Комбинация на NO Xplode и multipower muscle supergainer?

12.01.12
13:16

Здравейте приятели,
преди около 1 месец започнах да вземам  No Xplode и съм страшно доволен от него, но наскоро един треньор в една спортна база ми подари  Multipower Muscle Supergainer за мускулен ръстеж и въпроса ми е ще може ли да ги комбинирам и двете едновременно или трябва да приключа с No Xplode и след това да почна с Multipower Muscle Supergainer. Мерси предварително за информацията :).

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.01.12 13:34.

PH

12.01.12
13:40

Не,няма проблем да ги приемаш и двата продукта :) NO XPLODE си го пиеш само преди тренировка,а Supergainer-a след тренировка и между храненията :)

12.01.12
13:41

То всичко може да се комбинира но не знам дали резултата ще ти хареса, ако съчетаеш тези две, понеже едното се отличава доста от другото нищо, че и двете са за обем.. ако целиш покачването на чиста мм Multipower Muscle Supergainer не ти трябва според мен..

Мнението беше редактирано от Петков на 12.01.12 13:42.

HE

12.01.12
15:12

Господин Петков, надявам се да обясните предното си твърдение. Или смятате, че въглехидратите нямат отношение към покачването на мускулна маса?

Отделен е въпроса, че при така пусната тема смятам, че автора няма нужните познания и опит за, каквито и да било хранителни добавки!

12.01.12
18:04

казано от head_hunter на 12.01.12, 15:12:

Господин Петков, надявам се да обясните предното си твърдение. Или смятате, че въглехидратите нямат отношение към покачването на мускулна маса?

Отделен е въпроса, че при така пусната тема смятам, че автора няма нужните познания и опит за, каквито и да било хранителни добавки!

Искам да кажа, че това второто ще го омазни доста ;) Но, ако това не е проблем за него, нека да го взема..
Можеше да бъде и малко по подробен :)

Мнението беше редактирано от Петков на 12.01.12 18:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1