Ревю - AX Slim FX

Прескочи до:

10.01.12
17:52

Здравейте на всички и Честита Нова Година пожелавам ви много здраве и успехи през новата 2012 г.
Както обещах ще направя едно ревю на най-новият бърнар на AX Slim FX.
Продукта си го купих в петък миналата седмица на цена от 72 лв понеже е с 25 процента отстъпка в момента в Сила БГ и го почнах в събота сутринта вече го пия 4 ден и мисля че е достатъчно време да пусна ревюто.
Започнах с едно хапче сутрин към 06:30 както е описано на опаковката,на гладно и зачаках,след 30-та минута резултата не закъсня усетих доста силен прилив на енергия не бях тренирал от 1 седмица,но това не попречи да си направя пълноценно кардио тренировката даже и от горе.
Глад-ето тука вече е страшното имах чуството че цял ден мога да не хапвам нищо,за пръв път това което го пише на опаковката да си отговаря.През целия ден бях адски фокусиран бодър и не чуствах силен глад (а иначе си похапвам доста стабилно).Надвечер се изкуших да изпия още едно хапче за да направя една силова тренировка.И на силовата тренировка Slim FX си показа зъбите просто имах много сила имах чуството че мога да си дигам цяла нощ.
Сън-До 2 през ноща неможах да мигна виждах в стаята дори и без лапмпата да свети.
На другия ден всичко се повтори имах чуството че не чуствам умора тренирам по 2-пъти на ден сутрин и вечер,и така е и до днес,вярно че са минали 4 дни но след всяко приемане аз го чуствам.
Искам сега да обобщя всичко пил съм почти всички бърнари Окси, Стимулан X,Анимал Кътс ,Слим Екстрийм ,Фаяр и някой от тях по 2-3 пъти,но повярвайте за мен Slim FX е Slim Xtreme в нова опаковка аз го чуствам точно така не искам да подвеждам никой ,казвам ви как го чуствам и мисля че това бърнара който определно на 100 процента работи за мен,просто хората от АХ знаят как да си вършат работата.Аз лично ще го комбинирам с SX Booster който го мернах че го има наличен.
Оценки Сила и издражливост- 10/10.Убиване на глада тук слагам 11/10 просто глад не се чуства.Цена 8/10 може и малко по-евтинко да е.
Не съм усетил някакво гадене или силно сърцебиене,но аз съм човек който е много привързан към кофен и енергийни напитки и нямам проблем с тези неща,но всеки човек си е индивидуален.Единственото е че немога да заспя до късно през ноща,но мисля че след седмица нещата ще се нормализират.
Опаковката съдържа 56 капусли и се приема по 1 сутрин на гладно,като както е описано дава 12 ч. енергия и убива глада.Аз лично сега пия една сутрин и една над вечер,като почуствам че намалява ефекта ще мина на 2 сутрин и 1 една вечер.
За сега е това ще продължавам да ви държа в течение на нещата ,а забравих в момента съм на НВД с 2 тренировки на ден 6 дена в седмицата,височина 192 см 108 кг(след празниците :) ).
За момента с двете ръце гласувам че продуктът работи на 100 процента.
Ако някой иска да пита нещо да пита защото може да съм забравил да опомена нещо.Това е за сега от мен дано съм помогнал и пак ще пиша.Лека вечер.

Темата беше редактирана от emzo на 11.01.12 17:19.

ВИ

11.01.12
15:42

Това, което ми убягва, дали си следиш килограмите и съответно по-бързо ли започна да сваляш или свалил ли си от талия, т.е. там където трупаш мазнини?

11.01.12
16:13

казано от Васил Иванов на 11.01.12, 15:42:

Това, което ми убягва, дали си следиш килограмите и съответно по-бързо ли започна да сваляш или свалил ли си от талия, т.е. там където трупаш мазнини?

Мисля че още е рано за някъкви големи резултати,все пак от 5 дена го пия за това казах че ще пиша по-натам като минат 2 седмици мисля че ще има по-голям ефект,килограмите ги следя до тук са минус 2-2.5 но мисля че това е от изхвърлянето на водата.

11.01.12
16:24

Изнервеност ?

11.01.12
17:08

казано от emzo на 11.01.12, 16:24:

Изнервеност ?

Преобладава :)
Емо можеш ли да удариш едно рамо и да ми сложиш на заглавитето “Ревю” че забравих:)

11.01.12
17:20

Ъфкорс.

Аз и без тва съм си изнервен, ще пасувам засега :)
Давай инфо през ден-два или всеки ден ако искаш :)

11.01.12
17:34

казано от emzo на 11.01.12, 17:20:

Ъфкорс.

Аз и без тва съм си изнервен, ще пасувам засега :)
Давай инфо през ден-два или всеки ден ако искаш :)

Да разбира се че ще пиша,днес примерно го пих към 12:00 на обяд че се пооспах направих си тренировката без проблем досега нямам проблеми с глада от обяд до сега на 2 филийки хляб ВИТА с извара,едно яйце,и преди малко едно обезмаслено мляко с едно киви и съм си екстра, почвам комбинацията на Slim FX + Jack3d,а другата седмица ще добавя и SX Boostera тва е за сега:)

Мнението беше редактирано от Adrenallin на 11.01.12 18:24.

16.01.12
19:54

Ден 10-ти.
Продукта го комбинирам от 3-4 дена с Jack3d,много добре се получава резултатите за този период от време за добри вече съм с 2 дупки на колана на долу,и най-якото е че си пия по една капсула сутрин и една вечер и пак го усещам другите продукти които съм пил след 4 ден им дигах дозата на 2 за да ги усещам,но тук не е така.За сега продължавам да твърдя че продукта работи идеално,дава ми добра енергия и особенно с комбинация с Джака е супер.След 12 дневно дежурство си тренирам без проблеми.Това е за сега ще продължавам да ви държа в течение за момента Слим ФХ е номер 1 сред всички други бърнари за мен.

16.01.12
22:29

Суха уста ? Жажда ?

16.01.12
22:49

казано от emzo на 16.01.12, 22:29:

Суха уста ? Жажда ?

Емзо пак се е размечтал :D :D

16.01.12
23:08

Разпитвам опитното зайче бе :D

16.01.12
23:40

Ми Емо да ти кажа чесно не съм усещал чак толкова да ми е суха устата ,а за жаждата аз винаги съм си жаден пия много вода и незнам, единствено от Оксито усещах устата да ми пресъхва ма тва беше когато излезна на пазара сега като го пих миналата година,не го усещах направо изобщо не го усещах май го развалиха,дано да не стане така и със Слим-а щото мисля по-натам още една опаковка да звма.

21.01.12
15:46

Ъпдейт ? Да не се стопи от лицето на Земята :D

21.01.12
21:49

Ай сиктир, как бих поръчал FX-а, като от завчера почнах да пия останала от миналата година опаковка Stimulant X, пия го само вечер към 6 по 2 капсули и файда никаква, нито подтиска апетита нито чувствам каквото и да е било друго. Сутрин пия една капсула Yohibe Fuell + 200mg caffeine + 50 mg диметиламин и ефектът е осезаем. Аз лично, ако купя отново някакъв бърнар, ще е единствено и само ако съм се убедил в апетито-подтискащите му свойства след множество прочетени положителни резултати.

21.01.12
22:01

Аз бих си спестила късното пиене на бърнъра. Сънят е доста важен и не трябва “зорлем” да го нарушаваме. Бих пила само сутрин, а ако усещам, че идва слабо, една хап и в ранния следобяд.

21.01.12
22:09

Да ама аз съм стимулант но респондер, не ми влияе никак на съня, като не ми влияе никак на нищо. Просто миналата година попаднах на промоция в UK и подлъган от Емзо взех 2 опаковки, първата я пих след като бях пил комбинация от сида кордифолия кофеин и йохимбин, и имах съмнение, че съм привикнал към стимулантите и затова не мога да почувствам ефект, но сега съм чист от кофеин и други стимуланти поне от два месеца и пак нищо. Оски и ефедра при мен работят по отношение на апетита, стимуланта е пълен шит.

21.01.12
23:22

О, аз писах на автора на темата.
Владо, зарежи тез бърнари щом като не ти действат. Качвай се на колелото и чисти :D

22.01.12
12:03

Този бърнар показва всички характерни ефекти на амфетамините :D

22.01.12
13:22

казано от emzo на 21.01.12, 15:46:

Ъпдейт ? Да не се стопи от лицето на Земята :D

А жив и здрав съм си още просто много работа и нямам много време да пиша,иначе по същество че се топя,топя се няма спор,увелчих дозата на 2 капсули сутрин и 1 заедно с джака следобед,смея да твърдя че до момента продукта си работи,нормализира ми се съня както се и очакваше в началото неможех да мигна.Килата си ги свалям леко-по леко аз лично се меря по дрехите това е най-добрия показател,е тука имам едни дънки които неможех да закпочая сега са ми екстра.Продължавам с НВД-то като на всеки 7 ден зареждам.Това е за сега пак ще пиша.

P.S Продаде ли вече фиата :)?

22.01.12
13:26

казано от Valdis на 21.01.12, 21:49:

Ай сиктир, как бих поръчал FX-а, като от завчера почнах да пия останала от миналата година опаковка Stimulant X, пия го само вечер към 6 по 2 капсули и файда никаква, нито подтиска апетита нито чувствам каквото и да е било друго. Сутрин пия една капсула Yohibe Fuell + 200mg caffeine + 50 mg диметиламин и ефектът е осезаем. Аз лично, ако купя отново някакъв бърнар, ще е единствено и само ако съм се убедил в апетито-подтискащите му свойства след множество прочетени положителни резултати.

Владо,да ти кажа чесно разликата за мен между Стилуманта Х и Слим-а е от тука до небето.Казвам ти наистина го подтиска апетита и продължава да го прави нищо че са минали 2 седмици.

22.01.12
13:27

казано от Anelia на 21.01.12, 23:22:

О, аз писах на автора на темата.
Владо, зарежи тез бърнари щом като не ти действат. Качвай се на колелото и чисти :D

ООооо това ако знаеш само как ми липсва, ама за съжаление нито има време нито баир :D Малката за коледа получи като подарък първото си колело и искренно се надявам да наследи моята страст и да ми бъде компания след няколко годинки.

22.01.12
13:28

казано от Anelia на 21.01.12, 22:01:

Аз бих си спестила късното пиене на бърнъра. Сънят е доста важен и не трябва “зорлем” да го нарушаваме. Бих пила само сутрин, а ако усещам, че идва слабо, една хап и в ранния следобяд.

С двете ръце съм ЗА че сънят е много много важен,просто както отбелязах по-горе вече се нормализира,но в началото дори и в ранния следобед да го пиех пак се метах до 3-4 през ноща,но сега всичко е ок :)

22.01.12
13:30

казано от Cabron на 22.01.12, 12:03:

Този бърнар показва всички характерни ефекти на амфетамините :D

Тука немога да ти отговоря защото аз самият НЕ съм запонзат с ефектите на амфетамините :)

22.01.12
13:32

Анаболик екстрийм определено имат опит с амфетамините :D :D :D

23.01.12
14:51

казано от Valdis на 21.01.12, 22:09:

подлъган от Емзо взех 2 опаковки

(sun)

——-
Аз май ще го пробвам чак към края на Март, сега в тия студове ..... зарежи ....

не съм я продал още, никой не ще италианка, а са много страстни :D

23.01.12
14:57

Повече бърнър няма да купя никога, за съжаление и опитите ми да открия добър appetite suppressant без излишни компоненти засега удрят на камък. Добре, че имам воля и като реша го правя, но е много по-лесно когато не ти се налага да се бориш с изкушенията.

23.01.12
15:17

казано от Valdis на 23.01.12, 14:57:

Повече бърнър няма да купя никога, за съжаление и опитите ми да открия добър appetite suppressant без излишни компоненти засега удрят на камък. Добре, че имам воля и като реша го правя, но е много по-лесно когато не ти се налага да се бориш с изкушенията.

Ако знаеш и аз колко пъти съм се заканвал да не взимам бърнър и накрая пак “свършвам” с нещо, което не съм пробвал и най-често не работи. :) Сега като ми писа в дневника за тоя Slim FX, взех и за него да се замислям, защото Fyre определено има нулев ефект.

23.01.12
15:30

Явно всичко е много индивидуално, при някой нещо работи, при друг хич. А съм забелязъл, че единствената полза от подобен род добавки при мен е подтискането на апетита. Glucomannan-а работи добре при големи дози, но работи по различен начин, това са несмилаеми фибри набъбващи 10-ки пъти в стомаха и придава чувство за ситост, като се твърди, че подобрява храносмилането и най важното не носи вреди.

23.01.12
16:10

Де го продават, да го пробвам аз това ?

23.01.12
16:14

Взимал съм от Iherb на NOW и е евтино.

ПП Работи безотказно, но трябва да имаш предвид, че указаната доза е поне двойна да не кажа тройна.

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.01.12 16:31.

23.01.12
18:43

Аз пък съм с двете ръце за бърнарите,и всеки по-нов продукт работи по-добре от предишния най-разочарован съм от Фаяр там нищо не усетих.Наистина всичко си е индивидуално,аз също се колебаех да си купя ли Слим ФХ,защото имах чуството че вече нищо няма да ми действа,но този продукт тотално си опроверга написаното на кутийката като свърша тази опаковка почивка 2 седмици и почвам нова едва ли ще си купя нещо друго.Много съм доволен до момента постигам си резултатите а това е най-важното :)А да ви питам като правя комбинацията между Слим ФХ и Джака почвам да усещам некво като боцкане с игла по върха на пръстите много странно чуство това го има само при комбинацията на 2 продукта ако е само единя го няма на някой случвало ли му се е ? :)

П.С. Емо ще го купят бре,твойто е доста лачено,аз моя го продадох за 12 часа ебати и късмета изкарах :)

Мнението беше редактирано от Adrenallin на 23.01.12 18:48.

23.01.12
20:22

Аз пък от Fyre, винаги съм бил доволен, 4-5 пъти съм пил и винаги удря добре, собоено при мен в проблемните зони (паласки и долната част на корема), дава ми и доста енергия също... Иначе браво за ревюто, аз лично си поръчах от чужбина Slim FX и Lean FX и от другата седмица ги почвам, ще направя и аз едно ревю, имам да свалям доста, 7-8 кила мазно...

Мнението беше редактирано от Lenks на 23.01.12 20:23.

23.01.12
20:26

казано от Adrenallin на 23.01.12, 18:43:

А да ви питам като правя комбинацията между Слим ФХ и Джака почвам да усещам некво като боцкане с игла по върха на пръстите много странно чуство това го има само при комбинацията на 2 продукта ако е само единя го няма на някой случвало ли му се е ? :)

От бета аланина в Джака е.

23.01.12
21:24

казано от Lenks на 23.01.12, 20:22:

Аз пък от Fyre, винаги съм бил доволен, 4-5 пъти съм пил и винаги удря добре, собоено при мен в проблемните зони (паласки и долната част на корема), дава ми и доста енергия също... Иначе браво за ревюто, аз лично си поръчах от чужбина Slim FX и Lean FX и от другата седмица ги почвам, ще направя и аз едно ревю, имам да свалям доста, 7-8 кила мазно...

Екстра тамън ти ще кажеш дали добре се съчетава с Lean FX да знам другата опаковка с какво да я комбинирам щото си мислех за SX Boostera.

23.01.12
21:25

казано от Anelia на 23.01.12, 20:26:

казано от Adrenallin на 23.01.12, 18:43:

А да ви питам като правя комбинацията между Слим ФХ и Джака почвам да усещам некво като боцкане с игла по върха на пръстите много странно чуство това го има само при комбинацията на 2 продукта ако е само единя го няма на някой случвало ли му се е ? :)

От бета аланина в Джака е.

Анелия,благодаря че ме светна щото се чудех кво става вече ще знам мерси :)

24.01.12
11:20

казано от Valdis на 23.01.12, 16:14:

Взимал съм от Iherb на NOW и е евтино.

ПП Работи безотказно, но трябва да имаш предвид, че указаната доза е поне двойна да не кажа тройна.

Тва задължително ли преди ядене ?
Ям последно в 21.30 някъде, идеята е като огладнея към 23.00 да шибна някколко капсули, ще има ли ефект или да не се хабя ?

24.01.12
12:15

Разбира се, че ще има ефект, нали ти пълни стомаха. Правил съм експеримент, няколко капсули в чаша вода за около 20 мин я превръщат в гелообразна структура, която същевремонно набъбва, и по този начин дава чувство за ситост. Това е хардуерното решение на проблема, софтуерно без странични действия, както казах още не съм открил.

24.01.12
15:46

Доооообре, едвам ме нави :)

24.01.12
18:11

Втори ден Slim FX съм, снощи го пих преди тренировка и нямах проблеми със съня, да видим как ще е като дигна на 2 хапа.
Енергията ми допада доста - постепенна, без някакви надрусани пристъпи или крашове. Мигновен ефект върху желанието за чийтване, което за мен е  най-важното качество на един бърнър. Доста потене, много настроение и желание за трениране, даже за кардио. Засега ми изглежда доста подобен на Muscle Meds - MethylBurn, който впрочем е доста читав бърнър.

30.01.12
10:21

Къде е най-тънкана да се закупи от БГ ?
Може и на л.с. отговора :)

31.01.12
11:16

Хайде и аз в джаза, да смъкна малко мазно, че след 20 дена може да  ходя на темп. над 20градуса, хаха :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1