Back to basics - завръщането на Венци

Темата е заключена.
Прескочи до:

Е добре де, и без това откакто съм си в България само в този форум кисна и воаьорствам, ще взема да започна този нов дневник пък да видим какво ще стане.

И така предисторията всички я знаете, после около година и малко на кораб, с много лоша откъм качество храна, ужасно много работа и някакъв измислен фитнес с уреди...съм пак на стартовата линия или дори малко по-зле в сравнение с формата си когато започнах първия дневник. Целите са ми ясни - поне е нещо което съм постигала и знам че мога а и тайничко се надявам да ми е останало нещо в мускулната памет.

Лошото е, че все още енергията ми е зле, има дни в които изобщо нямам желание да стана от леглото, добре че започнах да работя та да влизам малко в релси.

Тренирам от 2 седмици след почти година почивка от сериозите щанги и кросфита. Първите ми 6 месеца на кораба имах време и почти всеки ден тренирах за по половин - един час, но на кораб няма лост, нито дискове, а най тежките гири бяха 30 кг, та бях доста ограничена. А за вторите 6 месеца не искам дори и да си спомням... И да говоря. Може би съм тренирала 5-6 пъти. За момента най-тежко е да преодолея собствената си психика и мислите от спрта на “как можах всичко да проваля” , но пък аз съм доста упорито животно и обичам предизвикателствата..... Та явно обичам и сама да си ги създавам.

И след толкова дълги обяснения. Тренирам 3 пъти седмично - И се справям с най-ужасните мускулни трески в живота си...
Ей това е тренировката от вчера (малко ме е срам честно....)

Военна преса 20 2х5, 22.5 1х5
Тяга 65 кг 3х5 ужасна мъка беше отначало, после задникът се каза “ахаааааа днес ще поработим малко” и тръгна по лесно. Май тягата най-лесно ще се върне, но тя ми беше и любовта едно време.
Долен дървар 12 кг 3х5
Преден клек 30 кг 3х5
Лицеви на пейка (сериозно ви говоря на земя не мога нито една) 3х8
После един комплекс от:
6 серии
10 тръстъра с 5 кг гири
10 суинга до горе

И това последното ми отне около 10 минути..да се смееш ли да плачеш ли

Като цяло в момента тренирам така - оснпвни движения, и мини комплекс.

Храната е добре. По простата причина, че имам невъобразим глад за качествени и домашно приготвени продукти. Сладко не ме изкушава изобщо, да не говорим за тесто и тн. Мен проблема винаги ми е бил алкохола.хахахаха

Хайде стига толкова признания за днес

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Опа. Добре дошла отново. Поздрави и от Благоевградското човече.
http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/27/Maximize_Your_Progress_with_Hydrochloric_Acid.aspx - направи теста. След всичките гадории съм сигурен, че имаш проблеми със стомаха. Моля, опиши храненето. Също така се надявам, че ще обърнеш внимание на хип флексорите, както и работата на горната част на гърба, гъза, задното бедро, корема и core stability. Че тия нещица най-много гризват дръвцето при нетрениране. Мислиш ли да работиш с треньор или сама ще се оправяш?

Най-после :) Евала :) Действай умно :)

09.01.12
08:31

Добре дошла отново “на борда”, Венци :D Успех ;)

09.01.12
09:06

Здрасти Куку,
Много се зарадвах на дневника ти и се абонирам за него.
Как се чувстваш отново в България и докога си тук?
М.

09.01.12
11:17

Здрасти и успех! Ще е интересен дневник. :)

09.01.12
16:05

Венци,
добре дошла отново! Липсваше ни тук :)
Поздравления за чудесните новини, много щастие и много здраве :)
И формата, и силата ще си върнеш бързо, знаеш.
Да пишеш редовно, ей!

Ехаааа, коо мнаого хора са се включили.....

Тедо, мерси за линка, но аз освен чупливи нокти друг симптом не виждам в себе си, а нпктите ми винаги са били така. Това, което повече ме притеснява в момента е липсата на енергия.  Засега ще се оправям без треньор. Аз съм се докарала до това положвние, аз ще се и изкарам. Обръщам специално внимание на.... Цялото тяло :) не си мисли, че една година на кораб съм я прекарала лежейки и са ми атрофирали мускулите. Работата ми винаги е била доста физическа, особено когато стане време за рпиемане на стока и пореждане. И все пак хубавото на започването отначало е , че знам къде са ми слабите места и мога да работя повече върху тях, а не както едно време да правя само движения, които са ми силни и приятни.

Яденето в неделя - специално за Тедо :)
Сутрин омлет с гъби, пресен лик и кашкавал
Обед зеленчукова крем супа ( много масло, лук, морков, картоф и тиквичка - био), свинска вратна и зелена салата
Вечеря Пилешко с доматен сос и зелена салата с пресни гъби, сурови ядки и моцарела.

Общо взето така се храня, с разни вариации на месото и начина на приготвяне, но се стремя ако има био вариант на някоя съставка да го използвам. Яйцата са домашни, горвя или с кокосова мазнина или с масло и гледам да спазвам указанията на Сали Фалон.

Тренирах след работа вчера:
Първо малко разтежки за хип флексорите, че там наистина е зле положението. После и разтяжки и мобиност на раменете. 
Странична преса 12 кг 3х5
Хоризонтални набирания надхват 3х5
Напади 40 кг 3х5 много добри серии, леко ми беше и дори не се задъхах, но ме беше страх да сложа повече
Фкт 3х5 само с лост 2х5 с 2,5 кг тежест допълнително
Овърхед клек с лост 3х5 1хотказ - 10
Кофичко спомагащи на кабелите 3х5 на ръка 14 кг
Evil push ups или от планк със сгънати лакти до планк с прави ръце - 3х5 на ръка
100 суинга до горе максимално бързо - ужас никога не съм предполагала, че ще са ми толкова трудни
Чувствам се като баба на рехабилитация

Беше ми много нервен и емоционален ден. Не ми се мислеше много много за ядене.
Сутринта както обикновено омлет от 2 яйца и кашкавал и бекон този път
за обед от вчерашното пилешно с доматен сос
преди тренировка - половин шепа лешници
вечерта пак някакво пилешкоо което си го сложих да се пече във фурната докато тренирам (сама съм вкъщи и едно пиле го ям на 4 пъти....) та затова е пилешката серия

После едва заспах вечерта нищо че се чувстах смазана.

Ами това е май - Мария, тук съм за неопределено време. Засега се чувствам супер, но господ знае кога пак ще ме хванат лудите и ще отпраша.  На всички останали - хайде добре заварили, гледам има и мног нови, което смао може да ме радва :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 10.01.12 08:05.

Добре дошла Венци.
Винаги се усмихвам когато в играта се завърне някой от сериозните съфорумци.

Вчера си се чувствала като баба на рехабилитация, днес най-вероятно ще си като куца костенурк, ама утре си с една идея по-близо до атлетичното Венци. Едно от малкото хубави нещица, които телата ни не губят, е бързата адаптация към външен дразнител. Бързо ще станат нещата, ще видиш. Само яко щанги на гърба и свине в чинията. Някакви добавки мислиш ли да взимаш? Рибено масло/БЦАА/изолат?

10.01.12
15:54

Добре дошла! Един човек за който ми е говорено доста ;)

Куца костенурка...добре казано. Да днес движението е трудна работа. Като цяло май съм имала и по-лоши мускулни трески, но и тази си я бива. По-скоро усещането е на схванатост отколкото на мускулна треска. След всяка тренировка усещам ужасна умора и болка в квадрицепсите, а това си го имаше и преди когато тренирах на кораба. Без значение какво правя - клекове, напади, тяга, суинг или каквото и да е акцентиращо върху долната част към края на тренировката започват да ме болят квадрицепсите и да се стягат,  а до вкъщи усещането е като от силна мускулна треска. На сутринта нищо ми няма и обратното - имам мускулна на г-за, а отпред нищо.
Не ми се мисли да е от лоша техника.... гледам се постоянно и внимавам, все пак не съм за първи път в зала. Чудя се дали не е от флексорите, нямам обяснение... но хич не е приятно.

Днес - почивка. И без това едва спах и нямах кой знае колко сили.

Храната е:
закуска - омлет с гъби и кашкавал
обяд - beuf bourgignon - телешко печено с червено вино, лук и моркови, зеле
вечеря - същото без зеле, със зелена салата и малко ядки сурови

Изпих ужасно много вода :)

Стели  - хехе, радвам се :) как е групата ?

11.01.12
00:27

Ми аз уча в Бургас и сега не тренирам ами се занимавам с други работи. Този месец като започна да тренирам ще си подновя дневника (предполагам) и си мисля че ще съм по-активен тук.

Стели, само гледай това “аз сега се занимавам с други неща” да не ти изиграе лоша шега... Като на мен.

МУСКУЛНАТА треска е вече хронична.

Днес тренировка:
Скрипец надхват 40 кг 5х5
Преден клек 30 1х5,  35 3х5 37,5 2х5
Saxon side bend 3x5 на ръка
Сумо тяга 40 1х5, 45 1х5, 50 2х5
Лежанка 20 1х5, 25 3х5 нереално лека ми беше тази лежанка
Онези спомагатени за кофи 3х5 на ръка с 14 кг
За време 50 snatch, 50 thruster с малък лост - тук положението е отчайващо. Нямам въздух, нямам сила, бавна съм, и мудна и абе ужасТ. 12 мин
Планк 30 сек, 40 сек, 1 мин
Разтягане

Докога ще се размотавам с тия кифленските килограмчета не знам ама поне 3-4 месеца ще е така като гледам.

Ядинито:
Яйца с кашкавал и масло и гъби
На обед някакъво ужасно сирене по шопски, в което имаше повече лук от каквпто и да е
Шепа лешници преди трен
Пилешки гърди със сметана и зелена салата

И пак се юояви онази болка и стягане в квадрицепсите. Хелп миииии......

Ако продължаваш да тренираш така, ще крещя само... MARRY MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

11.01.12
23:01

казано от Тедо на 11.01.12, 22:15:

Ако продължаваш да тренираш така, ще крещя само... MARRY MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Тя Венци винаги така си е тренирала :)

11.01.12
23:27

Пък и си закъснял, вече е омъжена ;)

12.01.12
09:58

Зелената салата си е твоя запазена марка. Хич не й е сезона сега, ама ти целогодишно си правиш :) . Вкусна ли е? Сега, по това време на годината?

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.12 09:59.

казано от maria nikiforova на 12.01.12, 09:58:

Зелената салата си е твоя запазена марка. Хич не й е сезона сега, ама ти целогодишно си правиш :) . Вкусна ли е? Сега, по това време на годината?

Ами.... салата... ако знаеш как да я направиш винаги ще е вкусна. А и откакто открих био салатата на гимел животът е друг хаха :) Откровено казано не знам дали бих могла да живея нормално БЕЗ салата. Аз съм lettuce addicted и по всяко време на годината ми е вкусна. Между другото, четох ти интервюто и много се изкефих....звучиш ми някак си много по-спокойна и щастлива от едно време. Надявам се да е така :)

Тази седмица не ме кефи и искам вече да е утре вечер и да се свършва. Не тренирах, защото бабата в мен се събуди и всичко ме боли, включително гърба в средната му част когато вдишвам.... както и косите коремни мускули. Саксоновите наклони дето едно време им се смеех, сега ми се смеят на мен. Като цяло горната ми част е гипс, долната е ок.

Уча половинката как да готви по Сали Фалън и е много забавно. Но днес добре му се получиха нещата с една пъстърва за обед.
Поне това ми е хубавото на работата - на буквално 5 мин от вкъщи е и се прибирам да обядвам вкъщи - 100% пълноценна храна.

Леле как се раздърдорих само..... верно като някоя баба :)
Та храната:
закуска както винаги - сутрин в 6 толкова ми се спи, че не мога друго да измисля за закуска
обед - пъстърва и зелена салата и шепа ядки
вечеря - пиле на грил (е тук половинката не се справи с готвенето и трябваше да преминем към план Б) ииии познайте...... мда зелена салата :)

Еми това е. Отивам да се мачкам и дано утре да мога поне да дишам нормално

ПП. Тедо, поласкана съм..... ама да малко си закъснял :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 12.01.12 21:22.

Всичко е временно :)
Мисли си за бъдещето, скоро ще си същата машина:))
Вчера и аз ядох зелена салата и беше мнооооого вкусно...

Ви аз съм си същата машина....отвътре :)

Тренировка:

Много разтягане и движения за мобилност
Хендстенд прогресии но раменете ми не държат а и съм си доста тежка все още
Гудморнинг 30 кг 1х5, 40 кг 1х5, 45 кг 3х5 доволна съм
Хоризонтални набирания надхват 3х5
Лицеви на земя (!) 5 (!!!!!!!!!!!!!) 3, 3 хубави чисти и до долу. Иупиииииииии
То май лицеви след набиране не беше баш най умно ама.....
Russian ballet thrusts с тежести на краката - това го гледах в книгата на Цацулин. Бива, просто е а натоварва корема. 3х8 на крак
Степ ъп 14 кг гири 3х5 на крак динамично
Ренегатско с 14 кила 1х5, 16 кг 3х5 не ми тежи на корема а на ръцете
Кофичкоспомагателни 15 кг 3х8 на ръка
Фейс пул 3х8 7,5 кг
Бягане интервално 3 км 20 мин

Като цяло добре

ПапУ:
Закуската е ясна
Обед телешко варено ( много много мазно и с няколко картофчета вътре) и после половин пъстърва
Вечер пак телешко варено и пиле с грах

Ама какви солидни порции бяха .... Чувствам се като бременна хлебарка сега. Мляс

От мен толкова.

П.с. Зябравих зелената салата.....зя вечеря lol . Да не си помислите, че два дни не съм яля зелена салата

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.01.12 22:10.

Без тренировка днес ...само малко хендстендове на стената вкъщи, успях да издържа няколко пъти пo 30 сек. Хубаво е да преоткриваш себе си.

Яденето
Сутринта яйца със сирене и домашна лютеница
Обед наденица на скара и зелена салата
3 сушени смокини следобед
Вечерта телешки стек и зелена салата със сурови гъби и моцарела

Имам все още мускулна треска на гърба и раменете и на косите коремни. Но дишането е по-леко.

15.01.12
09:58

казано от Венцеслава Атилова на 14.01.12, 21:48:

Без тренировка днес ...само малко хендстендове на стената вкъщи, успях да издържа няколко пъти пo 30 сек. Хубаво е да преоткриваш себе си.

Яденето
Сутринта яйца със сирене и домашна лютеница
Обед наденица на скара и зелена салата
3 сушени смокини следобед
Вечерта телешки стек и зелена салата със сурови гъби и моцарела

Имам все още мускулна треска на гърба и раменете и на косите коремни. Но дишането е по-леко.

хубава манджа, ти също :)

15.01.12
18:45

казано от Венцеслава Атилова на 13.01.12, 22:06:

Russian ballet thrusts с тежести на краката - това го гледах в книгата на Цацулин.

Би ли внесла яснота, че не го откривам никъде :)

Russian Ballet Leg Thrust
Lie on your back with your right knee bent to 90 degrees and your right foot on the floor. Straighten your left knee and raise your left leg toward the ceiling as high as you can with your toes pointed in line with your leg. Flatten your lower back against the floor by performing a pelvic tilt, flexion of your abdominal muscles by pulling the front of your pelvis upward toward your belly button and tucking your tailbone underneath you. Maintain the toes pointed and pelvic tilt positions throughout the entire exercise. Inhale, squeeze your gluteal muscles together and slowly lower your left leg. When the leg reaches the floor, exhale and relax for a second. Inhale, raise the leg and repeat. Perform 3 to 5 reps with perfect form.

Read more: http://www.livestrong.com/article/154503-pavels-abdominal-exercises/#ixzz1jY1bfdbY

15.01.12
19:41

Благодарско, Василев :)

Мнението беше редактирано от Margi на 15.01.12 19:42.

казано от Margaritka на 15.01.12, 18:45:

казано от Венцеслава Атилова на 13.01.12, 22:06:

Russian ballet thrusts с тежести на краката - това го гледах в книгата на Цацулин.

Би ли внесла яснота, че не го откривам никъде :)

Василев вече ти е отоговорил ама аз да поясня, че го правих с лека варияция иначе ми е много лесно - кракът, който е на пода също е изпънат и си сложих тежести 2 кг на краката. И в интерес на истината усещах по кофти натоварване от ренегатсткото....

Днес мислех да тренирам, но така и не се получи - майка ми ме хвана да и превеждам разни документи и отиде работата....

Яденето
Сутрин яйца с бекон и кашкавал
Обед свински ребра с кисело зеле печени 5 часа мммммммлясссссссссс
Вечерта само пилешка супа - тия ребра така добре ме нахраниха, че не бях и толкова гладна вечерта, но пилешката супа така добре миришеше, че не можах да и устоя

От утре пак съм сама .... :(
Хайде лека

ПП. Дивичка благодаря за хубавите думи...и много хубаво интервю

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 15.01.12 22:47.

15.01.12
23:50

Е така като почнеш да цивриш...:)))
Аз се обзалагам, че за 2-3 месеца си back in the game, ама не-Венциту да се оплаче:)

Иначе, не е лошо да потичкваш...по-умерено в началото, ако наистина си “качила”...времената на кондициите няма да коментирам, че ме е срам:)

Иначе...мдааа...тежки лифтове с къси кондиции е идеално като за начало...

Кога спираш да пушиш?

казано от slavko на 15.01.12, 23:50:

Е така като почнеш да цивриш...:)))
Аз се обзалагам, че за 2-3 месеца си back in the game, ама не-Венциту да се оплаче:)

Иначе, не е лошо да потичкваш...по-умерено в началото, ако наистина си “качила”...времената на кондициите няма да коментирам, че ме е срам:)

Иначе...мдааа...тежки лифтове с къси кондиции е идеално като за начало...
Кога спираш да пушиш?

А ти га ши спреш да са буташ със за’ар?

Иначе си прав за цивренето, спирам то с циврене до никъде няма да я докарам.

И така за днес....

Тенировката се получи добре - Бърпис енд мор
Първо малко мобилност и разтягане
Военна преса 27,5 2х5, 25 1х5 и си тежаха бе бах маа.... Му ама снощи не съм спала кой знае колко и може и това да си е казало думата....
Тяга 70 3х5 и това си тежеше, освен всичко друго как съм я теглила не знам ама сега лявата половина на задника адски ме боли, а дясната хич.... Иди че разбери хехе
Split snatch само с лоста 2х10 25 кг 3х5

И после
10 бърпита (чест ту граунд са всички бърпита за тезикоито ще питат - няма да се излагаме я)
10 балетни тръста
10 бърпита
10 балетнио тръста
10 бърпита
10 балетни тръста
10 бърпита
5 арнолд преси с 6 кг
5 бърпита
5 ярнолд преси
5 бърпита
5 арнолд преси
5 бърпита
30 сек планк
5 бърпита
30 сек планк
5 бърпита
30 сек планк
5 бърпита
10 суинга
10 бърпита
10 суинга
10 бърпита
10 суинга
10 бърпита
RIP

Няма да коментирам....един чичкп във фитнеса ме попита защо си причинявам това. Аз го изгледах злобно само.... По простата причина, че не можех да говоря... Ама той май не разбра.

Храна
Яйца с кашкавал и гъби
Пилешка супа, 2 шиша с бекон свинско и сини сливи, зелена салата
Пилешка супа, свински ребра със зеле

Отивам да реанимирам.

За да ти е голему и стегнату дупиту!

Тедо от твоите уста (пръсти) в божиите уши :)

Пак някакъв изнервен ден.... Имам пак мискулна на ръцете, междуплешието и гърдите.... Тези бърпита значи....
Не ядох достатъчно днес май...следобед по едно време се усетих как ми улеква главата и ми се вие малко свят

Закуска яйца два броя с кашкавал гъби и чушка
Обед някакво мизерно пилешко бутче и мини шопска салата (в ресторанта на работа само това си харесах - бутчето беше с гарнитура картофи които отказах а салататабеше позорно малко.... Не знам тия хора как я мислят тая работа)
Вечерта наденица домашна на скара и зелена салата със сирене

И не тренирах. Ама за сметка на това след работа му ударих едно чистене.....

Скучна работа.
Лягам си пак с кокошките :)

Добавям. Мало кашкавал и бекон към снощната храна - като си легнах червата ми къркореха.

Тренировка днес:
Разтяжки
2х40 кг + 3х42,5 кг преден клек
Хоризонтални набирания 3х5
Саксонови наклони 3х5 на страна с 2 кг
Овърхед клек (с кой акъл след наклоните не знам) 3х10 с лост
Хиперекстензии с 15 кг диск 3х10
Ренегатско 2х5 с 16 кг 2х5 с 18кг

50 бърпита
50 суинга

Тази седмица ми е за бърпита

Яденето
Яйца и кашкавал + зеленчуци
Наденица на скара и зелена салата с домати и пресни гъби
Шепа сурови ядки и стафини преди трен
Свински котлет зелена салата парче сирене

Дълъг дълъг ден

18.01.12
21:38

Колко време преди тренировка ядеш ядките? Иначе съм ти фен и те следя! Успех и се връщай по-бързо във форма ;)

казано от Стели на 18.01.12, 21:38:

Колко време преди тренировка ядеш ядките? Иначе съм ти фен и те следя! Успех и се връщай по-бързо във форма ;)

Някъде 15 мин до половин час. Не съм пвивърженик на тренирането на гладно. Става ми лошо, а и ми е достатъчно объркан кортизола......
Формата ще я стигна и ще я задмина.

Я, Венци :) Велкоме бек, както казват :) И аз сА абонирам :) Успех!

20.01.12
13:32

казано от Венцеслава Атилова на 18.01.12, 21:48:

Формата ще я стигна и ще я задмина.

А така :) .

Няколко дни ядско натоварване на работа- обикаляне по някакви студени и прашни складове и яко напражение като цяло. Да не говорим, че ставам в 5:30 сутрин, което тотално ме смачква.

Хубава храна и в добри количества, но лошото е че последните няколк дни се чуватвам адски изморена като се прибера.

Вчера тренирах, но то това не беше тренировка....страшно бях изморена и тренирах буквално насила:
мобилност на раменете с тояжка
странична преса  12 кг 3х5 с мъка на последните бройки
пул тру за активация на дупиту 28 кг 3х10
негативни набирания 10х1 - между другото първите се получиха много добре бая си отвисях
янда преси концентрирани по метода на Цацулин 3х15
напади 50 кг 3х5

и толкова. Дори не знам как и толкова изкарах, прибрах се, ядох и в 10 бях заспала дълбоко.

храната;
яйца и кашкавал, гъби, чушка
пилешки бонфилета, зелена салата
ядки една добра шепа
после пак бофилета ама сготвени с кокосова мазнина, сметана и кокосово масло и малко кашкавал + зелена салата.

Днес мисля да си довърша вчерашната тренировка в домашни условия вкъщи с пудовката.

Как се проявява орторексията?
Д-р Братман е създал т.нар тест за орторексия. Той се състои от няколко прости въпроса:

Прекарвате ли повече от три часа на ден, мислейки за здравословно хранене?  НЕ
Планирате ли утрешното си меню от днес?  ДА
По-важно ли е за вас качеството на храната от удоволствието на храненето?  ДА
Качеството ви на живот намаляло ли е при увеличаване качеството на диетата ви? НЕ
Станали ли сте по-стриктен към себе си? ДА
Чувствате ли рязко подобрение на самочувствието си заради здравословното хранене?  ДА
Гледате ли отвисоко на хората, които не се хранят като вас? Предпочитате ли “правилните храни” пред такива, които преди сте харесвали?  ДА
Диетата ви прави ли трудно храненето където и да е извън вкъщи, отдалечавайки ви от семейство и приятели? ДА
Чувствате ли вина или отвращение, когато не спазвате диетата си? ДА
Когато се храните, както искате, чувствате ли, че нещата са под ваш контрол? ДА

Източник: Орторексия http://www.bb-team.org/articles/4040_ortoreksiya#ixzz1k6lNNz00

Сега освен всичко друго съм и луда :) Само да поясня - след около година прекарана в ядене на силно съмнителна храна (сготвена от някое мръсно индийче или филипинче от замразено американско евтино месо, консервирани зеленчуци и слънчогледово олио), сандвичи със също толкова съмнителна шунка, пица (пак от индийчето) след смяна в 3 часа сутринта - та след цялото това мъчение - няма абсолютно никакво желание да сложа нещо в устата си без да знам как точно е приготвено и какво точно има вътре. Сори, ама ако ви покажа снимки от столовата на кораба трайно ще загубите апетит. А още по-веселото е, че всеки ден се сервира едно и също. Всеки ден. Една година.....Нека да съм луда после.

21.01.12
17:50

Повечето тука сме луди. Няма да се стряскаш...

пп: Аз имам 3 НЕта

Венци излишно се филмираш малко :).
Вчера мина, с вчера си замина и кораба и “прекрасната столова” с прекрасните готвачи с прекрасната храна и т.н.
От тук на татък какво да влиза в тялото ти не решава корабния готвач или индиеца, а ти самата.
Радвам се, че малко по малко се връщаш в предишния фит  ритъм на живот.
Действай !!!

21.01.12
18:05

Страхувам се да ти препоръчам нещо :D 100% ще бъда нападнат ама не ми пука ;) Ta! Bob Marley е казал нещо много вярно!
“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” ;)

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1