Стягане на корем.Начало

04.01.12
00:33

Здравейте,
Дойде и моят ред...Тъкмо се регистрирах.
По темата:
На 14 съм, тренирам плуване, но не е засилено.Разбрах че съм направил грешката да плувам само брус-което не е хубаво.
На последък забелязвам, че съм оформя корем.Реших да се взема в ръце преди да стане лошо.
Знам че за отслабване на корема  особено се прпоръчва кардио нямам възможност да тичам(може би през лятото).За това ще плувам по 2-3 пъти седмично (крол-с плавници и педалси, по 1час на ден).
Знам че ми трябва и хранителен режим-съвети?(може да ме препратите към примери).
Също ще съм благодарен ако някой предложи упрежнения за гърди.(мойте нямат релеф)
За момента се оформя програма:
Пон.:(упражнения каквито предложите-за корем и гърди)
ВТ.(плуване)
Ср.(плуване)
Четв.(упражнения)
Петък:(плуване)
Събота и неделя:(упражнения)

Тежа 72кг. и съм 176см.Не искам да съм засилен бодибилдър.Само малко релеф-и после да поддържам “статуса” си.

П.с.-Моля вземете под внимание, че съм ученик.*близо до училище има БИЛА-Нещо готвено:риба,пилешко....

Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1