Колко да се натоварвам ?

09.01.12
09:41

Здравейте! Отдавна чета в сайта, но едва сега се регистрирах иии здравейте :)
Аз съм момиче - 16г. , 163см, 50кг;
За около 3 години успях да сваля 15кг без никакви диети и ограничения в храна и съм много горда с това. Всичко стана само с движения. Сега съм слаба, но отпусната. Това, което искам е оттук нататък да трупам мускулна маса, естествено в нормите на красивото и изваяното. Въпросът ми е колко да се натоварвам, защото попаднах и на тази статия http://www.bb-team.org/articles/1115_harakterni-osobenosti-na-zhenskata-trenirovka#axzz1Wz4d7yoo от която честно казано нищо не разбрах. Стана ми странно как едно здраво стегнато тяло не може да износи дете, а затлъстялото и застояло тяло може ? Що за природа ? Досега съм нямала проблеми с цикъла и не правя нищо по време на цикъл, всякакви тренировки и упражнения спират.
Това, което правя:
1. отначало започнах само с коремни преси, толкова се зарибих, че правех по 200 на ден;
2. по-късно спрях и започнах с аеробика: Пъмп ит ъп
3. доскуча ми и ме домързя малко и започнах да правя упражнения които съм си харесала отново от сайта
4. доскуча ми; започнах да бягам през ден по една програма, което намерих в сайта;
5. стана зима и не мога да бягам и си изтеглих няколко двд-та на Синди Крауфорд, от които вчера направих едното;
Пробвала съм и тае бо, но то сякъш не е за мен...
Е, колко да се натоварвам ?
Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1