Проблем с шейкър

09.01.12
18:15

работата е следната, шейкъра ми пропуска протеина на прах, а инъче течности не пропуска... възможно ли е или просто не съм затворил добре шейкъра(сигурен съм, че беше добре затворен). Същинския въпрос ми е дали има проблем, ако си разтворя протеина в шейкъра у нас и да го взема с мене разтворен на трен.

П.С. Не искам да вземам ноб шейкър, защото този е хубав, а тия от 3лв като го ползваш няколко пъти и започва да мирише на гадно...

09.01.12
18:44

Ако го държиш на място където не го грее слънце и температурата е стайна не мисля че за час и половина два ще му стане нещо. Просто преди да го изпиеш го разклати малко. :)

Поздрави !!!

09.01.12
19:18

Благодаря за отговора :)

09.01.12
19:20

След час час и нещо става такава гняс че нормален човек само насила би го пил. Мисля че не е бил затворен като хората няма как пудрата да пропуска а течноста не

09.01.12
19:22

Е то зависи какъв е протеина моята мисъл е че не би трябвало да се развали.

Поздрави !!!

Не ти е много правилна мисълта , защото не е хубаво протеина да престоява , а и не вярвам да е проблем да се налее малко вода в шейкъра и протеина да се разбие след тренировка , нищо сложно.

11.01.12
18:23

втори ден не пропуска май не съм го бил затворил като хората все пак :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1