.11 22:19.
23.12.11
22:19
Аз съм пил моното на фирмата. Даде ми точно това, което и всяко друго моно, което съм пил (на NOW, ON и Weider). Т.е. за мен монохидрата им е наистина монохидрат.
В момента съм заменил БЦАА-тата с тези на Pure, но след Нова ще се тренира както трябва, така че тогава ще може да сравня техните БЦАА с такива на други фирми, които съм пил достатъчно дълго време. Така че по-късно ще мога да кажа дали аминото им е амино, сравнимо с други на водещи марки, които съм пил.
23.12.11
22:22
Благодаря много! Точно и именно BCAA-то загледах на Красно село, състава му е много добър, цената също. Мисля и аз да го пробвам, само да ми свършат сегашните пакети.
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 23.12.11 22:24.
24.12.11
22:19
Пия протеина им 100% Pure Whey - Chocolate cake. Според мен в състава му преобладава концентрата, а не изолата. Малко ми е гъстичък, а като вкус нищо особено. Едва ли ще си взема пак от него, след като е на цената на Gold Standart примерно. Лично на мен не ми допада. Пия също така витамините им - Power Pak. Вършат работа, макар че няма какво да очаква човек от едни витамини. Нямаше да е лошо да са разтворими, че тези 5 “хапченца” малко ме дразнят. За фирмата като цяло съм малко скептичен, но времето ще покаже. Доста агресивна кампания по промотирането и, но това си е нормална търговска практика.
24.12.11
23:29
Т.е. за мен монохидрата им е наистина монохидрат.
Т.е водата е мокра :D
Пия протеина им 100% Pure Whey - Chocolate cake. Според мен в състава му преобладава концентрата, а не изолата.
Я подвижна лаборатория :D Може ли да ти пратя мостричка от един 5 компонентен протеин и ти да ми кажеш, кой преобладава? :D
25.12.11
04:22
head_hunter
не намирам коментара ти за особено смислен и градивен, по-скоро заядлив.
Т.е водата е мокра
Вярно ли е мокра?! Аз мислех, че може и да е суха, ако използвам твоите думи. Тези на сайта си знаеш ли какво са написали? Pure creatine. Има си хас да напишат Junk creatine, примерно. Надали са такива идиоти. Ама защо не са написали Creapure? Твърде интересно?!
В един от нашите сайтове (хелтстор) пише това:
Креатинът на Pure Nutrition е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Тук вече съм силно заинтригуван. Коя е тази суровина, от кой завод, това Creapure ли е или вече има друга по-качествена, бих искал да знам, без да се заяждам? Действително ме интересува. Нали била “възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровин”, т.е. не е примерно една от най-качествените, а най- от най- :)
Може да опаковат качествен креатин, действително, а може да е просто junk, т.е. водата може да е мокра, но може и да е суха.
Ще ти го кажа по друг начин:
Всъщност вътре изобщо има ли креатин? Това е сериозен въпрос и действително го задавам. Аз лично се съмнявам и затова питам тук, и коментара на Oranje е изключително смислен, защото се базира на проба и сравнение на база личен опит, а не на етикет, който се прави в първата печатница за бандероли в Столипиново, пример.
А ти или някой друг трябва да си кръгъл идиот, за да влезеш в магазин, в държава, в която липса съдебна система (гаранта по сделката) и да си убеден, че в една кутия има това, което пише на етикета, защо... защото го пише на етикета?! :)
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 25.12.11 05:05.
25.12.11
09:31
head_hunter
не намирам коментара ти за особено смислен и градивен, по-скоро заядлив.
Т.е водата е мокра
Вярно ли е мокра?! Аз мислех, че може и да е суха, ако използвам твоите думи. Тези на сайта си знаеш ли какво са написали? Pure creatine. Има си хас да напишат Junk creatine, примерно. Надали са такива идиоти. Ама защо не са написали Creapure? Твърде интересно?!
Баси изненадата, на кутията пишело монохидрат, що вътре боядисано зайче ли очакваш да има?
Сигурно, защото “Creapure” е ®, а? Ти как мислиш по въпроса, но за това е нужно мъничко мисъл? Това говори ли ти нещо или държиш да покажеш колко си зле по темата?
Дори и на Нутрим съдържанието на опаковката отговаря на етикета, защото креатин-а е една от най-евтините добавки! Друг е въпроса дали е микронизиран, а какво означава това можеш да прочетеш дори и тук във форума, защото тази тема е дъвкана, та дъвкана.
Креатинът на Pure Nutrition е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Тук вече съм силно заинтригуван. Коя е тази суровина, от кой завод, това Creapure ли е или вече има друга по-качествена, бих искал да знам, без да се заяждам? Действително ме интересува. Нали била “възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровин”, т.е. не е примерно една от най-качествените, а най- от най- :)
Коя е тази суровина, ми те хората са написали, но евентуално трябва да знаеш, какво е креатин, как се произвежда и как се “микронизира”, но друго си е едно такова словоблудство, което не казва нищо :D Хубаво е да прочетеш, какво означава “фармацевтично чист” и “микронизиран” ;) Колкото до това, къде се произвежда - ми сигурно в един от 5-6 завода, които го произвеждат и от където купуват и останалите “производители” на хранителната добавка креатин, а? Или си помисли, че всяка фирма, забърква свой собствен креатин монохидрат :D :D :D
Ще ти го кажа по друг начин:
Всъщност вътре изобщо има ли креатин? Това е сериозен въпрос и действително го задавам. Аз лично се съмнявам и затова питам тук, и коментара на Oranje е изключително смислен, защото се базира на проба и сравнение на база личен опит, а не на етикет, който се прави в първата печатница за бандероли в Столипиново, пример.
Той се съмнявал, миличкия? Ти креатин виждал ли си, пил ли си? Явно не си, защото нямаше да ги плещиш такива? Защо му е на някой вместо възможно най-евтината суровина, да слага нещо друго? Интересно, как по дяволите Oranje може да установи, колко “фармацевтично чист” е креатина? Ще ти отговоря в твоя стил “Каква овца си, че трябва да определиш един коментар от рода “креатина е креатин”, като “смислен” и три марки ли наричаш “база за сравнение”?”, за мен това е просто беден опит с хранителните добавки!
Аз се съмнявам в състава на едни мулти витамини, та се чудя дали да не пусна тема тук и някой да ми каже на “база личен опит”, какво е съдържанието на витамин Б12, щом имало чак такива капацитети, които определят кое преобладава и с толкова богат опит?
А ти или някой друг трябва да си кръгъл идиот, за да влезеш в магазин, в държава, в която липса съдебна система (гаранта по сделката) и да си убеден, че в една кутия има това, което пише на етикета, защо... защото го пише на етикета?! :)
Със съдебната система си толкова запознат, колкото с креатина! :D :D :D
Можеш да отвориш Конституцията, където е записано каква е ролята на съдебната система, има и “Закон за съдебната власт”, който от своя страна, ще ти изясни тази иначе много мътна материя за теб.
Има разни гладки мозъци, които съдебната система им е виновна, че са неграмотни и не си знаят правата, но я обвиняват и за това, че не могат да оправят жена си, между петата и шестата голяма ракия!
Хайде отговори си на въпроса, “Кой създава законите” и “Съдебната система законодателен орган ли е” :D :D :D
За пореден път се питам “Абе тея възможно ли е да не си четат мненията преди да публикуват нещо, та плещат такива глупости”? А ти имаш доста да четеш по въпроса, та да не се впечатляваш от “експертни” мнения. :D :D :D
Единственото, което разбрах от иначе не много свързаното ти и ясно мнение е, че всичко ти е много мътно, мързи те да прочетеш това, което те интересува, но за сметка на това си прочел нещо отгоре-отгоре, което от своя страна те кара да се излагаш, но пък за сметка на това го играеш “дървен философ”. Един съвет - вземи се ограмоти малко.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.12.11 09:32.
25.12.11
13:37
Малко отговори на въпросите.
Хед не случайно ви бъзика за монохидрата. Монохидрата си е монохидрат, лесно ще се усети като такъв, най-малкото е най-ефективната форма на креатин. И тук идва разликата между евтин китайски монохидрат и качествен микронизиран. Пробвал съм, все едно става въпрос за различни креатини. Creapure е патентован немски, микронизиран креатин монохидрат, но това не означава, че е единственият микронизиран креатин монохидрат на пазара. Много американски производители ползват американски микронизиран монохидрат, който по нищо не се различава от Creapure, освен по патента. Получаваш едно и също нещо, но с различно име. Pure Nutrition използват точно американски микронизиран монохидрат и това може да се потвърди най-малкото от хора, които усещат разликата между микронизирания и китайския (болки в стомаха, разтройство, по-обемно задържане на вода, трудна разтворимост). Аз съм ползвал монохидрат на ON (Creapure) и монохидрат на NOW (споменатия микронизиран американски), и този на Pure по никакъв начин не се различава от тях. Вече монохидрата на Biotech USA беше съвсем друго изпълнение...
Относно протеинът, той е по-гъст не заради преобладаващия концентрат, а заради сгъстителя (вж. за пример Myofusion). Доказателство за това е Syntrax Whey Shake, който за 100% концентрат изобщо не е гъст протеин.
Относно BCAA Blast, в спонсорираните логове може да видиш мненията на потребителите. Затвърдено мнение има вече и от хора, които не са обвързани с логовете. За мен това е един отличен продукт - като разтворимост, вкус и възстановяване.
Всичко това го казвам, като човек обвързан с вносителя. Надявам се да не оцениш мнението по този показател.
27.12.11
15:55
Защо се крие, че продуктите (добри или не толкова) на псевдомарката ” Pure Nutrition” са тип “Private label” продукти, произведени от NuCare Nutrition (Kingfisher OK, USA) за България? Black Fire всъщност е техният PhenolFire.
Очевидно е, че продуктите са MADE IN USA, но също така е ясно, че се цели да се засили потребителския интерес към “новата американска марка”.
;)
27.12.11
16:14
Защо се крие, че продуктите (добри или не толкова) на псевдомарката ” Pure Nutrition” са тип “Private label” продукти, произведени от NuCare Nutrition (Kingfisher OK, USA) за България? Black Fire всъщност е техният PhenolFire.
Очевидно е, че продуктите са MADE IN USA, но също така е ясно, че се цели да се засили потребителския интерес към “новата американска марка”.
;)
По състав си приличат продуктите, по наименование също, но дай повече инфо по въпроса?
27.12.11
16:25
Посети сайта на NuCare Nutrition ( nucare dot com ) и ще разбереш, че срещу скромни (но зелени) финикийски знаци лепят етикети “ала Пюър шиийт” на кутиите с произведеното от тях. Просто на българския потребител се предлага американски продукт, но чрез една некоректна (да не кажа нарушаваща добрите търговски практики) мистификация - американска фирма “Pure Nutrition”, която да произвежда предлаганите на нашия пазар продукти, не съществува. Съществуват обаче много алчни търговци (по целия свят) :)
американска фирма “Pure Nutrition”, която да произвежда предлаганите на нашия пазар продукти, не съществува.
Имаше една тема, която в последствие беше заключена, и точно в тази тема го “нищихме” този въпрос като моите подозрения бяха дори по-лоши от казаното от теб.
сега влязох в сайтовете и на двете марки , ето и адреса от http://nucare.com/about-us/ а именно
NuCare Nutrition
205 West Miles
Kingfisher OK, 73750
а сега и адреса от http://purenutritionusa точка ком
а именно
205 West Miles Ave
Kingfisher, OK 73750, USA
Открийте разликите :)
И на тва чудо протеин бленда му е 95лв ?!?!?! хахаххахаха
Мнението беше редактирано от target на 27.12.11 16:48.
27.12.11
16:54
стига си плюл RIS марката в никакъв случаи не е “шит”
и вместо да мътите на хората бизнеса обърнете внимание че топ спортен лекар дава на спортистите в клуб ЦСКА добавки на същата фирма - явно признание за качеството на продуктите им!
хаха ами ти сериозно ли? Тоя лекар дето сега си скубе косите че им е давал бляк файър щото нямал витаслим , баси лекаря често , и сега дали им е весело в ЦСКА, че са пили от супер дупер яката марка а?
Мнението беше редактирано от target на 27.12.11 17:01.
27.12.11
17:48
стига си плюл RIS марката в никакъв случаи не е “шит”
и вместо да мътите на хората бизнеса обърнете внимание че топ спортен лекар дава на спортистите в клуб ЦСКА добавки на същата фирма - явно признание за качеството на продуктите им!
Кажи, че се бъзикаш!
Ти сериозно ли мислиш, че са давали на ЦСКА този продукт, щото е супер добър или защото е имало далаверка /все едно за кой/?
Горе пича каза, че всеки може да си поръча при тях ако ще и марка “ку.одръв нутришън” и това ли, ще е яката марка?
Съветвам те да изгледаш “bigger stronger faster”, където е обяснен механизма за пускане на една добавка на щатския пазар ;)
Това, че някои от продуктите съдържат 1,3-диметиламиламин (DMAA) 4-метилхексан-2-а е доста показателно дали продуктите съдържащи го, са минали през РИОКОЗ или ако са минали по какъв начин при положение, че стана ясно - DMAA е забранен ;)
Има ли смисъл да обяснявам на някой, защо всеки продукт трябва да мине през РИОКОЗ при първото му пускане в продажба?
Гледам, че въпреки забраната продукти с 1,3-диметиламиламин си се продават, а РИОКОЗ и бъркат в едно отверстие и си траят, министерство на здравеопазването и то се прави, че не е вярно, а митниците и МВР - там няма да коментирам.
Като тръгнаха с тая акция, що не карат на ред?
27.12.11
17:52
От какво е породено това негативно отношение в лицето на потребителя RIS? Имаш току що регистриран ник ... влизаш в темата и започваш да плюеш продуктите? Използваш думи като “shit”, обвиняваш в измама една от сериозните фирми вносителки на спортни храни. В същото време самият ти не смееш да се представиш или да ползваш истинското си име? Има ли смислена причина да го правиш, защото аз виждам само опит да хейтваш?
Бих реагирал по друг начин, ако някой от потребителите във форума ползвали продуктите беше реагирал негативно ... ако някой опита аминокиселините и каже - “Ами не, не ме възстановяват” или пък “Не ми харесва вкуса на протеина - гаден е” - тогава няма проблеми ще го приема ... но ние дадохме на доста хора възможност да пробват продуктите безплатно ... направихме логове - нещо което друга фирма не е правила до момента. Както сами виждате потребителите харесаха продуктите ... а това са мнения на реални потребители, реални хора от живота които не са пристрастни и могат да изкажат обективно мнение.
Както казах и в другата тема - всякакви опити за злонамерени действия са безмислени, нека всеки опита продуктите и да прецени сам. Ако има потребители които се съмняват в истиността - без никакъв проблем могат да се свържат с мен както през форума на bb-team, а така и през фирмения сайт на Хелтстор (вносител на продуктите). Мога да представя сертификати за всеки продукт и партида, документи по самият внос на продуктите, а също така ако някой желае може да получи мостри и сам да прецени дали продуктите са качествени или не. Мисля, че това е едно коректно отношение от нас търговците. HealthStore винаги е държал на своите клиенти и винаги сме били открити и коректни. Некоректно е хора които не са опитали продуктите да плюят срещу тях или пък да се пише от анонимни никове във форуми.
За информация ще кажа, че в момента над 30 спортни клуба и федерации използват тези продукти и са изключително доволни. Ние не твърдим, че марката е по-популярна от Optimum Nutrition. Изключителни представители сме на Optimum Nutrition, Syntrax и NOW Foods за България, а също и официални на фирми като BSN и Gaspari. След като тези фирми са ни гласували доверие вече пет години - може би сме го заслужили с коректно отношение? Нека всеки който желае да опита продуктите и да прецени сам дали те са добри или не ... марката е нова и точно за това раздаваме мостри, правим логове и имаме по-агресивна политика, защото желаем да я наложим. Ако някой не хареса даден продукт - няма проблеми на пазара има десетки марки, в момента предлагаме конкурентни цени и който не е удовлетворен винаги може да заложи на BSN и Optimum Nutrition - марки признати в цял свят :)
Не подхождайте типично по “Български” с нападки и обиди ... това е некоректното поведение.
А всъщност каква е истината за произхода и историята на самата марка? Наистина ли е private label на NuCare Nutrition? Как да си обясня еднаквите адреси от сайтовете? Общо взето на там бяха въпросите , а не конкретно за отделни продукти , а за самата марка.
А защо като искате да я наложите тя е една от единиците марки без коледно намаление на бг пазара?
Мнението беше редактирано от target на 27.12.11 18:05.
27.12.11
18:05
хаха ами ти сериозно ли? Тоя лекар дето сега си скубе косите че им е давал бляк файър щото нямал витаслим , баси лекаря често , и сега дали им е весело в ЦСКА, че са пили от супер дупер яката марка а?
Ама ти сериозно ли? Виниш марката, заради некадърността на един доктор, който не знае какви са съставките в продуктите, които дава на играчите и ползва 1,3 Диметиламиламин непосредствено преди мач? Аре стига бе, сигурно и той е бил излъган... Половината от пъпчивите пубери знаят това-онова за ДМАА. И е факт, че съставката е популярна и разрешена в САЩ и се съдържа в половината топ продукти. Както се казва, на калпав х.. вълната му пречи.
Ама ти сериозно ли? Виниш марката, заради некадърността на един доктор, който не знае какви са съставките в продуктите, които дава на играчите и ползва 1,3 Диметиламиламин непосредствено преди мач? Аре стига бе, сигурно и той е бил излъган... Половината от пъпчивите пубери знаят това-онова за ДМАА. И е факт, че съставката е популярна и разрешена в САЩ и се съдържа в половината топ продукти. Както се казва, на калпав х.. вълната му пречи.
еми точно за тоя лекар ми е приказката , та нали той го нарече топ спортен лекар
27.12.11
18:17
Продуктите се произвеждат в САЩ, точно както е написано на опаковката, адреса е този който е на етикета. Собствениците/производителите и на двете компании са американци, продуктите се произвеждат, изследват и т.н... в един завод в Оклахома, САЩ. Между другото един любопитен факт, който до момента не сме споменавали - фабриката спазва GMP стандарти, но най-вероятно от 2012 ще бъде официално сертифицирана от FDA.
Искам да споделя още малко информация относно така наречения private label - компании като Syntrax, Gaspari Nutrition, Controlled Labs, USP Labs са компании които нямат собствено производство, тоест това е private label. Сами по себе си тези компании разполагат единствено с административен офис и адрес и маркетингов отдел ... малко компании подобно на Optimum (Glanbia), NOW Foods и Universal разполагат със собствена производствена база. Просто са силно рекламирани и наложени :)
27.12.11
18:25
По отношение на казаното по-горе - не бива на българските потребители да се предлага продукт по такъв начин недостоен дори за изолирано племе от Амазония.
Яростта, с която тук апологетите на «марката» я обгрижват, ме смущава.(fubar)
По отношение на казаното по-горе - не бива на българските потребители да се предлага продукт по такъв начин недостоен дори за изолирано племе от Амазония.
Мен пък , както и много други потребители ни съмняваш ТИ.Появяваш се от никъде изведнъж и вместо да коментираш други теми започваш да се нахвърляш и да плюеш доста яростно конкретно тази?
Мнението беше редактирано от Dominic на 27.12.11 18:28.
27.12.11
18:28
Предполагам, че за марки като Syntrax и Gaspari, които също ползват private label, имаш същото мнение като към Pure Nutrition. Прав съм нали? Всъщност... ти кои продукти на Pure Nutrition опита, за да си съставиш това мнение?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.12.11 18:30.
Само с едно не мога да се съглася с това за гаспари , че имали само административен адрес и маркетингов отдел. В Ню Джърси съм живял близо до не знам как да го нарека “огромна база ” на гаспари , не знам производство ли е имало там или складова база , но не беше само един офис определено.
Но е ясно че няма как от 300 марки всяка да си има фабрика за производство
27.12.11
18:30
А защо като искате да я наложите тя е една от единиците марки без коледно намаление на бг пазара?
При вноса на продуктите се стремяхме да предложим максимално конкурентни крайни цени. Идеята ни беше продуктите да са изгодни не само по коледа, а винаги. Ще дам пример:
1. Jack3d - 250 g - Крайна цена 77 лева - цена с 20% намаление - 62.40 лева.
Black Jack - 304 г - крайна цена 59 лева.
Както виждаш тук Black Jack e по-евтин и получаваш по-голямо количество от продукта, въпреки намалението. Отделно по мнениен на повечето потребители Black Jack се усеща по-силно от Jacked на USP Labs.
2. Superior Amino 2222 (Optimum Nutrition) - 320 таблетки х 1000 мг - 50 лева, а цена с намаление от 20% - 40 лева.
Amino 2000 - 325 таблетки х 2000 мг (Pure Nutrition) - цена 49 лева.
тук получаваш доста по-голямо количество аминокиселини за същата цена. Всеки може да си направи същите сметки и за другите продукти.
Както и преди съм казвал, от много време искахме да намерим аналог на доста популярната в миналото марка American Sports Nutrition (ASN)... и там в началото имаше много въпросителни ... спомням си дори пак потребител се беше изказал, че фолиото под капачките е разлепено и продуктите се правят в България, но в последствие марката се наложи. (Защото продуктите действаха).
Когато дадени продукти са качествени и работят, то рано или късно се разбира. (И обратното естествено).
27.12.11
18:31
Точно си мислех,че марките със затворен цикъл едва ли са много,което поставя същия въпрос за купищата други вече наложили се.
27.12.11
18:32
...
Искам да споделя още малко информация относно така наречения private label - компании като Syntrax, Gaspari Nutrition, Controlled Labs, USP Labs са компании които нямат собствено производство, тоест това е private label. Сами по себе си тези компании разполагат единствено с административен офис и адрес и маркетингов отдел ... малко компании подобно на Optimum (Glanbia), NOW Foods и Universal разполагат със собствена производствена база. Просто са силно рекламирани и наложени :)
На мен ми се струва от всичко казано, че Pure Nutrition е private label на Healthstore. Ако това е вярно, на мен ще ми е достатъчно да не купувам тези продукти. Колкото и да уважавам Healthstore е меко казано некоректно да се манипулират така потребителите. Колко по-лесно щеше да е да кръстите продуктите Healthstore /или нещо от сорта/, и да споменете че са американско производство. По качеството всеки щеше сам да прецени за себе си.
27.12.11
18:34
Само с едно не мога да се съглася с това за гаспари , че имали само административен адрес и маркетингов отдел. В Ню Джърси съм живял близо до не знам как да го нарека “огромна база ” на гаспари , не знам производство ли е имало там или складова база , но не беше само един офис определено.
Но е ясно че няма как от 300 марки всяка да си има фабрика за производство
За Gaspari Nutrition 100% мога да ти гарантирам, че нямат собствено производство поне към момента. Това което си видял са складови бази. Говорил съм няколко пъти с Рич Гаспари и не го крие, дори го споделя. Дори знам къде и кой им произвежда продуктите. Протеина се прави в Канада (забележете не е в САЩ) и пак е с високо качество. Във всичките тези бизнес отношения няма нищо лошо - протеина на GNC се прави от Optimum Nutrition (тоест от Гланбиа) и това го знае всеки който в САЩ ходи на фитнес. Пак казвам в това няма нищо лошо...
Лошо е когато продаваш продуктите които не работят, безвкусни протеините или продукти със супер завишени цени. Но това рано или късно се забелязва... а в днешните времена на ожесточена конкуренция никоя фирма не би рискувала името си за дребни далаверки.
27.12.11
18:35
Мога да представя сертификати за всеки продукт и партида, документи по самият внос на продуктите, а също така ако някой желае може да получи мостри и сам да прецени дали продуктите са качествени или не. Мисля, че това е едно коректно отношение от нас търговците. HealthStore винаги е държал на своите клиенти и винаги сме били открити и коректни. Некоректно е хора които не са опитали продуктите да плюят срещу тях или пък да се пише от анонимни никове във форуми.
Аз имам въпрос. Как е издадено разрешение от РИОКОЗ за продуктите съдржащи DMAA?
27.12.11
18:39
...
Искам да споделя още малко информация относно така наречения private label - компании като Syntrax, Gaspari Nutrition, Controlled Labs, USP Labs са компании които нямат собствено производство, тоест това е private label. Сами по себе си тези компании разполагат единствено с административен офис и адрес и маркетингов отдел ... малко компании подобно на Optimum (Glanbia), NOW Foods и Universal разполагат със собствена производствена база. Просто са силно рекламирани и наложени :)На мен ми се струва от всичко казано, че Pure Nutrition е private label на Healthstore. Ако това е вярно, на мен ще ми е достатъчно да не купувам тези продукти. Колкото и да уважавам Healthstore е меко казано некоректно да се манипулират така потребителите. Колко по-лесно щеше да е да кръстите продуктите Healthstore /или нещо от сорта/, и да споменете че са американско производство. По качеството всеки щеше сам да прецени за себе си.
Гарантирам ти, че ако ние правехме продуктите с огромен кеф щях да изтипосам логото на HealthStore на всеки един продукт или поне щяхме да напишем - “made exclusively for HealthStore” или нещо от типа за да нямаме проблем и с нелегален внос и т.н...
иначе за качеството на продуктите съм съгласен с теб всеки може да си прецени сам дали са качествени или не след като ги опита примерно.
27.12.11
18:42
Мога да представя сертификати за всеки продукт и партида, документи по самият внос на продуктите, а също така ако някой желае може да получи мостри и сам да прецени дали продуктите са качествени или не. Мисля, че това е едно коректно отношение от нас търговците. HealthStore винаги е държал на своите клиенти и винаги сме били открити и коректни. Некоректно е хора които не са опитали продуктите да плюят срещу тях или пък да се пише от анонимни никове във форуми.
Аз имам въпрос. Как е издадено разрешение от РИОКОЗ за продуктите съдржащи DMAA?
Когато регистрирахме продукти съдържащи ДМАА (не само Black Jack а изобщо) нямаше проблеми с гераниума и се продаваше навсякъде без проблеми. В момента самият ДМАА е доста коментирана тема и в САЩ. Лично мнение - скоро тази съставка подобно на някои прохормони или ефедрина ще бъде спряна и сътоветно продуктите ще изчезнат от пазара.
27.12.11
18:46
Друго имах в предвид, но явно не съм се изразил ясно.
Ясно е, че регистрацията в РИОКОЗ е направена преди приемането на наредбата, но защо още се продават продукти със съдържание на ДМАА при положение, че вече е забранена, като съставка от Българското законодателство?
27.12.11
19:01
Доколкото знам - май растителния екстракт не е забранен, докато синтетиката е. Или поне беша така...
27.12.11
21:10
Доколкото знам - май растителния екстракт не е забранен, докато синтетиката е. Или поне беша така...
Има го в списъка, та синтетичен /за първи път чувам/ или екстракт е все едно.
п.п. Извинявам се за допълването, но препрочитайки темата попаднах на следното:
... но ние дадохме на доста хора възможност да пробват продуктите безплатно ... направихме логове - нещо което друга фирма не е правила до момента. Както сами виждате потребителите харесаха продуктите ... а това са мнения на реални потребители, реални хора от живота които не са пристрастни и могат да изкажат обективно мнение.
Хайде да не си говорим за логовете - става ли? Кажете само честни ли са и ако отговорите честно, обещавам да не пиша повече по въпроса! Под честни не разбирам резултатите, а избора на хората, които правят логовете.
Логове прави и Александър Мартинов или Маринов беше /с онази измислица Слин Сейн/, та не сте първите, които правят логове.
Моите уважения към Хелтстор /по скоро към Калоян/, но не мисля, че нещата трябва да са такива, каквито са в момента!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.12.11 21:56.
Нека да изкажа и своето напълно непрофесионално мнение. Почти привърших BCAA Blast… еми усеща си се разликата в мускулните трески на следващия ден.Пия по 3-4 дози разтворени във вода преди, след и по време на тренировките. Работи си продукта в границите на нормалното (някои все още четат рекламните текстове придружаващи добавките по сайтовете).
27.12.11
22:43
вчесто да умувате откъде са продуктите защо те ги ползвате и да си съставите мнение сами
аз лично съм много доволен от глутамина и аминокиселините?
27.12.11
22:52
Има го в списъка, та синтетичен /за първи път чувам/ или екстракт е все едно.
п.п. Извинявам се за допълването, но препрочитайки темата попаднах на следното:
... но ние дадохме на доста хора възможност да пробват продуктите безплатно ... направихме логове - нещо което друга фирма не е правила до момента. Както сами виждате потребителите харесаха продуктите ... а това са мнения на реални потребители, реални хора от живота които не са пристрастни и могат да изкажат обективно мнение.
Хайде да не си говорим за логовете - става ли? Кажете само честни ли са и ако отговорите честно, обещавам да не пиша повече по въпроса! Под честни не разбирам резултатите, а избора на хората, които правят логовете.
Логове прави и Александър Мартинов или Маринов беше /с онази измислица Слин Сейн/, та не сте първите, които правят логове.
Моите уважения към Хелтстор /по скоро към Калоян/, но не мисля, че нещата трябва да са такива, каквито са в момента!
Всеки имаше право да се запише за логовете, потребителите избрахме на база техен опит и активност във форума. Единственото лице което има връзка с нас това е Десо, но това изрично го упоменахме ... искахме Десо да участва във логовете защото за мен той е един от хората които има много богат опит с най-различни видове добавки и би могъл да прави сравнения между различните продукти. Отделно дадохме възможност на няколко човека да споделят отзиви за отделен продукт по техен избор ... единственият по-неутрален начин за избор на “логъри” щеше да бъде ако ги определяхме чрез жребии, но тогава щеше да има участници които имат беден или никакъв опит с хранителни добавки и според мен нямаше да са обективни.
Конкретно за самите логове ако имаш идеи или предложения, Хънтър може да ги споделиш и при друга такава инициатива може да ги вземем под внимание. Последното което искам е някой да си мисли, че правим манипулирани логове и т.н... а ти си един от хората които познавам от мноого време в този форум и в това отношение може да си доста полезен. Пък и защо да не си един от водещите дневници, имаш доста опит - мнението ти ще е обективно поне за мен. Държа да отбележа, че самите логове не са само моя идея, а също така на Митко - идеята беше обща - надявам се него няма да го обвинявате в съпричастност :)
Ето ти една идея - премахнете думата “спонсориран”.
Какво означава дневника на някой да е спонсориран? Моят е напълно безплатен и доброволен. Имам усещането, че на някой се плаща за да сподели свободно опита си с добавките. Всички мнения на Хед Хънтър за добавките във форума са безплатни.
Другото, което си мисля е че на някой му се плаща за да пише позитиви за определени добавки, а дали ги пие или не?!?!
Изобщо, ако ми позволиш, маркетинга ви във форума ми се струва доста агресивен. Ясно е че сте нова марка и искате да пробиете, но това с логовете не ми допада. Съфорумците можеха просто да споделят свободно своя опит с добавките и без името ви да бъде в заглавията на дневниците. И без друго тези дневници са от най-четените.