05.01.12
03:23
Има ли смисъл от добавки, при положение че ще тренирам вкъщи по програмата Пауър 90: http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/power90.do
Sculpt Circuit 1–2 Easy moves that work to tone, firm, and strengthen your entire body. (29 minutes)
Sweat Cardio 1–2 Fun, innovative cardio moves, kickboxing, Pilates, and more to burn fat and shed inches fast! (36 minutes)
Sculpt Circuit 3–4 Next level for sculpting long, lean muscles! (38 minutes)
Sweat Cardio 3–4 Accelerated fat and calorie blasting. (42 minutes)
Ab Ripper 100 & 200 Two ab routines guaranteed to give you the flat, sexy six-pack abs you’ve always wanted. (4 minutes; 6 minutes)
82 кила съм,20 години, 180см на НВД искам да се тонизирам и потготвя за зала тъй като общата ми физическа подготовка е на много ниско ниво. от 1ви спрях цигарите. Преди няколко месеца тренирах 1 месец пак по тази програма (тренираш всеки ден) и си взех ИнтрАболик на АтлетикЕдж + л-каритин и ефект имаше (доста енергия и напомпване + потен на свиня) свалих малко кила и ги запазих след като спрях.Но сега не смятам да спирам.Някъде тук прочетох че трябва да минат поне 4-6 месеца откакто си във залата за да започнеш добавките, а аз дори не съм във залата, аз съм вкъщи. За това ви моля да ми кажете да си взимам ли добавки или да изчакам за сега? Ако е добре да си взема посочете някои по-евтини такива защото бюджета ми не е голям :)
Поздрави