Покачване на маса и сваляне на килограми

Е.. видя се, че качването на ММ явно не е за мен, защото вместо да качвам храната, която поемам в мускулите, тя се лепи директно по тялото и то под формата на мазнини.. От както съм на режим за покачване на ММ, забелязвам, че вместо да топя ненужните мазнини и да правя мускули, то правя мускули, но и трупам допълнителни мазнини (а аз попринцип си имам достатъчно)
Та сега мисля да започна едно НВД и всеки ден здраво кардио, докато не изчистя, а след това да започна пак режим за ММ?
Какво мислите по този въпрос?

И имам един въпрос.. Ако започна НВД и изчистя ненужните мазнини, след това като започна пак ВВД няма ли да се омазни тялото пак при изграждането на тези мускули? Другото което е, че хич не ми се почва НВД, защото знам, че повечето от мускула ще се стопи заедно и с мазното, но май това е най-удачният вариянт??..

Друг вариант е това: http://www.bb-team.org/articles/913_pokachvane-na-teglo-s-nisko-vaglehidratna-visoko-mazninna-dieta-nvd-vm#axzz1hb8jZvfL ... но не знам дали е удачно.

Поздрави!

П.П ако е нужно ще кача и снимки .. откачам вече

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.12.11 13:35.

Два бързи въпроса:
- само ВВД ли е единственият начин за качване на мускули?
- само НВД ли е единственият начин за сваляне на мазнини?
И един, трети, за любознателните:
- с ВВД се качват мускули. Но дали е достатъчно всеки разбиращ да погледне храненето ти и да каже, че е ВВД, или има и значение колко и кога са разпределени въглехидратите?
Ок, ае четвърти, като сме го подкарали:
- на всички хора ли въглехидратите действат по един и същ начин?
Целта ми: разбери какъв ти е проблемът всъщност, осмисли какъв е въпросът ти по-точно и ще намериш решението ;)

http://www.bb-team.org/articles/913_pokachvane-na-teglo-s-nisko-vaglehidratna-visoko-mazninna-dieta-nvd-vm#axzz1hb8jZvfL

Спрях се на това..
Дневния ми калориен баланс е 1664 ..
Сега само остава да намеря начин да си разпределя храненията и усещам, че няма да е лесно :

28.12.11
17:55

1600 ккал? Да не си 40 килограмова жена? Нещо си объркал сметките.
Дали трупаш мазнини или мускули, или обратно, чистиш основно мазнини, без да ти спадат мускулите, много зависи от начина на трениране и състава на храната. Не е само до калории.

казано от Петко К на 28.12.11, 17:55:

1600 ккал? Да не си 40 килограмова жена? Нещо си объркал сметките.
Дали трупаш мазнини или мускули, или обратно, чистиш основно мазнини, без да ти спадат мускулите, много зависи от начина на трениране и състава на храната. Не е само до калории.

Формула за изчисляване на калорийния минимум при мъже: 66 + (13.7 X тегло в кг) + (5 X височина в см) - (6.8 X възраст в години) =? (BMR в ккал.) След изчисляване на дневният калориен минимум, с него се умножава коефициент на степента на физическата ви активност

66+13,7 X 80kg + 5 X 180cm - 6.8 X 18 = 1939,6 X 1,55 = 3006,38

Прав си. Имах грешки в пресмятането..
И как да си разпределя сега яденията? Ще може ли някакъв съвет?
Четох статии за това попринцип, но нищо не разбрах ...

Мнението беше редактирано от Божидар Георгиев на 28.12.11 18:38.

Ще може ли някой да помогне или?

02.01.12
22:16

Гледай да си докарваш  2500 калории на ден и ще си ок от към сваляне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1