С коремни преси дали ще стане и с колко?

14.04.05
14:37

Искам да си стегна коремчето. Въобще не е дебело (60см.), но просто искам да е малко по-стегнато стегнато. Но не някакво грозно като на мъж примерно.
С какво ще ме посъветвате да го постигна? Като изключим диетите де, защото на диета няма да се подложа, тъй като съм си достатъчно слабичка. :D
Аз започнах да правя коремни преди 2 дни...5 серии по 10, за да не хвана някоя мускулна треска, но това е само отначалото де после ще свикна, за това ме интересува по колко коремни преси да правя на ден и горе долу за колко време ще има ефект? :P

14.04.05
18:12

Мисля че в твоя случай желаният резултат ще дойде бързо-след месец-2 ще имаш перфектния корем(точно за морето и басейните) :lol:
Ами прави всеки ден по няколко серии коремни с по 15-20 повторения. Прави различни видове-за горна и долна част на корема. Нека мускулната треска не те плаши. На първо място тя е признак за натоварване на мускула. Ако имаш силна мускулна треска, спокойно можеш 2 дни да си починеш и да не правиш. Не знам какво друго да ти кажа-то твоят случай е малко по-различен, защото повечето се стреним или да изчисти корема от “зимните запаси” или да направим плочки. Мисля че сутрин след като изпиеш 1 кафе и позагрееш и поразтегнеш все още съненото тяло е добрият момент за коремните преси-15-тина минутки и си във форма.
ОФФ: Имаш и готин ник, моят отговор е ОК :wink:  :lol:

15.04.05
11:42

Мери много, но имам и още един въпрос: какви са тези различни видове за горната и за долната част на корема, може ли да ми обясниш? :oops:

15.04.05
12:40

Ами не знам какви правиш по принцип, но крънчовете за мен са много ефективни. Има ги посочени в отдел упражнения. Вдигаш си гръдния кош към сгънатите колена. Можеш да си качиш краката на някаква табуретка, така че да са на 90 градуса ъгъл и да вдигаш торса. Ако имаш някакъв лост, може да се хванеш на него и да вдигаш от колената към тялото. Също така можеш както си права да вземеш 1 точилка да я сложиш зад врата и ръцете на нея(като овчар с гегата :lol: ) и да правиш въртеливи движения наляво и надясно(с умерено темпо). Също опция за долна част е да вдигаш само краката. Не знам дали си ме разбрала добре,  но важният момент при всички коремни преси е да се стремиш да натоварваш корема, т.е. усещаш ли повече напрежение в кръста или краката, значи не натоварваш пълноценно. Ако краката са неподвижно захванати за нещо-не се дърпай с тях нагоре, а се стреми с коремния мускул. След като направиш набирането нагоре(по-трудното), не се пускай бързо надолу, а бавно и плавно-това е важно за мускула. Не лягай до долу, а дръж тялото няколко пръста над земята.
Успех и казвай резултати от време на време :wink:  А след като коремът ти стане твърд и още по-стегнат от сега(все пак имаш тънка талия 60 см), гаджето ти може да почерпи една бира 8)

15.04.05
20:32

Ей, супер, златна си!
Само че нали не пречи вечер преди вечеря да ги правя, защото съм първа смяна и сутрин доста рано ще трябва да ставам. :P
А иначе като има резултати ще казвам. :D
А гадже нямам, но предчувствам как ще тръгна с бившото и точно за това искам да си стегна коремчето... :oops: така че дано скоро да има ефект.
Мерси мн. :wink:

18.04.05
10:31

[quote author=“LetMeLoveYou”]Ей, супер, златна си!

:lol:  :lol: Всъщност kara ми е ника и ударението е на второто -а-. Това малко е извън темата за коремните преси, но идеята ми е да обясня, или по-скоро да изясня, че съм момче :oops:  Аз и затова питах за гаджето :roll:  :wink: 
Успех с тренировките и с бившето гадже!(абе лято идва, как може да се връщате при старите-”Ново лято-нов късмет”)
Поздрави!

П.П. Разбира се , че можеш и вечер да тренираш-важно е само да има тренировка на корема. Редувай веднъж прави 1 час преди вечеря(ако вечеряш у вас), следващият път- преди лягане. Така ще разбереш кой момент е по-удачен за теб. Чакам да пишеш за резултати, а може и по “женски” на кафе да отидем.... 8)
Димитър

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1