Хранителен режим на начинаещ

Темата е заключена.

10.01.12
17:30

Здравейте!

Абсолютно начинаещ съм в тренировките, а и съм се хранил безразборно през целият ми живот до сега (27 години). Висок съм 196 см, тежа 90 кг като общо взето изглеждам слаб. Целта  ми е да се оформя и да стана 100кг до лятото, това прави по 2кг мускулна маса на месец, мисля че не е невъзможно още повече че в началото ще качвам лесно.
Една от стаите в нас съм я направил на фитнес с лежанка, гладиатор и т.н. Понеже очаквам да кажете че няма да знам как и какво да правя на тренировките тъй като съм начинаещ - имам приятели които в тази насока ще помагат, а и чичко Гугъл знае всичко, че даже и показва нагледно с клипчета ;)

Имам няколко неизвестни в цялата история с хранителния режим и ще напиша примерен пък да видим специалистите какво ще кажат :)

ставане 9:30
- закуска - 10:00 - 200 мл прясно мляко + овесени ядки (четох че е добре да се ядът орехи, лично аз ги предпочитам доста повече от тия овесени дивотий :) )
- обяд - 12:00 - 200 гр свинско + 200 г ориз + 2-3 филийки хляб
- 14:00 - банан или ябълка, които се чудя с какво да комбинирам?
-16:00 - тренировка, имам 100% whey protein professional на Scitec nutrition и доколкото четох трябва да го пия СЛЕД тренировката? Кога точно и колко да пия и преди него добре ли е да се приемат въглехидрати?
17:00-17:30 - след тренировката правя стабилно ядене като обяда
20:30 - 150г месо + 150г ориз или картофи + хляб
около 22:30-23:00 - последно ядене, 1 час по-късно ще лягам, само нз какво мога да ям тук (извара няма да е, дайте някой по-скъп и вкусен вариант, ако има :) )

След като изчетох доста дневници и хранителни режими виждам, че трябва половин година да ям месо с картофи и ориз :) Кои видове месо са за предпочитане? Всякакви предложения са добре дошли, като колкото са по-разнообразни откъм меню -толкова по-добре :) Очаквам отговори, като смея да твърдя че съм финансово стабилен, така че давайте вашият мечтан хранителен режим като за моите кила :)

ПС: Освен този протеин трябват ли ми други добавки, аз мисля че за начало - не :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.01.12 10:05.

13.01.12
00:12

Здравейте незнам от къде да започна тежа почти 130 килограма а съм на 21 искам да отслабна но незнам с каква диера да започна и какво упражненя да правя моля помогнете ми мисля че ще имам волята да сваля някои килограм или без да свалям да стана на мусколи което ми се струва малко невазможно де чакам да одговор БЛАГОДАРЯ

13.01.12
10:01

Благодаря на всички за помощта, моля някой модератор да изтрие темата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1