05.01.12
22:11
Здравейте, пичове. Спрял съм се на този креатин
Някой ползвал ли е такъв и какво мислите за него ? :)
05.01.12
22:18
Добър продукт е,стига да не те притеснява задържането на вода,защото е монохидрат.
25.03.13
11:29
Гаспари си понижиха качеството на продуктите и техния микронизиран монохидрат не е от най-микронизираните. От друга страна, SAN имат чудесен креатин, който бих ти препоръчал пред гаспарито. Други опции, които са ми направили добро впечатление са креатина на Pure Nutrition и Creapure на Allmax.
Благодаря много за помощта ще поръчам SAN Performance Creatine да го пробвам :) и без това не е кой знае колко пари :) аз ще взема 300гр да видя как е :) можете ли да препоръчате с какво да го приемам ?Гледам някой със мед го приемат !? С какво ще е най добре.. ?
Търси си креатин който използва за суровина Creapure ® , но не робувай на марките ON , UNIVERSAL и NOW ,защото те отдавна не са това което бяха,да не говорим ,че ON вече не използва Creapure.Приема с мед е удачен ,но е по - скъпо. Аз ти препоръчвам глюкоза / на прах/.
казано от NiKolay на 25.03.13, 17:09:
Търси си креатин който използва за суровина Creapure ® , но не робувай на марките ON , UNIVERSAL и NOW ,защото те отдавна не са това което бяха,да не говорим ,че ON вече не използва Creapure.Приема с мед е удачен ,но е по - скъпо. Аз ти препоръчвам глюкоза / на прах/.
Ми колега препоръчай ми нещо направо ? Ако имаш на предвид някой точен продукт ?А относно меда не ми е проблем имам домашен няколко кг :) по 1 лъжица достатъчна ли е във хладка вода и креатина :)
Виж креатина на MEX pure . При него се използва Creapure и идва на доста добра цена .Меда 2 лъжици и не е необходимо да го разтваряш , но това е вече твой избор.
Здравейте преди няколко месеца пих AMIX Creatine Monohydrate Powder и направих нужната почивка и искам да си взема някакво креатинче ,но не знам какво можете ли да ме посъветвате избора ми добър ли е >> SAN Performance Creatine или GASPARI Qualitine /Creatine Monohydrate/ ?
Препоръчвам креатина на Universal и Optimum.
На Gaspari не струва.Не стига,че не е Creapure и стои като брашно , ами и има лек вкус на гума.
казано от any0ne на 28.03.13, 23:08:
Препоръчвам креатина на Universal и Optimum.
На Gaspari не струва.Не стига,че не е Creapure и стои като брашно , ами и има лек вкус на гума.
То пък на Optimum щото е Creapure… Още преди 2 години спряха да го правят с такава суровина.Не знам защо продължавате да хвалите тази марка креатин , а и протеина... за него специално най ме е яд кoгато някой го хвали.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 29.03.13 19:05.
29.03.13
19:17
Аз съм пил креатин на ОN по Creapure формулата тинтири-минтири ... нищо интересно не стана :) като цяло креатина да се пие и то самостоятелно... няма много файда... поне се храни добре дето се вика :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.03.13 19:18.
казано от kristiancho на 29.03.13, 19:17:
Аз съм пил креатин на ОN по Creapure формулата тинтири-минтири ... нищо интересно не стана :) като цяло креатина да се пие и то самостоятелно... няма много файда... поне се храни добре дето се вика :)
Нормално е .. ти какво очакваш ? Чудеса ли ?
Иначе добре се комбинира с бела-аланина и след известно време дава резултати.
18.04.13
15:21
Ето моите първи впечатления от Performance Creatine на SAN. Продуктът е наистина много добър избор. Микронизиран е до забележимо по-малки частици спрямо монохидрата на Now Foods. Това значително улеснява приемането му с вода. Напълно неутрален вкус. Никакви проблеми със стомах и поносимост като цяло. Цената му е добра.