There and back again - Fitness & Diet’s Tale

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.11.12
22:35

казано от Deskameska на 16.11.12, 22:24:

Аууу, тая ми е от “любимите”. Втрещена съм, че си се подлъгала, ама ти си знаеш.

Аз точно заради това питам,ако е тази да я посъветваме да я прекъсне,или да прочете повече мнения за нея  ..

Т. Тодорова

16.11.12
23:49

Милена , аз стоически се справям с изкушението на Линдт-а :D

А за тая диета - правила съм я преди и не мога да си изкривя душата , чувствах се много повече от добре.

Ще си изпълня едномесечния план и после - бек ту нормъл.

17.11.12
12:30

казано от Т. Тодорова на 16.11.12, 23:49:

Милена , аз стоически се справям с изкушението на Линдт-а :D

А за тая диета - правила съм я преди и не мога да си изкривя душата , чувствах се много повече от добре.

Ще си изпълня едномесечния план и после - бек ту нормъл.

Добре,а като я прекъсна не качи отново кг,по принцип аз съм чела много за тази диета и повечето мнения са негативни,дори и по телевизията съм гледала репортажи за нея ,и коментарите пак бяха негативни.
Аз имам няколко приятелки,които я правиха,и всички като я спряха след това качиха отново,но ти си знаеш ... :)

Т. Тодорова

17.11.12
13:36

Нищо не качих.Качих бая месеци по-късно,когато изпадах в разни мрачни състояния,затварях се вкъщи за дълги периоди от време и всичко,което правех,беше да ям тонове,наистина плашещи количества сладко,при това денонощно + тонове пържени картофи и бира,без физическа активност,без дори показване от апартамента навън.

Не съм фен на каквито и да е диети,не ги и препоръчвам на никого.Само че не виждам по кой друг начин мога да разкарам килата за кратък период , особено с умерен брой тренировки седмично , които ще са и с умерено натоварване (sweat) .

Между другото,сложих си джинджифил и на печената скумрия,и пак стана много яко (h)

Т. Тодорова

17.11.12
17:42

Ох,хубаво,де...досега четох милиони мнения за диетата - нищо , с което да не съм наясно.
Сега остава дилемата : да се отрека от думата си,че ще изкарам един месец и да постъпя разумно , или да се напъна да го изкарам...и после да ми е тъпо.
Трудно ми е да си съставя режим,който да спазвам.Обичам да ям и обичам да смесвам храните.Независимо,че напоследък се насочвам към продукти,които са с една идея по-здравословни,обичам тъпите комбинации.Обичам да си готвя с масло,с вино,с топено сирене.Не знам как да постъпя.

————————————————————————————————————————————————————————————————————
И още нещо . Мъжът ми вчера цял ден е имал отвратителна аритмия + тежест в областта на сърцето,пристягане...Снощи се прибра кисел и ,според мен,изплашен.Кръвното му беше ниско,в сравнение с нормалното за него.
Днес се продължава,само че казва,че само го пристяга отвътре,отпаднал е един.
Беше си сипал една чаша вино,когато се прибрах.Дадох му аспирин и валидол.Предложиха ми нитроглицерин (за екстремно развитие на нещата),но ме е страх да не му навреди,ако се окаже нещо друго или ако кръвоносните съдове са втвърдени...де да знам.

Тъй,де,и друг път му се е случвало да го стяга,ама не си спомням да е бил изплашен,а и туй чудо продължава два дни.Не ще да ходи на спешен кабинет,щото може би нямало нужда.Не съм много наясно с подобни ситуации,ама си мисля,че е по-добре да отидем и да се окаже,че не е имало нужда,отколкото да не отидем и да се окаже,че е трябвало.Ама мъж на близо 40 години можеш ли да го хванеш за ушите и да го завлечеш...

Ако някой може да сподели опита в сферата на подобни състояния...моля,нека се включи.
————————————————————————————————————————————————————————————————————

А пък аз от снощи съм навирила кръвното / принципно съм от най-видните хипотоници , с доста висок пулс ,което снощи ме накара да се замисля , че все съм си в тахикардия , което не знам до каква степен е лошо,ама досега съм избутала безпроблемно...чук-почук на най-близката дървена повърхност / .Като се събудих,кръвното ми беше 132/98 , а пулсът - 75 ??!?!?!?!? Стойностите,при които се чувствам чудесно и които винаги е показвал апаратът ми,освен ако нещо не е наред,са 90/60 ,с пулс между 90 и 110 .

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.11.12 18:05.

17.11.12
17:44

Щом усеща тежест в гърдите и пристягане изобщо не ни питай тук във форума дори и да има знаещи не могат да помогнат . Да отива на лекар

Т. Тодорова

17.11.12
23:30

Днес : скумрия,салати,пиле,4 мандарини и малко сладолед .

Сега пия чаша вино.

Мъжо не ще на лекар,пак вижда малко зор,ама взе валидол и уж му помага.Иди се бори с инат.

Лека вечер.

Т. Тодорова

18.11.12
17:44

Днес :

пържола от свински врат,зелева салата,пържени картофи,малко повече от половин парче от торта /уж/ Гараш.Струваше 30лв и нямаше нищо общо с оригинала.Изцяло беше с течен шоколад или някакъв ужасен какаов крем,много тежка и ... бляяя...
3 чаши вино...хлъц.

Бяхме на лекар ... напраиха му кардиограма,дойде един заспал доктор,дето изглеждаше като напушен...леко подигравателен...Мъжът ми му вика “Ми стяга ме,боде ме...трудно ми е да дишам” ,пък оня “Хихихи,ми т’ва е ,щото имаш екстрасистоли !Хихи!” - с хем подигравателен,хем доминиращ тон...Па той един младок,мъж ми вика “Аз кат’ съм знаел,че имам екстрасистоли,той не е бил ученик сигурно..” .И нищо,някви хапченца ... Ритмонорм.Така се държа тоя пикльоч,че и двамата загубихме ума и дума,и всякакви въпроси и граматики бяха преглътнати.Ужас.Пък аз поназнайвам елементарни неща и обикновено разпитвам подробно.Не мога да го пресъздам с’я,ама беше крайно дразнещ и неприятен младеж.

Майка ми донесе ся валидол и аспирин протект да пие.

Имаме един близък познат в същата болница,дето е завеждащ на кардиологичното отделение,утре ще го заведа при него,пък дано каже нещо по-подробно и компетентно.

Въздъх.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.11.12 17:46.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1