Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Тедо на 14.03.12, 08:46:
https://www.facebook.com/groups/331464077343/ !!!!!!
Момичета, много ли ще е зле ако прегреша с един плод между обяд и вечеря.... (whew) не им е лесно на тези
14.03.12
09:12
NeDD прав си, че не им е лесно.. скоро и аз се водих по този 90-дневен режим.. ама ела да видиш какво става във въглехидратния ден :D иначе голяма простотия си е, но който иска и има да сваля повече и предпочита да се води по някакви правила, а не може сам да си направи режим така е..
14.03.12
11:27
Глупост, неинформираност, водене по модата, не слушане на сигналите на тялото- това е тази диета...аа забравих,че и йо-йо ги чака по някое време...
24.05.12
23:31
Ха така :) познайте кой има интернет в офиса.
Привет от ...ъм някъде из средиземно море по пътя обратно за Англия.
Вече 2 месеца корабен живот - въпреки всичките приказки се върнах обратно, просто нещата в Бг не тръгнаха, а и хммм това истинския живот е трудна работа да знаете.
Иии засега е добре тук :) Доволна съм, хванах последният месец от Карибския сезон, сега се моткам из Европа, след месец ще ходим до Исландия (решила съм да се къпя в гейзерите!).
Имам време и тренирам почти всеки ден - макар и някои дни за по 30-40 минути пак съм доволна:) Фитнеса е огромен само дето няма никакви щанги, само машини, дъмбели и С2! Ха това С2 май само аз го използвам. Най-много ми липсват май тягата и клековете, правя разни хиперекстензии с дъмбел от 30 кг в ръцете ама то скоро и дъмбелите ще свършат:)
Яденето - малко преебана история както винаги. Общо взето ЦХ - последно ям към 6 и половина и после чак към 11 на другия ден. Пиех миил реплейсмън, но и те свършиха, а не съм слизала на суша от 10 дни вече (ще ми пораснат хриле) и съответно сутрин яденето се пропуска - опцията е сън или ядене и засега сънят преодолява. Работа от 8 и половина до 12 през нощта когато сме на море, но поне шефът ми е готин и имам едни 3-4 часа почивка следобед (които се разпределят 1 час спане, 1 час трениране, 30 мин релакс, 1 час къпане и 30 мин ядене). Когато сме на пристанище не работя - тоест има дни в които почвам в 6 или 7 вечерта и свършвам в 12 - освен ако нямам някаква офис работа де и трябва да съм на работа и през деня ....както се случва последните 0 дни.
И така фитнеса тук е огромен, но няма лостове и щанги - само машини, дъмбели и С2! Което май само аз използвам.
Ето например какво тренирах днес:
3х10 лицеви (сега държа да поясня - лицеви докато кораба клати е доста интересно, най вече защото имаш чувстото че нещо те натиска отгоре. Ако в нормално състояние мога да направя 14 в серия докато клати на 10тата вече съм умряла)
6 кръга:
10 бърпита (а бърпита докато кораба клати ....направо смешна работа....скачаш нагоре и се приземяваш 1 метър по-напред)
10 напада на крак с 10 кг гири в ръцете
10 гъзни ектензии с 30 кг дъмбел
после 3хминута и половина планк - тук пак е веселба докато се люлее всичко около теб
Мда еми това е. Опа и една снимка от мен и колежката ми от Румъния :) ... ПП КАК СЕ КАЧВАТ СНИМКИ.... ? Както и да е - снимите да в галерията
25.05.12
13:54
Изглеждаш уникално, както винаги!Много приятна изненада, че пишеш от кораба!
27.05.12
23:30
Много натоварени дни - както винаги - краят на един круиз и началото на следващия са най-тежките дни -много търчане насам натам, много малко сън (3-4 часа) и малко храна. На всичкото отгоре ни хвана буря на всъщане през Бисканския бей и шоуто беше на 100% :)
Успях да тренирам вчера, което си беше чисто предизвикателство имайки предвид, че си легнах в 3 и половина предната вечер и станах в 7 сутринта. Много често обаче наблюдавам, че ако трнирам в почивките си в такива дни се чувствам много по-добре отколкото ако спя... е после обаче следват 2-3 дни с яко спане за да наваксам. Същото е и с яденето - през деня ям много малко, но вечерята ми е ... свинска хаха
Та тренировката - в рамките на 30 мин
АВ 3х5
странична преса - 30 паунда дъмбел
лежанката на милко - 25 паунда дъмбел
АВ 3х5
гребане 35 паунда дъмбел
коремни преси с тежест на римското столче
АВ 3х5
римска тяга 2х20 паунда
windmill 15/30 паунда
5х10 бърпита в почивките 1:30 мин планк
Днес ми е ден 5 без слънчева светлина (ако не се броят излизанията ми за по 5 минути на някоя отворена палуба).Днес бяхме на някакво смотано пристанище в Белгия, но не можах дая изляза защото имах много офисна работа, която вече не търпи никакво отлагане - в края на всеки круиз имаме да предаваме 10 вида репорти.... Почвам малко да пожълтявам вече - следващото пристанище е в Германия и нямам търпение (амммм Германия - вурст и бира!). До тогава обаче има още един дъъъъъълъгггг ден.
Айди - спокойни води :)
В Германия и качествени билки можеш да намери ;) Иначе и биричка става. Явно много яко си прекарвате или поне с такова впечатление оставам като гледам какво пишеш и снимките във ФБ. Преди време мислех и аз да се захващам с тая работа... един човек в Плевен ме надъжваше ама не знам какво стана и защо се отказах. Сега малко съжалявам :)
31.05.12
22:45
Яко е ако имаш яко дупе за работа. Със сигурност е по-яко от обикновена работа в България, но си има и положителни и отрицателни страни.
Вчера бях смъртно изморена и проспах почивката си - понякога се забавлявам с мисълта какъв робот съм станала и работя работя работя, става време за почивка - спя 2 часа и поесле се връщам за още 6 часа работа.
Денят преди това бяхме в Германия и не им простих на вурстоета. После пък С2-то не ми прости на мен
направих си един комплекс който честно казано ме извади от релси:
6 рунда
500 м гребане
10 хиперекстензии с 45 паунда
10 странични наклона на страна на стойката за хиперекстензи
10 тръстъра с 2х20 паунда
Сериозно ми стана гадно на стомаха и едва се придвижих до каютата. Добре, че поне ми е наблизо :) Та след като бирата и наденицата ми излязоха през носа и прекарах половин час гушнала тоалетната чиния....реших просто ей така да си полегна малко да ми поолекне. И заспах.... с все потните дрехи....
мда явно малко се поизсилих този ден.
Днес беше готино в Хелсинки - малко студено де, но готино. Харесва ми тук - и миналата година имам готини спомени от това място. Хората са супер дружелюбни и приятно, всички са усмихнати и не е онази фалв американска усмивка.
Както и да е - пихме кафе и си купих gym cover за новия Ipod, че стария нали замръзна в лютата софийска зима. А и ядох суши мляясссс :)
Тренировката днес:
набирания - 4х1 чисти, 3х5 кипинг
ренегатско с преса 20 паунда 3х5 на ръка
бг клек 3х5 2х30 паунда
разни тъпотии за корем с медицинска топка
5х10 за време (не засичах време обаче)
пуш преси с 2х30 паунда
суингове до горе 35 паунда
Добре беше - раменете ми са доста изморени.
Утре - Русия ... бляк...
18.06.12
22:08
Иха не съм писала отдавна... то май няма и кой знае какво. Плаваме си... и така.... Цял сезон обикаляме по един и същи места - с изключение на другия месец когато ще ходим до Исландия и Норвегия. И малко все да ми писва май. Днес обаче бяхме в Естония и закусих с печени свински уши, кървавица и местното кисело зеле(което е по-скоро сладко отколкото кисело). Това естонците са много умни хора за знаете и знаят какво да ядят .... гледах менюто и направо лигите и течаха а колегите ми ме гледаха като луда... и отидоха да ядат макдоналдс. Мдамм много вкусно - сервират ти на едни дървени подноси едни лелки облечени в традиционни облекла. Абе направо приказка :) После си купих от улицата бадеми с черен пипер и канела, които ги пекат на една плоча пред теб. Много яко :)
Тренирам си всеки ден почти- сега се реших и премахнах млечните от менюто, което не е хич лесно имайки предвид така или иначе ограниченият избор. Ама да видим до кога и как. Липсва ми малко разнообразие в тренировките, напоследък все повече наблягам на С2-то и сила за горната част на тялото, просто защото долната част ми е постоянно съсипана от С2-то. Ама то това моето е като наркомания - хем боли хем сърби и пак на С2-то се оказвам. Успявам да правя лицеви опори с краката на пейка и разни набирания. Както и 6-7 поредни хубави кип набирания. С киповете е малко проблем само защото тавана е буквално на сантимерти от лоста и често се случва да си разбия главата ако се засиля повече. Голяма веселба.
Но това му е хубавото тук - фитнеса ти е без пари, както и сауна, парна баня и разни подобни глезотии. Само време на имаш.
И така вчера чукнах 3те месеца тоесто половината от договора ми е минал, сега идва трудната част ... първите 3 месеца винаги минават много лесно. Вторите е друг въпрос.
Айде обратно на работа :)
15.07.12
22:20
Започвам да заприличвам на човек - раменете ми си връщат стария облик, макар и да са доста по-дребни от преди. Появи се и първия ми ред плочки. Правя 3 набирания в серия и 10 лицеви с крака на пейката. Общо взето доста промених храната и то драстично - никакви млечни, че те тукашните и без това са пълни боклуци, много свинче и тук там някоя трева. веднъж на 2 седмици имам “трййт” - който обикновено е ялкохолен.... упс.
Ям палео и фастя 14 часа, което съчетано с постоянните дни на море ме устройва, защото значи 30 минути повече сън сутрин.
Бях малко болна тези дни, но мисля че беше просто от недоспиване и леко претрениране.
Ходих в Исландия и се къпах в гейзерите, мазах си муцуната с кал и ме търкаха с вулканична лава. Ха! Колко от вас могат да се похвалят с тая работа а? Ходих и до Антарктида. Остава ми само Австралия, Нова Зеландия и Южна Америка и ше мога да кажа, че съм била на всеки континент.
Осъзнавам колко е пъстър живота стига сам да го пожелаеш.
Осъзнавам и как на кораб няма “сиво” има само бяло или черно и бели или черни дни - един ден си супер щастлив и на следващитя всичко се преобръща.
Качвам няколко снимки в галерия - да видите старите нови рамене :) Макар и в умален вариант
От утре покоряваме Норвегия
21.07.12
22:45
ИИИИ обратно в прибалтийските републики :)
Днес най-гадния ден - прословутия turnaround day и за последните 3 дни ми се събират не повече от 12 часа сън. Кафетата не ги броим.... редбулите за нищо ги нямаме. This is shiplife….
Имах малко емоционална седмица - компанията която управлява магазините в момента загуби концесията преди 3 месеца и ще се изнася края на другия месец. Съответно аз реших да се прехвърля към новия концесионер, но не беше хич лесно - за последната седмица имах 4 интервюта с 4 различни човека и накрая едно с 4тиримата заедно. Ще кажеш капитан ще ставам ебаси... накрая всичко си дойде на място и от 1ви септември съм официално Fast Track Sales Manager към Starboаrd Cruise Services. Която значи, че ще съм тук до 15ти Декември ..... девет месеца и половина на кораба....
Хайде стига толкова лична драма - успях да тренирам тези дни доста добре - вчера правих
3 кръга
800 м бягане
50 хиперектензии без тежест
50 коремни преси
преди това винаги кросфит загрявка от лицеви, набирания/скрипец, клекове и динамични разтяжки.
КОмплекса ми беше лесен, като изключим факта, че забравих да си направя настройките на пътеката и втория кръг бягах не 800 метра а 0.8 мили. Няма зян де - само дето се чудех абе мама му стара к’во става тия 800 метра много дълги ми се сториха ......
Нямам търпение да свърша с работа днес и да припадна :)
29.07.12
21:38
Няколко дни реанимация след като отпразнувах новата си работа на вечеря с момичетата и 22 чаши вино (сподлени между три момичета). Интересна работа май сме били малко жадни.
По-рано същия ден - направих една интересна тренировка:
The running bear
400 m run
1 round bear complex (20 lbs dumbells)
7 rounds - 18:30 mins
После със спокойна душа ометох двойна порция омар със сметана и масло и суфле от козе сирене.
Интересното беше, че деня след пословутите 22 чаши вино (и 3 мартинита) също успях да тренирам малко - това беше вчера.
Днес обаче бях пълен парцал и след 2 часов security drill излязох на обед в Естония (домашна наденица с кисело зеле и местна бира мммляссс) и се прибрах и спах 2 часа :)
Прогрес за момента:
Набирания в серия неутрален хват: 4 :)
подхват: 3
Надхват:1
Имаше някъде и една тренировка със 63 лицеви опори с единия крак във въздуха в 3 серии. Последната серия беше малко грозна, защото трябваше да ги накъсам, но все пак това си беше огромно постижение за мен.
Почнах Хидроксикът, за да имам повече енергия особено през 16-часовите работни дни, когато искам да тренирам в почивката си.
И туй то - още два круиза и приключваме с тоя прибалтийски сезон слава богу, че ми писна с едни и същи места. И после пак 3 месеца карибииииии ихуууу ще се върна декември препечена като курабийка :)
30.07.12
22:52
Приятна тренировка днес
кросфит загрявка от клекове и динамично разтяжки
набирания
2х3 подхват
2х2 надхват
АМРАП 20мин
5 скока на пейка
7 лицеви (първите 5 кръга стриктни, после чест ту граунд)
10 суинга с 30 паунда дъмбел
17 кръга :)
После малко стойки на ръце да си припомня какво е :)
14 часа фаст - просто така се получи.
03.08.12
00:06
2 дни мързел след като имах проблем със съня - малко съм стресирана и не мога да заспивам вечер, после цял ден съм като парцал.
Както и да е - вчера ме изненадаха с масаж с горещи камъни и педикюр и заспах като бебе в 10:30 (вчера ми беше свободен ден защото цял ден бяхме в Копенхаген).
Днес с пълни сили и добре наспана:
100 бърпита
100 клека
100 скачащи напада
100 лакът-длани
25 мин - разделих си ги на серии по 25.
Малей реки течаха от мен :) Да не говорим, че лодката днес се клатеше и баланса на лакът-дланите беше леко затруднен.
Без фастене днес - някак си успях да стигна до яйца с бекон за закуска :) Мляс :)
04.08.12
21:44
Официално - 4 месеца на кораба.
Продължавам да имам огромен проблем със заспиването - спала съм 2 часа снощи..... добре, че доставката ни беше не кой знае колко голяма та успях да придремя още час и нещо преди да започна работа.
Тренировка вчера:
10 набирания надхват - по едно на минута
Амрап
10 пуш-преси 25 паунда дъмбел
10 гребания - 15 паунда дъмбел
10 в-преси на страна
снач с една ръка 25 паунда - 5 на ръка
10 обратни коремни под наклон на римското столче
11 кръга 10 пупреси, 10 гребания и 10 в преси
Гърба ми и перките са на сол днес.... :)
09.08.12
02:37
Вчера успях да си възвърна малко силите - направих една тренировка набързо от:
40:20 - 20 мин
one arm squat clean thruster - 15 lbs
suicide push-up
dumbell deadlift 2x15 lbs
После успях да се вмъкна в парната баня и аромо сауната и накрая дори заспах на топлите каменни легла в стаята за релакс. Упс. Намзаха ме с някакво дистес масажно олио на Елемис и .... .. заспах :) Хубава работа е да познаваш момичетата от спато.
За последните 2 дни ми се събраха 14 часа сън, което е повече от когато и да е.
Днес мислех да тренирам но лодката се клатеше толкова много, че затвориха спато и фитнеса. В Исландия сме и ни хвана някаква буря.
Утре би трябвало да ходя да гледам разни водопади, но ако пак е лошо времето май няма да стане.
Днес 18 часа фаст - просто последното ми хранене беше в 6 вечерта вчера и първото в 12 на обед днес..... много спане много нещо :) Кво да правиш :)
Айде
11.08.12
20:11
Около 16 часа фаст - последното ми хранене беше в 12 вечерта вчера, първото днес в 4 и половина.
Спах до 12 - успях да се измъкна от файър дрила и си поспах както трябва след като за предишните 2 дни ми се събират 8 часа спане.
Тренировка на гладно:
10 мин по 2 набирания на минута - в началото надхват после подхват или неутрален хват
40 рунда от 30:20
side jumping lunge
plank side jumps
back lunge - kick left leg
back lunge - kick right leg
V up - knee in left
V up - knee in right
butt raises lef leg
butt raises right leg
не беше зле трътката и бутчетата в момента са доста напомпани. Мисля, че утре мускулната трска ще е интересна :)
Уф, писна ми от тая Исландия и Норвегия, супер студ е, ходим само по разни нецивилизовани места послед горите и гледчерите - много е красиво ама на 4тия месец вече почва да ми писва яко - по пристанищата е ужасно скъпо (една вода е 20 евро.... мда) а и няма какво да се прави освен да се разхождаш из природата. Което щеше да е чудесно само дето времето е ужасно постоянно.
Уау. Това май беше голям “МРЪН”.
Ииии изобщо не усещам да е лято.... искам слънцееее! Още 2 круиза и ще сме на средиземноморието!
22.08.12
23:27
Отдавна не съм писала :) Отново сме на Балтика този път последно за сезона - утре сме в Стокхолм, едно от лщбимите ми места. Мисля, че най-добре изглеждащите хора на света са в Стокхолм - всички са стройни и добре сложени и просто красиви.... честно казано по улиците не съм видяла нито един затлъстял човек там. И Дания не е по-назад, но Стокхолм определено води.
Тази сутрин незнайно защо се събудих в 4:30 и повече не можах да заспя (знам всъщност защо - просто спах цян ден предишният ден :) И реших да потренирам в 6 часа сутринта.
спретнах една загрявка с клекове, набирания (3 надхват в серия вече) дайв бомбъри и скрипец.
После
3 рунда
500 м гребане на ц2-то гледах да съм под 2 мин - най доброто беше 1:50 :)
20 лицеви от колене с прибрани лакти
20 хиперекстензии с 20 либри
Добре се получи като за сутрешно раздвижване :) Хубавото беше, е после имах време и да ходя да закуся и ми направиха индийчетата един доста сносен на вкус омлет от истински яйца. Да подчертая истинските яйца (такива с черупка) са лукс тук, повечето време ни дават течен яйчен заместител от едни бидони. Трагедия
За обед спретнах зелена салата с краставици и авокадо (авокадото до крада от бара на мъжа ми :)) и пилешки гърди варени. Това е горе долу най-свястното което можах да спретна долу в стола. Салатата само дето беше по-стара от мен ама карай.
После следобед разбира се бях пак гладна след този нищожен обяд и намерих някаква шунка с малко салата.
И накрая вечерях супа от броколи и пуешко със салата.
Спрях фастинга замалко, че съм в един от ония периоди, когато апетитът ми е като за средноголяма ламя. Явно съм позагубила мазно и тялото ми сега се опитва да си го върне.
Ама както казват македонците: со кроце, со благо, ако не со кютек :)
Айди
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече