09.01.12
19:57
Добър вечер! Днес ходих да потренирам на успоредката и тръгнах да правя упражнение за коремните мускули...та както и да е свърших си упражненията и се прибрах. След около 1 час започна някаква остра болка около пъпа, все едно ме дърпа нещо и ме боли супер много. И това не е за първи път, когато бях мъкнал дърва се получи същото, но тогава беше яко натоварване. Знам че тук не можете да ми дадете точна информация, утре така и така отивам на лекар, питам се друг имал ли ги е тези оплаквания. Не е пъпна херния, поне се надявам да не е, защото отдавна щях да получа някакво подуване. Да не разтягам някакъв мускул, или най-вероятно не тренирам правилно. Предположения? Благодаря предварително. Поздрави!
09.01.12
21:10
И мен един път ме боля по същия начин - бях тренирал корем май, и като се изпъча, все едно се дърпа нещо под пъпа ми. Като някакво въженце :D Добрата новина е, че от тогава не ме е боляло така. На следващия ден не ме болеше въобще. Ако някой знае или предполага какво е, да пише. Надявам се да ти мине скоро :)
09.01.12
21:29
Благодаря, не знам на какво се дължи приятел, дърпа ме и мен, по малка нужда едвам отидох, като си отпусна корема направо ме дърпа и боли, възможно е да късам някакви връзки от неправилно трениране. Ще съм благодарен и на други отговорили, а колкото до истинската загадка, ще видим утре личния какво ще ми каже!
09.01.12
21:41
Какви упражнения си правил?
09.01.12
21:50
Ами в позиция за кофичка с вдигане на краката. Не е толкова тежко упражнение, но... а знам че е добре за коремните, уж ги натоварвало бла бла, натоварих се хубаво, тази болка е някаква странна, след натоварване се появява, но рядко...
09.01.12
21:59
Ами при кулминацията на болката болеше леко, сега вече минава, но все още има слаба болка.
10.01.12
14:05
Така, личния ми каза че мускула ми се е свил от натоварване и лоша загрявка :)