c-bol + optimum nutrition serious mass

27.12.11
15:40

Как да ги приемам и добра комбинация ли е според вас ??

PH

27.12.11
20:16

Малко излишно ми се струва да се харчиш с този гейнер.. Пък ако мислиш само 1 опаковка да взимаш ептен не си струва ;) Всеми си една качествена суроватка + креатин (СаизОн) Ти препоръчвам + бцаа може да добавиш и всичко е ОК : ) С едно хранително режимче и добри тренировки определено трябва да останеш доволен ;)

27.12.11
22:22

Ами ще ми излезат евтино заради един познат и смятам да ги взема само за тях мога да зема на доста ниска цена такаче мисля те да са та как да ги пия ц-бола трябва ли да се приема на гладно както азотните бустери ?

28.12.11
00:03

Само с гейнер и креатин няма да стане трябва ти и протеин и хубаво ядене.
На гладно 30 минути преди тренировка и на гладно след тренировки до 1 час така го приемаше един приятел но другия след тренировка хапваше и след това го приемаше. Но нека да каже някои които го е приемал.аз не сам само казвам как го приемаха други.

Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 28.12.11 00:13.

28.12.11
01:14

Ако може наистина които го е пил да си каже мнението и как да ги приемам заедно нямам си идея помагайте бързичко че иамам само още 2 дена да мисля

PH

28.12.11
09:24

С-бол се приема 1 доза 30 минути преди тренировка и 1 доза в рамките на 1 час след тренировка.. Дозата ти е 3 капсули А гейнера го приемаш след ставане, преди и след тренировка и като заместител на хранене.. Дозата ти е 334гр.. Обаче е много тва ако го приемаш 4-5 пъти на деня.. Разпредели си 2 дози примерно за целия ден.. Според калориите от храната и гейнера.. Разбираш?

28.12.11
14:00

Мерси много : ) значи сега от това което прочетох и това което си мисля :Д измислих таква да ми е схемата : ставам по-рано пия половин доза гейнар  пак лягам за 1 -2 часа :Д закусвам пия ц бол  30 мин преди трен отивам пия една доза протеин тренирам след тренировка веднага зимам ц бол и след 30 минути другата половина гейнар след това се рпибриам след 2 часа обядвам след това между обяда и вечерята пак пия малко гейнар  :Д как ви се струва това :Д

28.12.11
14:04

Еми,ако искаш да станеш бъчва...пий си го преди сън...

28.12.11
14:22

този коментар ми изглежда леко несериозен извинявам се ако бъркам ще изчакам и някои друг да изкаже мнение имаите предвид че не качвам мазно каквото и да правя каквото и да ям :Д и още  нещо дозата на ц-бола ако не се лъжа е 2 х 6 или бъркам ?

Мнението беше редактирано от Loco_boy на 28.12.11 14:27.

28.12.11
23:15

Да c-bol 6 преди и 6 след тренировка се приема.
Гейнера не го приемай вечер само сутрин и след тренировка.

Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 28.12.11 23:16.

30.12.11
12:53

А някой има ли представа в не тренировачен ден как да приемам ц-бола ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1