Взех си добавки - как да ги комбинирам за постигане на макс ефект и храни

08.01.12
22:40

Здравейте !

Значи висок съм 170см , на почти 19 години съм и тежа 90кг . Добавките които си взех са освен за отслабване и за трупане на ММ и др . Целта ми е да свалям кила мазнини и да качвам мускули без да си навредя . Как да ги комбинирам тези продукти за максимален ефект при доза макс доза от 2 таблетки на продукт . Мисля да почна НВД . Имам възможност да посещаван фитнес 3пъти седмично и да тичам на пътека яко . Препоръчайте ми ако трябва по добър хранителен режим и някакъв фитнес режим за 1 месец който да е за начинаещ , мерси :)

Продукти в наличност:
Протеин - Синтракс Нектар Суиитс с шоколадоф трюфел 1кг и Шейкър за разбиването му
ФатБърнар - Синтракс Файър Оригинал с Йохимби  120 таблетки
Креатин - Пуре Нутритион Кре-алкалин 120 таблетки
Витамини - Пуре Нутритион Дайли Витс 100 капсули
За сърце и нисък холесторол и т.н - Оптимум Нутритион Фиш ойл 100 таблетки
Чай за Отслабване с 8 билки и т.н

HE

08.01.12
22:53

Не, че нещо, но както и да ги пиеш ефекта, ще е един и същи. Начинаещ си, дошъл си тук преди месец /напълно загубено за теб време, като ти гледам въпроса/. Със сигурност не си свикнал дори на правилното изпълнение на различните упражнения, не си свикнал да си спазваш хранителния режим /ако изобщо имаш такъв/, най-вероятно тъкмо си свършил или ще свършваш първоначалните кръгови тренировки /ако си почнал с тях, а не с някой сплит на настоящ или бивш мистър Олимпия/. Та поради горните причини не си за добавки и съответно ефекта няма да е желания от теб. Най-малко нещата ще станат за 2-3 месеца, както искаш в другата тема. Добавките не ускоряват нещата, а по-скоро помагат да излезеш от един период на застой - не пред телевизора, а едно нещо, което на теб не ти е познато още и, като се сблъскаш след време с него /ако не си разочарован от факта, че за 2-3 месеца не си постигнал мечтаната фигура/ и тренираш още, ще се чудиш, как да го преодоляваш.

13.01.12
22:42

Добре но все пак си има определен начин на поглъщане не можеш да ми кажеш че като изпия протеина креатина и файър ще е добре защото това си дава доста енергия и може да ми стане нещо накрая трябва поетапно от началото на деня до края . Нищо не пречи да ми дадете пример :(

Всички продукти имат указания за употреба на етикетите си...

14.01.12
13:03

Знам че имат бе човек ти за къв ме мислиш за малумен ли? Толкова ли е сложно да ми отговорите вместо да се заяждате?  Питах как да ги комбинирам за по-добър ефект , какво искате да ми кажете че най-добре сичките наведнъж да ги изпия сутрин и това е така ли? пха ...

Никой не се заяжда с теб, просто се опитват да ти обяснят, че първо се пита, а после се купува, а ти си направил обратно.
Дал си пари за нещо което не знаеш как кога защо с каква цел в кой момент се ползва и искаш ние да ти обясним какво и защо си си го купил.

15.01.12
15:34

Целта ми е славяте на килограми и качване на мускулна маса  , изброил съм продуктите мисля че вие повече разбирате от мен и бихте ми предложили съвет защото се нуждая от такъв едвали само аз пия такива работи . Комбинирането за мен е важно и времето когато се прави

Ако те мислех за малоумен, щях да ти отговоря по съвсем друг начин.
Все още не разбирам каква е причината, поради която не можеш да спазваш препоръките за употреба на тези продукти, дадени от самите им производители. Сайтът съдържа чудесни ГОТОВИ решения за начинаещи (както хранителни режими, така и тренировъчни), не ми е ясно и защо те са неподходящи за теб. Изобщо... идеята е да понаучиш поне основата на тази материя, а не да правиш нещо, с което не си наясно. Добавките, които си купил, са хубави. Препоръчвам да изпиеш витамините и рибеното масло, а креатинът и фет-бърнърът да запазиш за поне една тренировъчна година по-късно (най-добре две или повече). Протеинът също можеш да го изпиеш, така или иначе не си в състояние да извлечеш полза от него.

P.S. От друга страна - не знам защо си решил, че съществува таен и свръх-ефективен начин за приемане на тези продукти, който коренно се различава от посочения на техните опаковки. Ако е така - заблуждаваш се.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.12 17:06.

15.01.12
18:11

Изобщо не съм споменавал че това написаното на опаковките не е вярно , а че комбинацията с много наведнъж може да ми навреди . Цел съм някъде че примерно протеина се пие 30 минути преди креатина преди тренировка . и такива работи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1