09.01.12
20:27
Здравейте, искам да ви задам един въпрос: имам доста големи прасци, не знам точно дали е дебелина.. глезените също са ми по-широчки.Та, има ли някакви упражнения,които можете да ми препоръчате, за да ги понамаля малко поне.. или може би диета? Не тренирам нищо освен 20-30 мин. умерено ходене на ден + разтягащи упражнения рано сутрин.Преди около 6 месеца бях на диета и свалих 7 кг за месец и половина, от тогава не съм качвала, все съм си 55 кг.Висока съм 167-8 и съм на 17 години.
09.01.12
21:16
съмнявам се да има безопасен начин за ‘’смаляване’’ на глезените... това да ти е проблема... прасците трудно растът и трудно се топят като мускули.... моя съвет е да не се занимаваш с щуротии да си гледаш кефа :)
23.01.12
09:50
Имам същия проблем - много е неприятно за жена. Но природа - не мисля, че може да се повлияе кой знае колко. Коментирано е във форума преди време. Потърси с търсачка.
23.01.12
14:23
има няколко варианта:
- ако глезените ти са задържали вода(възпаление?), то можеш да премахнеш причината те да се претоварват и вероятно ще спаднат.
- ако прасците ти са пренапрегнати от това че ходиш по цял ден на пръсти и/или токчета, то пак премахвайки претоварването може да им помогне да си нормализират размера.
- ако не нито едно от горните, можеш да увеличиш бедрата си, при което прасците и глезените ти ще изглеждат съвсем нормални. не познавам много хора с дебел глезен и масивен прасец които да не могат да качат маса в бедрата, така че това ще е лесно.
25.01.12
12:08
казано от ts.vassilev на 23.01.12, 14:23:
има няколко варианта:
... можеш да увеличиш бедрата си, при което прасците и глезените ти ще изглеждат съвсем нормални. не познавам много хора с дебел глезен и масивен прасец които да не могат да качат маса в бедрата, така че това ще е лесно.
Мислиш ли, че за жена това е добър вариант? Вярно е, че ще изглеждат по-симетрично, но с големите си размери има и шанс да изглеждат по-мъжествено... Знам ли... Същия проблем имам и аз, и не мисля, че увеличаване на бедрото е добър подход.