Проблем с крака.

Преди почти два месеца претърпях доста тежка злополука с мотор.Наложи се кракът ми да бъде зашит под коляното,имаше и инфекция за това възстановяването беше бавно..Сега съм по-добре,ходя нормално,искам да започна тренировки,но се страхувам да не забавят или влошат оздравителния процес(проблемът е че все още съм на превръзки).Та въпросът ми е дали е все още рано да мисля за упражнения или да не се страхувам чак толкова?Може би трябва да изчакам момента в който окончателно премахна превръзките?

ВИ

26.12.11
06:09

Дефинитивно бих:
1. следвал “заповедите” на лекуващия лекар.
2. правил упражнения и натоварвал крака единствено в рамките на терапия.
Аз съм имал доста тежка казарма на границата, в планинска контролна застава, дори там, при болки в колената, които към днешна дата все още си изпитвам (често явление при кучкарите, т.е. граничарите-водачи на кучета, аз бях такъв) ни сваляха от наряд, без коментар, без въпроси, дори разрешаваха да ходиме с джапанки, нещо, като супер баровци на курорт. А ти говориш за упражнения с превръзки... не си прави майтап с краката, те те носят и дано те носят още дълги години.

Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 26.12.11 06:15.

Да...прав си..Има си време за всичко,ще почакам.Дано краката ми да ме носят цял живот:)Благодаря ти за отговора:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1