Мнения за режима ми

11.01.12
17:59

Здравейте, изкам да кача още някой кг преди да почне здравото чистене, затова днес си нахвърлях следния режим:

1. Малко сметки и данни: 180 см съм, 84-85 кг. 28 години, стаж - около година, тренирам 4-5 пъти седмично

Според моите данни и схемите, които са дадени тук във форума, трябва всеки ден да приемам:
П - 255гр
В-  425гр.
М- 75 гр.
при пет яденета на ден,за ВВД, нещата ги структурирах така:

1. ядене (закуска) - овес - 100гр. + 2 л. захар
П-15
В-107
М-6

2. ядене (обяд) - 6 яйца (цели, бъркани)+ 100 гр. сирене+2 ф. бял хляб
П - 60
В- 35
М - 61

3. ядене (преди тренировка) - като ядене 1
П-15
В-107
М-6
4. ядене (вечеря) - 150-200 гр. Пилешко (задушено) с няква глезотийка за вкус (20гр. топено сирене примерно и подправки) + 100 гр. ориз варен+бял хляб 2 филии
П-65
В- 63
М-20

5. ядене (около 22-23 часа) - като ядене 1
П-15
В-107
М-6

6. Прием на протеинова пудра  - 3 пъти дневно *25 гр= 75гр. в тренировъчни дни

Окончателни сметки:
П - 245гр.
В. - 419гр.
М. - 100гр.

Знам, че овеса е много - целенасочено преобладава, тъй като много го обичам! Също така и ядене 1 и 3 са в офиса, а овесените ядки са единсвената достъпна храна, която мога да си направя там (сурови ги ям). Единственото ми чудене е за това късното ядене - дали да не заменя овеса с още 5 яйца (цели, бъркани) - по подобие на обяда, но тогава мазнинките ми ще дойдат бая...те и така не са малко.

Какво мислите?

Темата беше редактирана от Петър на 11.01.12 18:51.

незнам как ги смяташ тези протеини но според мен не са така с тези хранения които си описал и всъщност приемаш по-малко от колкото си мислиш

11.01.12
18:47

да, да прав си - имах една грешка при яйцата. Сега го коригирах. Другото уж е както трябва

а бе пак 6 яйца и малко сирене нямат 60 гр протеин ама айде. и жълтъците при редовно приемане не са много полезни. аз повече от три жълтъка на ден гледам да не ям

11.01.12
19:48

6 яйца*6,25 грама протеин в едното+ 17 грама от сиренето, което е 100гр. + 4гр. от хляба=59 грама. Трябва ли толкова да издребняваме ? За жълтъците и холестерола изчетох много...не вярвам, че минусите са повече от плюсовете...Но така или иначе това е режим само за 3 месеца.

11.01.12
20:20

Не разбрахте ли най-накрая, че протеина от растителни източници не се смята.

яйцата добре, но тия сирена по магазините със знаен и незнаен произход и суровини за направата им...аз даже не си ги и смятам в храненето

12.01.12
09:44

Що да не се смята? Всички трениращи вегетарианци все мазни свинчури ли са? Лично аз познавам такива хора дето може да им завидиш за физиката, а месо не са яли от години...Да не забравяме, че соята все пак е растение! Но вече излизаме offtopic!

12.01.12
20:41

Авторът на темата  три пъти на ден, ежедневно приема по 30гр захар, а вие се хванахте качеството на протеина да разнищвате.

13.01.12
15:12

Е, и ? Досега все с мед съм ги ял, смених подсладителя, че ми писна. Все пак идеята е ВВД, а не релеф да вадя...
А що се отнася до качеството на храната - то може ли човек да е сигурен в нещо в днешно време - единствената качествена и натурална храна е на бабите от село. Тия пилета по магазините - било то замразени или охладени, са чисто и просто бройлери, натъпкани с хормони - обикновено женски, така че ядейки “пиле”, “филе”, “шунка”, знаеш ли реално какво поглъщаш, че да броиш калории и хранителна стойност..., същото е и със сиренето според мен. Или броиш всичко, или нищо, такова нещо като избирателно броене няма, според мен...
Що се отнася до диетата - днес включих в обяда и пил. филе - 100 гр, че действително месото е малко...

Мнението беше редактирано от Петър на 13.01.12 15:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1