06.01.12
23:00
Здравейте,
имам запитване дали добре се комбинират тези хранителни добавки
анимал пъмп и анимал тест
и някакьв гейнер ако може да ми предложите с тях,прочетох че анимал тест за добьр цикьл тряват две кутии,
но цената ми се вижда много голяма.Така че ако можете да предложите някакьв тесто симулатор,защото много скьпо ще излезне.
Също така дали комбинацията вьобще е добра.И ако може всичко да е до 250лева :д ще е перфектно.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 06.01.12 23:03.
06.01.12
23:09
Анимал Пъмп е добър продукт, в комбинация с Тест-а и хубаво хранене ще си доволен но за да е пълен ефекта трябва да се изпият 2 кутии Анимал Тест,иначе няма смисъл да си взимаш.Гейнера го смени с протеин.
08.01.12
00:11
Е мерси че ми каза незнаех,затова даи друго предложение.
08.01.12
00:37
Ето ти няколко разгледай и си избери
Activate Xtreme NEW* на Driven Sports
BATTLE FUEL на Muscle Pharm
ERASE на PES
PRIME на USP Labs
TRIBOSTEN ThermoLife
Този гейнер не ти трябва замени го с хубав протеин.
Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 08.01.12 00:46.
08.01.12
13:50
Мерси сега ще ги видя
Протеин или гейнер, трибулус, бустер
Gold standart, Syntha 6, Myofusion или Ultimate Muscle Juice, BSN True mass, Gaspari Real mass
Universal Animal STACK
Controlled Labs White Flood
успех :)
08.01.12
22:34
Като си на 18 /преко сили/ за какво ти е тест бустер? Мислиш си, че ще увеличиш производството на собствен тест и от там ще дръпнеш? Не мисля така, по-скоро си мисля, че да си играеш с хормоните на тази възраст не е, като да си играеш с оная си работа. Тестостерона освен анаболен е и андрогенен /какво е последното и ефекта от него - можеш да прочетеш/.
Има достатъчно други продукти, които да дадат ефект.
Сам си преценяваш, но аз на твое място не бих вземал тест бустер /не, че са кой знае какво, но винаги има шанса нещо да се изкофти/.
Гейнър също е загуба на средства, но казах вече - сам си преценяваш.