08.01.12
18:16
Ето упражненията и клиповете им за звездния комплекс с тяга, които ще правим по време на експеримента.
1. ½ мъртва тяга
2. Мъртва тяга от пода
3. Бутане на шейна
4. Тяга с подскок
5. Подскоци на дължина от място
6. Суинг с пудовка
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.04.12
16:28
Здравейте, днес за първи път правих ЗК с тяга и мисля, че е много добър. Обаче не съм сигурен за едно, след края на кръга имам натоварване в кръста, все едно ще изгори. Не е от грешно изпълнение на упражнението, сигурен съм, че си го правя както трябва, може би така е правилно. Преди да започна кръга направих 1 серия набирания с широк хват от 9 повторения и малко стречинг на цялото тяло, не би трябвало да не е загрял, чакам мнения :р
03.04.12
17:09
Значи си го направил както трябва.
Един от недостатъците на програмата е прекомерното натоварване в кръста. Атлети от състезателните спортове биха се справили, но неподготвените може да получат травма вследствие претоварването.
По време на експеримента двама от участниците спряха програмата преди края й именно заради невъзможността на кръста да се възстанови за следващата тренировка.
03.04.12
19:15
Благодаря за отговора, значи няма вариант при тягата, да се намали напрежението в кръста? Благодаря за отговора.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече