17.02.12
01:29
Не ама ме дразнят такива като теб, дето всъщност и представа нямат какво пият, но за сметка на това правят генерални изводи сякаш са опитали всички възможни протеини на пазара. Иначе да, пич съм си, уреждам се и съм помогнал на много хора да се уредят покрай мен, нещо против?
Та като си казал за доказателствата, моля те - приложи аргументите си за удебеленото от мен :) Явно ме познаваш много добре ;)
Колкото до уреждането - ми браво бе, само не разбрах какво ме/ни засяга това? :D
Ами един бърз поглед над дневника ти, е напълно достатъчен да те разбера що за капацитет си. Колкото до второто хич не ме касае колко те засяга теб лично, ама има хора, които определено ги засяга факта, че за същите пари могат да изпият 2 и нещо си повече протеин на същата цена.
ПП И подобен разговор на БЕ очи в очи, ти пожелавам да не разбираш какви последствия би могъл да има ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 17.02.12 01:37.
17.02.12
01:39
След този аргумент, който изложи не мисля че има смисъл да продължавам спора :D Очевидно си майстор на безсмислените такива ;)
П.П. Намери си някоя циганка да те хвали, че на теб не ти се получава ‘ич ;)
Вие май ще си “опъвате” чорапите :) Недейте така ! Валдис кажи го този протеин, че ми стана интересно, само да не е от Холандския насипен ?
Толкова много е писано във форума, кой е този протеин, че ме мързи да го напиша отново. Не е от холандския насипен.
добре, аз не съм от 5 години във форума за да знам всичко, нищо нямаше да стане, със здраве
добре, аз не съм от 5 години във форума за да знам всичко, нищо нямаше да стане, със здраве
Става въпрос за протеините на Bulkpowders ;)
09.02.13
21:03
Здравейте,
преди седмица си купих Pure Whey и съм мн доволен от вкуса. Но реших да се разровя, защото видях доста различни мнения за продукта. И какво се оказа - продават го само в Българя. Може и в Щатите там не съм търсил. Но в най-големите сайтове в UK нямаше и следа от производителя Pure Nutrition. Не ви ли се стува малко странно това. Може и аз да съм в грешка и се надявам да е така, но си мисля че ни цакат и то яко.
09.02.13
21:30
Здравейте,
преди седмица си купих Pure Whey и съм мн доволен от вкуса. Но реших да се разровя, защото видях доста различни мнения за продукта. И какво се оказа - продават го само в Българя. Може и в Щатите там не съм търсил. Но в най-големите сайтове в UK нямаше и следа от производителя Pure Nutrition. Не ви ли се стува малко странно това. Може и аз да съм в грешка и се надявам да е така, но си мисля че ни цакат и то яко.
Да прав си и не само в ук я няма,но е и малко странно как тази толкова “хубава”,”добра”,”американска” марка не се продава в най-големият американски сайт за добавки бодибилдинг.ком?
16.02.12
00:09
какво ви е мнението за тази марка ? PURE
28.02.13
12:12
Включвам се тук, защото търсех мнения за продукта Pure Whey на фирмата Pure Nutrition.
Ползвам го от около половин година с брат си и имаме проблеми с усвояването на този продукт. Казано простичко почти всеки път като пия от този протеин, дори една доза от 30 грама, два часа по-късно го изхвърлям буквално в течна форма по надлежния ред ако ме разбирате! Пил съм много видове протеин, но с такова нещо не съм се сблъсквал. Понеже ми го препоръчаха от един магазин си взех доста кутии и сега съм в шах. Вече започвам да се притеснявам, че ще ми прецака стомаха.
Не видях никой да се е оплакал от подобен проблем, но все пак да попитам дали някой няма подобни грижи с Pure Whey протеина на този производител, че имам още доста от него.
Направо ми идва в момента да се върна в магазина и да ги обърна с краката на горе заради това, че са ми препоръчали толкова нов протеин. Но аз съм си будала, че не си взех пак Optimum Nutrition.
Понеже виждам тука има съмнения понякога за хората, че имат някакви интереси направо си го казвам - аз нямам и не се занимавам в тази област.
Просто се чудя в момента какво да правя и май отивам на вариант да изхвърля протеина направо.
Мнението беше редактирано от Filip Stoyanov на 28.02.13 12:17.
28.02.13
12:42
Много хора тренират и пият добавки и съвсем естествено е, че има най-различни бъркочи продавани на часно от Митьо Крика( бях свидетел) и много други шанаджии. То това сие голям бизнез. На мен ми е интересно някой да предостави изследвания на протеина, дали отговаря на истината. Мисля, че може да се направи в нашите лаболатории. Аз лично съм доволен от него. Първо си купувах друг, но веднъж си купих такъв и ми хареса. Пия всякакви протеини във залата, а във къщи ми е като допълнителен... Даже сега си поръчах БЦА и глутамин на тази фирма за проба.
Няма нищо оригинално вече по света, няма проблем, стига да не уврежда. То и Галевите си направиха завод в Дупница за правене на наркотици- Фармацевтичния завод, какво остава за другите....))) Иначе сухото мляко NIDO си е лукс и понеже е за деца би трябвало да е хубаво....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.02.13 14:56.
Просто се чудя в момента какво да правя и май отивам на вариант да изхвърля протеина направо.
Ако ще го хвърляш - да ти дам един адрес,да ми го пратиш по Спийди за моя сметка?Едно добро дело ще направиш !
28.02.13
14:32
Ако ще го хвърляш - да ти дам един адрес,да ми го пратиш по Спийди за моя сметка?Едно добро дело ще направиш !
Полза от този протеин за мен определено няма, но защо да си правя труда да организирам пращане.
28.02.13
14:34
Полза от този протеин за мен определено няма, но защо да си правя труда да организирам пращане.
:)
Ще ти дам 5 лв. Пусни ми го с наложен платеж.
Момци, надцаках ви (grin)
Мръснико мръсен!!!
:)))
28.02.13
14:55
И зъ едно леф’че отгоре ша ти гу сложа в супер пакет бате ...
Ще проверя какви кутии са ми останали и ще ги дам на половин цена ако някой се интересува. Иначе не ми се занимава.
И зъ едно леф’че отгоре ша ти гу сложа в супер пакет бате ...
Ще проверя какви кутии са ми останали и ще ги дам на половин цена ако някой се интересува. Иначе не ми се занимава.
Аз мога да ти ги купя на половин цена, стига да не си дал скандално завишените 100лв на кутия. Реалната цена на този протеин е 62-64лв. При интерес драсни едно ЛС.
Вече дали ще запазят модераторите последните коментари - никой незнае.
28.02.13
15:31
Как бе, нищо няма да изтрият - това е урок по пазарна икономика :)
28.02.13
15:32
Форумът не е място за търговия с добавки... и всички вие знаете чудесно това.
Като искате да си правите уговорки - моля, системата за лични съобщения работи чудесно.
Обаче как тънко подклажда и води “търга” с “..иначе не ми се занимава” и “..защо да го правя” (не цитирам дословно) :D :D :D
28.02.13
15:49
Обаче как тънко подклажда и води “търга” с “..иначе не ми се занимава” и “..защо да го правя” (не цитирам дословно) :D :D :D
Женска му работа. Трябва да съм голям идиот да почна “търг” с думите имам проблеми и ще го изхвърлям. Не ми беше това целта.
Наистина ме интересува, защо този протеин не мога да го усвоявам, дали не е наред нещо или аз не се разбирам с него.
Мнението беше редактирано от Filip Stoyanov на 28.02.13 15:54.
28.02.13
16:16
Женска му работа. Трябва да съм голям идиот да почна “търг” с думите имам проблеми и ще го изхвърлям. Не ми беше това целта.
Наистина ме интересува, защо този протеин не мога да го усвоявам, дали не е наред нещо или аз не се разбирам с него.
Пил ли си досега други протеини? При тях имало ли е такъв проблем?
Аз също съм изпил около 10 кутии от протеина, като и в момента пия една. Никога не съм имал никакви проблеми нито с газове, нито със стомашни разтройства, нито нищо.
Мисълта ми е да не би да имаш някаква много силна лактозна непоносимост и за теб да са подходящи протеиновите изолати. Аз също имам стабилна лактозна непоносимост, но нямам проблем с протеина.
28.02.13
16:44
Наистина ме интересува, защо този протеин не мога да го усвоявам, дали не е наред нещо или аз не се разбирам с него.Пил ли си досега други протеини? При тях имало ли е такъв проблем?
Аз също съм изпил около 10 кутии от протеина, като и в момента пия една. Никога не съм имал никакви проблеми нито с газове, нито със стомашни разтройства, нито нищо.
Мисълта ми е да не би да имаш някаква много силна лактозна непоносимост и за теб да са подходящи протеиновите изолати. Аз също имам стабилна лактозна непоносимост, но нямам проблем с протеина.
Пил съм много видове. Всичките ми действат добре и не съм имал никакви проблеми с тях. Последните две-три години съм пил основно на Optimum Nutrition Казеина и Годл стандарта Whey. Голд стандарта нали е пак изолат.
Мнението беше редактирано от Filip Stoyanov на 28.02.13 16:46.
28.02.13
16:47
М-не, Gold Standard също като Pure Whey е бленд от изолат и концентрат.
Щом при другите протеини нямаш проблем, занапред пий от тях. Явно просто Pure Whey нещо не ти понася. Причина обаче няма как да посоча. Основната разлика е, че в Pure Whey има сгъстител, за да бъде шейкът по-плътен. Може той да не ти понася, а може да е нещо друго, което няма как да знаем.
28.02.13
16:49
Щом при другите протеини нямаш проблем, занапред пий от тях. Явно просто Pure Whey нещо не ти понася. Причина обаче няма как да посоча. Основната разлика е, че в Pure Whey има сгъстител, за да бъде шейкът по-плътен. Може той да не ти понася, а може да е нещо друго, което няма как да знаем.
Мерси все пак. Явно ще си заложим на старото и добре познатото. Поне знам, че от магазина не са ме набутали със смотан протеин.
ха ха
Включвам се тук, защото търсех мнения за продукта Pure Whey на фирмата Pure Nutrition.
Ползвам го от около половин година с брат си и имаме проблеми с усвояването на този продукт. Казано простичко почти всеки път като пия от този протеин, дори една доза от 30 грама, два часа по-късно го изхвърлям буквално в течна форма по надлежния ред ако ме разбирате! Пил съм много видове протеин, но с такова нещо не съм се сблъсквал. Понеже ми го препоръчаха от един магазин си взех доста кутии и сега съм в шах. Вече започвам да се притеснявам, че ще ми прецака стомаха.
Не видях никой да се е оплакал от подобен проблем, но все пак да попитам дали някой няма подобни грижи с Pure Whey протеина на този производител, че имам още доста от него.
Направо ми идва в момента да се върна в магазина и да ги обърна с краката на горе заради това, че са ми препоръчали толкова нов протеин. Но аз съм си будала, че не си взех пак Optimum Nutrition.
Понеже виждам тука има съмнения понякога за хората, че имат някакви интереси направо си го казвам - аз нямам и не се занимавам в тази област.
Не виждам проблем, стига да не си отворил и разпечатал останалите разфасовки да ги върнеш и замениш за друг протеин!
28.02.13
17:51
Ще пиша тук защото, като стане дума за някой от продуктите на Pure Nutrition и си изкажа мнението но веднага то бива премахвано и ми забраняват да коментирам повече по тази тема! Та според мен марката не става! 3 продукта на тази марка си бях купил и съм крайно разочарован от марката! Протеиновата може да има изолат но количеството изолат ще е по-малко от това на глицина в протеина. Протеина страшно ми издува стомаха а за газовете да не става дума, тук ок айде ама пък възстановяване да имаше!?!?! Не няма! Една боза повече би ми възстановила от тази ШЙТНЯ. Както и бцаато им не стуват за без хич. Суровините може да им произлизат от гаража на чичо Митко ( баничарница е това).
Относно до Тихомир Велев, как смееш да сравняваш световно извесна АМЕРИКАНСКА МАРКА а тези поми, я се засрами! Та дано Колето за пореден път да не ми изтрие коментара! Защото всеки си има право на слово!
28.02.13
17:56
От човек, който изглежда доста неграмотен и си е спестил 90% от пунктуацията, да чуваме за “засрамване” - мхм, мхм, мхм :D Бягай да папкаш баничките на чичо Митко :D
Редакция : И за да не съм съвсем извън темата - специално БЦАА-то на Пюр е едно от най-добрите на пазара и доста хора са доволни от него ;) За протеина също, макар че има и такива, на които не им харесва, поради гъстотата.
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 28.02.13 17:58.
28.02.13
17:56
Николай, целият форум вече разбра за отрицателното ти мнение към марката. Не е нужно да се топваш във всяка манджа. ;)
Не сравнявам марки, а сравнявам състава и показвам каква е съществената разлика, която може да не понася както на Филип, така и на теб.
И за какво възстановяване говориш, какви 5лв.? Ако очакваш доза протеин да те възстанови, значи е време да обърнеш внимание на храненето си, на тренировките си и на почивката си.
Бъди здрав! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.02.13 17:58.
28.02.13
18:08
Николай Станков, форумът си има правила. Съобразно тях в някои случаи модераторският екип премахва дадени мнения или части от тях. Твърдението за гаража-баничарница на чичо ти Митко се доказва, при това не чрез жаргон във форум... едва след това може да бъде публикувано. Както е видно, не всичко за въпросната марка се изтрива, но спам и агресивно поведение тук не се толерират. Нямам никакви притеснения по отношение на това, не влагам и нищо лично, имай ми доверие. В този смисъл те МОЛЯ за следното - излез от зоната на кварталните изразни средства и нека дискутираме човешки там, където му е мястото (т.е. в съответната тема). Останалото ти е казал Тихомир.
Николай Станков излишно е да се говори за тази марка. Не разбра ли, че не се позволява да се критикува, а е позволено само да се хвали. Нека всеки да си купува боклука който си му харесва и това е.
28.02.13
18:17
Херцог Трън - първо подчертай с кое BCAA го сравняваш!
Тихомире, аз искам да пия протеин, като се има предвид, че е основната филтрация е изолат не би трябвало да те издува кат плондер. За възстановяване не подчертах само протеина, а и bcaa-to. От кой се харесват? Само от Пияндето и други ваши спонсорирани ви потребители!
28.02.13
18:19
Николай Станков излишно е да се говори за тази марка. Не разбра ли, че не се позволява да се критикува, а е позволено само да се хвали.
Има продукт на Pure Nutrition, от който аз не останах доволен. Споделил съм го на 2-3 места (където му е мястото), описвайки културно очакванията и впечатленията си. Който търси - ще намери. Други потребители също са изказвали негативни мнения, които стоят недокоснати. Оставям на вас да се досетите защо някои от вашите се отстраняват. Моята грешка е, че аз често показвам къде е проблемът, а аргументация на действията си не дължа. Ще коригирам това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.13 18:21.
28.02.13
21:25
Спор няма ,че BCAA-то им излиза изгодно .Разликата с другите марки не виждам ,но вече за другите продукти вече всеки има право на лично мнение.
Женска му работа.
Женска, женска, ама с мен са съгласни шестима мъже, така, че едва ли опира до пол :D :D :D