BSN Lean Dessert + DYMATIZE Liquid L-Carnitine и храненителен режим?

05.01.12
11:35

Здравейте,

Нова съм във форума, предполагам и въпросите ми ще звучак адски глупаво на една част от вас, но аз съм доста объркана и се нуждая от съдействие на компетентни хора като вас :)

Нека преди въпроса да кажа малко за себе си:

Тренирам от половин година активно - 5 дни в седмицата сутрин в програмата на Фиткървс - т.е. 30 минути кардио и силови упражнения на техните специални уреди и след това 10 мин. разтягане.
За този период нямам някаква драстична промяна, като изключим намалянето на процента мазнини - от 28% на 23% в момента и по 1-2 см от обиколките.. при килограмите промяна нямам.
Данните ми са:
27 г.
тегло: 55 кг
височина 170 см
гръдна обиколка - 82 см
талия: 62 см
ханш: 96 см
бедра: 55 см.

Хранителния ми режим до момента е много кофти, четейки информацията тук. Закусвам около 10:00 - 11:00 като тренировката ми е в 8:30 до 9:10 ч.
Закуската ми обиковено включва овесени ядки с прясно мляко, някакви плодове или пълнозърнести тестени изделия.
Обядвам около 13:00 ч и нагоре нещо готвено - рядко нещо с месо, след което вечерям към 19:30 - 20:00 ч. - салата + нещо месно и лягам след 00:00 ч. Вода пия много малко - основните ми течности са чай, натурални сокове и кафета с много мляко :(

Целта ми в момента е да обогатя протеиново менюто си и да пия поне 1.5 л вода, както и да разделя храненията и да ги направя поне 5.

Поръчах си DYMATIZE Liquid L-Carnitine и BSN Lean Dessert и огромната ми молба към вас е да ме посъветвате имайки предвид часа на тренировката ми - 8:30 - 9:10 сутрин кога и по колко да приемам от двете добавки? И също така кога и какви да бъдат храненията ми?
Чувала съм, че не е много добре да се храниш преди тренировка не е хубаво да се храниш, ако искаш да изчистваш мазнини, така ли е?

Мерси за съветите предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1