02.01.12
15:10
Здравейте и Ч.Н.Г ! Много успехи и усмивки през новата година :)
Казвам се Владимира 164 , 56 кг. Спортна натура съм и съм тренирала всякакви видове спорт най-вече баскетбол,лека атлетика и софтбол.Преди около 9 месеца разтегнах 2 менискуса и след дълга почивка коляното ми постоянно ме предаваше и спрях да тренирам и да ходя на фитнес.Бях в перфектна форма, но съм качила доста кг. и тъй като се чуствам много по-добре реших да започна програмата Insanity - 60 дневна програма с 1 почивен ден в седмицата,доста е тежка,но съм твърдо решена да я направя.Хвалят я изключително много нявсякъде, попринцип е и доста скъпа,но естествено си свалих ДВД-тата от нета :D.Ще я започна след около седмица,НО имам един проблем. - НЕ ЗНАМ С КАКВО ДА СЕ ХРАНЯ ПРЕЗ ТЕЗИ 60 ДНИ.Тук ще помоля вие да ми помогнете. Четох ,че ще ми трябва доста енергия,защото тежките тренировки всеки ден изцеждат всичките ти сили.Въпроса ми е с какво,по колко и кога да се храня.В клиповете всеки ден пият по един шейк от тези http://www.shakeology.com/ , но нямам възможност да го поръчам и въпроса ми е дали и с какво мога да го заменя ??
Много ви благодаря за вниманието :)
Поздрави, Владимира