Супергерой за 6 седмици - Звезден комплекс с тяга

Темата е заключена.

Ето упражненията и клиповете им за звездния комплекс с тяга, които ще правим по време на експеримента.

1. ½ мъртва тяга

2. Мъртва тяга от пода

3. Бутане на шейна

4. Тяга с подскок

5. Подскоци на дължина от място

6. Суинг с пудовка

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Здравейте, днес за първи път правих ЗК с тяга и мисля, че е много добър. Обаче не съм сигурен за едно, след края на кръга имам натоварване в кръста, все едно ще изгори. Не е от грешно изпълнение на упражнението, сигурен съм, че си го правя както трябва, може би така е правилно. Преди да започна кръга направих 1 серия набирания с широк хват от 9 повторения и малко стречинг на цялото тяло, не би трябвало да не е загрял, чакам мнения :р

Значи си го направил както трябва.
Един от недостатъците на програмата е прекомерното натоварване в кръста. Атлети от състезателните спортове биха се справили, но неподготвените може да получат травма вследствие претоварването.
По време на експеримента двама от участниците спряха програмата преди края й именно заради невъзможността на кръста да се възстанови за следващата тренировка.

Благодаря за отговора, значи няма вариант при тягата, да се намали напрежението в кръста? Благодаря за отговора.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1