Нужда от помощ за изготвяне на хранителен режим.

04.01.12
13:40

Здравейте. Ученик на 15г съм, 179см и 100кг. Скоро ще почвам фитнес (кардио + starting strength) но за да сваля знам че ми трябва подходящ режим. Изчислих си че нужните ми калории за поддържане са малко под 2500,та смятам че един режим на 2000 кал. би бил добър вариант. Тук вече ми трябва помощ.

Гледах няколко режима тук във форума, но всичките включват хранения през 2-3 часа. Това мога да го правя след обяд,но сутрин когато съм на училище няма как да ям пилешка пържола със салата. Та ще ми помогнете ли с изготвянето на режима? За сега ще тренирам сутрин но от февруари ще тренирам горе доло в периода 3:00-3:30 до 5.

04.01.12
23:09

Здравей !
Като за начало мисля че калориите са ти малко.
Относно режимите за сваляне НВД е шампиона според мен, а и не само.Можеш да прочетеш всичко за него тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063  Всичко ти е обяснено ясно и точно.
За в училище можеш да ядеш фъстъци бадеми лешници и ядки като цяло.Ако си редовен в тренировките, стриктен си в режима резултатите ще дойдат.
Успех!

05.01.12
17:18

За момента си го мисля нещо от сорта на
Закуска:
Пълнозърнест сандвич с риба тон/ около 400 калории

Обяд и Вечеря- Пилешка пържола/Риба тон от консерва + салатка домати краставици със зелена салата - около 500 калории

+ междинни хранения които да ми препоръчате да се вържат около 200 калории

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1