Elle's Diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.08.12
08:00 - закуска: 2 препечени ръжени филийки Бонус с домашен катък и домат; 1 варено яйце
- кафе с лъжичка мед и малко сметана на прах; 2 какаови зърна

09:30 - Тренировка:
1.  3 рунда 50/10:
- скачане на въже
- Jumps
- Squats
- Squat Leg Lift
- Dive bombers
- Side Plank Lift

2. обикновени коремни преси х60
3. 25 мин. велоаргометър

12:00 - обяд: варен ориз; 1 домат
следобед: 2 ролца от раци; диня
19:30 - вечеря: салата с домати, краставици, сирене

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 28.08.12 22:06.

27.08.12
05:45 - закуска: 3 ръжени филийки Бонус с домашна лютеница и сирене; кафе с лъжичка мед
10:00 - 4 овесени бисквитки Престиж
13:00 - обяд: салата с домати, краставици, сирене и шунка; още 2 бисквитки Престиж (общо 45 гр. за деня)
15:00 - фрапе с малко захар
1 час разходка из центъра на Пловдив
17:00 - 1 праскова
19:30 - вечеря: салата с домати, краставици, сирене и шунка

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 28.08.12 22:08.

28.08.12
09:00 - закуска: 3 ръж. фил. Бонус с домат и сирене; кафе с лъжичка мед
10:00 - 1 праскова
12:30 - обяд: салата с домати, краставици, чушка, сирене и шунка
14:00 - овесен сладкиш с фруктоза и конфитюр от праскови(50 гр.)
час ходене из Пловдив
16:00 - кафе с лъжичка мед

17:00 - Тренировка:
1. 10 мин. скачане на въже без почивка
2. 5 мин. бокс
3. 2 рунда 50/10:
- напади
- отпади с ритник
- Squats
- Squat Leg Lift
- Side Plank Lift
4. - странично повдигане на крака с ластици х 20 на крак
    - повдигане на крак назад с растици х 20 на крак
5. глутеус ритници с опънат крак - 25 на крак
          със свит крак - 25 на крак
          настрани - 25 на крак

18:30 - 300 гр. кис.мляко 2%; половин праскова

19:30 - 20 мин. йога

21:00 - късна вечеря: огретен от тиквички с обезмаслено сирене; малка салата с домати и краставици

29.08.12
08:00 - закуска: 3 препечени ръжени фил. Бонус с домат и сирене; кафе с лъжичка мед
10:00 - 1 праскова
12:30 - обяд: огретен с тиквички от миналата вечер; малка салата с домати
15:00 - фрапе

От 15:00 до 19:00 - навън:
Повече от 2 и половина часа ходене назад напред из Пловдив(с токчета). Накрая бях като пребита. Няма да има тренировка, нито йога днес.... нямам сили :Д
17:00 - 1 банан по пътя

20:00 - вечеря: салата с домати, краставици, нискомаслено сирене, 2 резена шунка

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 29.08.12 20:55.

30.08.12 - от снощи с ниско кръвно до момента включително...
07:30 - закуска: 3 преп. ръж. ф. Бонус с домат, сирене и малко шунка; кафе с лъжичка мед
09:00 - 1 праскова
-  ред от малък шоколад (50 кал.)

10:00 - 40 мин. бързо ходене

12:30 - обяд: постен гювеч на фурна с картофи и зеленчуци; половин купичка таратор
15:00 -  1 праскова; кафе с лъжичка мед

16:00 - Тренировка (общо 30 мин.):
- стандартни коремни преси х 40
- прибиране със свити крака към корема х 40
- повдигане на краката от лег х 30
- извивки на тялото встрани от лег х 40 на всяка страна
- вертикални коремно-тазобедрени повдигания х 40
- V-преса х 40
- странична преса х 40 на страна
- руско извиване х 40 на страна
- глутеус мост х 100
- странично повдигане на крака с ластици х 40 на крак
- повдигане на крак назад с растици х 40 на крак
- ритници напред х 40 на крак
- ритници настрани х 40 на крак
- ритници назад х 40 на крак
- клекове х 40

30 мин. йога

18:00 - 2 резена шунка(”Наше село” с ниско съдържание на мазнини)
19:15 - вечеря: постен гювеч с картофи и зеленчуци; няколко лъжици таратор... не ми се ядеше повече
Навън - около 40 мин. ходене на отиване и връщане:
- половин чаша фреш от портокал и грейпфрут; няколко глътки бира

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 30.08.12 21:57.

31.08.12
07:30 - закуска: 3 ръжени фил. Бонус с домат и сирене; кафе с лъжичка мед; 1 праскова
по-късно: 2 бисквитки Белвита
13:00 - обяд: постен гювеч; малко от салата с домати и краставици
15:00 - кафе с лъжичка мед; 1 праскова

16:00 - 30 мин. йога

18:00 - другата част от салатата с домати и краставици+ 2 резена шунка
21:00 - малка салата с домат, краставица и сирене

01.09.12 -
07:30 - 3 ръжени филии Вита с домат и сирене; кафе с лъжичка мед
11:00 - малко постен гювеч
.... подготовка за сватбата и гримиране на булката и шаферката
Оттам нататък не помня какво точно съм яла, но и изобщо не го мислих:
- 2 шоколадови бонбона покрай церемонията; хапка от пита с мед;
- в ресторанта: ядки; овчарска салата; 1 пил. пържола, картофено пюре, парче торта и 2-3 чашки уиски...

Сватбата беше много красива! Имах възможността да наблюдавам всички обичаи още от подготовката на булката... сватбата беше католическа и ми беше много интересно да видя как празнуват католиците! Изкарахме си супер! По-нататък ще кача снимков материал! :)

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 04.09.12 08:47.

02.09.12
07:30 - закуска: 3 ръжени фил. Вита с домат и пуешко филе; кафе с лъжичка мед
12:30 - обяд: 2 варени яйца; малко пуешко филе; малка салата с домати и краставици... 1 праскова
14:00 - кафе с 1 бучка кафява захар
... 2 часа път
17:30 - 2 печени чушки с 3 лъжички извара

40 мин. тае бо

20:00 - 1 чушка с ориз и кайма на фурна; салата с домати, краставици и чушка

03.09.12 - ниско кръвно цял ден...
06:45 - 2 ръж. фил. Вита с дом. лютеница и извара; кафе с лъжичка мед

07:30 - 30 мин. бързо ходене в парка + няколко спринта

10:00 - 1 ръж. фил. Вита с домат и извара; 1 праскова
1 час ходене
12:00 - обяд: чушка и половина с ориз и кайма на фурна; салата с домати и краставици
14:00 - кафе с лъжичка мед
15:00 - малко диня
17:00 - 1 домат с малко извара
      - лъжичка мака с мед
20:00 - вечеря: салата с домати, краставици, чушка, царевица, извара; няколко глътки домашна ракия :Д
Допълнително: Геритамин

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 04.09.12 08:48.

04.09.12
06:45 - 4 с.л. овесени ядки с 200 гр. кис. мляко 2%, ленено семе, лъжичка мед; кафе с 1 лъжичка захар(нямаше зареден мед вкъщи)

07:30 - 30 мин. крос в парка - 5 обиколки х 700 м (2/3 крос; 1/3 бързо ходене)
+ 10 мин. упражнения с гири(2х2 кг.)

09:00 - 2 малки сини сливи
10:00 - 1 варено яйце
12:00 - обяд: салата с домати, крастивици, чушки, извара, царевица и зехтин
14:00 - малко диня; домашно кафе Амарето с много малко захар

15:00 - Тренировка:
      3 рунда 50/10 (общо 18 мин.):
- навеждане с гири
- отпади с ритник
- скок от клек
- Squat Leg Lift
- V-преса
- Side Plank Lift
      - 20 мин. стречинг

17:00 - 1 средна сурова чушка, пълнена с извара
20:00 - вечеря: гювече(сирене, няколко тънки резена телешка луканка, домат, чушки, лук); към 150 мл. бира

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 05.09.12 09:34.

05.09.12
06:45 -  закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, ленено семе, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед

07:40 - 30 мин. крос в парка (5 обиколки х 700м, като едната беше бързо ходене)
          - 30 мин. йога

09:30 - 2 малки сини сливи
12:00 - обяд: задушени картофи с подправки на фурна; малко шопска салата
14:00 - 25 гр. овесен бар с шоколад; кафе с лъжичка мед

15:00 - 40 мин. велоаргометър

17:00 - 200 гр. кис.мляко с 2 лъжици извара
19:00 - навън: салата с риба тон (риба тон от консерва, домати, краставици, маруля, царевица, 5 маслини); сода

Допълнително: Геритамин; 500 мл. чай от лайка, мащерка, бял равнец и мента; лъжичка мака с мед;

Eли здравей (sun) ! Искам да ти дам съвет, а ти ще прецениш дали ще го приемаш ;) Днес прочетох, че си правила сутринта - крос, а следобяд - велоергометър.Според мен след като си правила крос сутринта не е необходимо да правиш велоергометър следобяд и да изтощаваш организма си допълнително.Още един съвет ще ти дам - прави кардиото сутрин на гладно или ако си решила да е следобяд гледай да си на НВД и то 2-4 часа след хранене(по този начин имаш по-малко гликоген).Друг вариант е - след силова тренировка, кардиото отново е добра идея ;)

Поздрави и хубав ден ! :) (sun)

06.09.12
09:29

казано от Наталия Николова на 06.09.12, 09:27:

Eли здравей (sun) ! Искам да ти дам съвет, а ти ще прецениш дали ще го приемаш ;) Днес прочетох, че си правила сутринта - крос, а следобяд - велоергометър.Според мен след като си правила крос сутринта не е необходимо да правиш велоергометър следобяд и да изтощаваш организма си допълнително.Още един съвет ще ти дам - прави кардиото сутрин на гладно или ако си решила да е следобяд гледай да си на НВД и то 2-4 часа след хранене(по този начин имаш по-малко гликоген).Друг вариант е - след силова тренировка, кардиото отново е добра идея ;)

Направо ми взе думите от устата :ДД

Добро утро! Радвам се, че някой следи дневника ми и се радвам на всеки съвет насреща!
За закуската преди кардиото сте прави, по-добре е на гладно... от кардиото сутрин обаче доста ми прималява. Пробвала съм на гладно и резултатът беше доста неприятен: страшно замайване, едва се добрах до вкъщи. Пробвала съм още няколко пъти, но резултатът е един и същ! Затова след закуска и кафе се чувствам по-добре. Пак се замайвам леко на моменти, но е съвсем различно. Просто ми е непосилно да тренирам на гладно, чувствам се ужасно! За крос нямам възможност следобед, затова ми се налага сутрин. Временно ще е, докато ми започне семестъра. А това вело и аз се чудех защо го правя, но напоследък съм си внушила, че съм се наляла в ръцете и се мъча да стопя максимално бързо натрупаното чрез повече кардио! Май е по-добре вместо второ кардио да вмъкна някаква силова или интервална тренировка после, или пък йога!
Благодаря за съветите, ще гледам да поправя грешката! Ще се радвам и на съвет как да поотслабна в ръцете- наистина виждам, че съм натрупала там и не се понасям вмомента. Тази зона винаги ми е била много трудна за поддържане! :)
Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 06.09.12 10:06.

06:45 -  закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, ленено семе, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед

07:40 - 30 мин. крос в парка (5 обиколки х 700м, като едната беше бързо ходене)
      - 30 мин. йога

09:30 - 2 малки сини сливи
12:00 - обяд: задушени картофи с подправки на фурна; малко шопска салата
14:00 - 25 гр. овесен бар с шоколад; кафе с лъжичка мед

15:00 - 40 мин. велоаргометър

17:00 - 200 гр. кис.мляко с 2 лъжици извара
19:00 - навън: салата с риба тон (риба тон от консерва, домати, краставици, маруля, царевица, 5 маслини); сода

Ели моето мнение е, че храненето ти е лошо и това е причината да се омазниш в ръцете, а и предполагам и на други места. Храната ти се състои главно от въглехидрати, от които повечето захари.Липсва ти протеинов източник.Само с тази кофичка кисело мляко(400гр),риба тон и 1яйце е малко.Постараи се да прибавиш към храненето си повече протеин и по-малко въглехидрати.Увеличи малко мазнините(маслини,ядки,зехтин) или си ги набави от месо(свинско).Храната ти ми се струва, че е малко обаче.
Много добра е идеята, която написа, че вместо велоергометър е по-добре една силова тренировка.Напълно съм съгласна ! ;)
Силовите тренировки дават много - повярвай ми ;)
Ако искаш да попиташ още нещо ми пиши на лично съобщение, за да не превръщаме дневника ти във форум за чат, защото не е приятно :)

Поздрави ! (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 06.09.12 10:20.

Вярно е, че имам какво да поправям в менюто си, но с времето съм забелязала, че липсата на въглехидрати в менюто ми се отразява зле! Не се чувствам добре и нямам никаква енергия... за да имам сили за тренировки имам нужда точно от тях... Не смятам, че в нормални дози, биха ми навредили! Просто гледам да са по-чисти храни като ориз, картофи или нещо приготвено от мен, но понякога се случва да си купя някакви овесени бисквити и тн. Напоследък просто имах доста събирания и оттам хапванията зачестиха... там може би ми е грешката! В крайна сметка не може винаги ежедневието ми да е свързано с режим, а и така затормозявам самата себе си и цялото удоволствие се губи!
За мазнините си напълно права, приемам критиката... трябва да ги повиша, но все не посмявам... започнах да приемам повече сирена, зехтин към салатите, но имам чувството, че и те допринесоха за качването... и аз не знам! Все още търся добрата комбинация за мен и се надявам скоро да я намеря! Мерси за вниманието и препоръките, определено ще са ми обица на ухото! Сигурно ще имам нужда от съвети, така че може да драсвам на лични! Пожелавам ти успех в постигането на желаните цели! :)

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 06.09.12 12:16.

06.09.12
16:04

1.Изобщо не се плаши от въглехидратите,тия митове ,че като хапнеш въглелидрат и ти се лепи са доста хиперболизирани.Хапвай въглехидрати,за да може белтъчините и мазнините да си вършат своята работа,а не да ги използваш за енергия,не това е тяхната задача.
2.Кардио сутрин на гладно не е добра идея ,точно поради причината ,която сама си изтъкнала.Твърде натоварващо е за организма и води до причерняване ,главоболие и т.н.
3.Но пък и ниско интензивно кардио на пълен стомах е малко безсмислено.По-добре си се храни и замени нискоинтензивното кардо с интервално кардио .Така ще извлечеш най-голяма полза.
4.Относно силовата тренировка-това е добра идея.Хем ще увеличи горенето на мазнини,хем ще помогне да запазиш мръвката,така няма да ти се омазняват ръцете,ако наистина ти се омазняват,което ме съмнява.Относно кардиото след силова тренировка-всеки сам си преценява,според мен е загуба на време и усилия.

5.Наистина имаш нужда от повече протеин,без него няма как тялото да се възстановява.Ти си мъничка ,така че не е нужно да се тъпкаш по цял ден с яйца и месо,но гледай дневно храната да ти доставя 50-60 грама протеин с животински произход,разделен в поне 2 приема.

spook, мерси много за включването и съветите! :)
Радвам се, че намирам още едно положително мнение за въглехидратите! Ще гледам да хапвам в умерени количества, без да прекалявам!
Следващият път в парка ще пробвам с интервално кардио... мисля, че наистина ще ми върши по-добра работа! Тези дни пробвах да правя интервални тренировки вкъщи и честно казано съм доволна... не ползвах тежести, но пак се получи доста добре... наистина съм си дребничка и многото килограми доста ме скапват... после се чувствам зле: кръвното ми пада, не ми стига въздухът и понякога не мога да спя вечер от умора. Затова и се притеснявам да се натоварвам с много тежести... Ще се радвам да си кажеш мнението по въпроса с тренировките вкъщи... интервалните от последната седмица  не са много дълги, но пък ги съчетавам с кардио! Него не мисля да го изключвам, а просто да го комбинирам с другите упражнения! 
Поздрави! :)

06.09.12
21:07

За тренировката дали ще е вкъщи,в залата,в парка или на Луната ,няма никакво значение.Е ,ако е на Луната,там гравитацията е доста по-слаба,така че всъщност има значение,но стига да тренираш някъде по земното кълбо няма разлика за тялото.Въпроса е тренировката да бъде съобразена с възможностите и целите ти.
За тренировките с тежести-просто не се напъвай директно на големи килограми.Започни с умерени тежести и с времето ще добавяш по малко.Не мисля,че ще имаш проблеми така.Но пък ползи със сигурност.

ПС Видях назад в дневника,че имаш тренировки и за горната част на тялото,спряла ли си ги напоследък или просто не си ги вписвала?

Мнението беше редактирано от Гената на 07.09.12 01:02.

Ами напоследък съм спряла тренировките за горната част от страх да не едрея още в тази зона... не използвам големи тежести и може би напразно се притеснявам! Понякога правя грешката, че се съсредоточавам върху един вид упражнения или зони и временно забравям за другите! :)

06.09.12

30 мин. крос в парка

10:00 - 2 сини сливи; малко извара и 1 краставица
13:00 - обяд: задушено свинско месо със зеленчуци в йенско; малка салата с краставици и сирене
15:00 - диня
17:30 - 1 пълнена сурова чушка с извара; 1 малка краставица
20:30 - вечеря навън: пил. каре на скара; чаша вино

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 07.09.12 09:34.

07.09.12
09:42

казано от Elle на 07.09.12, 08:21:

Ами напоследък съм спряла тренировките за горната част от страх да не едрея още в тази зона... не използвам големи тежести и може би напразно се притеснявам! Понякога правя грешката, че се съсредоточавам върху един вид упражнения или зони и временно забравям за другите! :)

Спокойно ;) Няма да наедрееш от няколко кг..При нас жените и без това трудно се получава :D

Права си, Вики... няколко килограма няма да ми навредят! Не се качва така лесно... за сметка на това не ни трябва много да се вманиачим или паникьосаме от най-малкото нещо! :D

07.09.12
13:18

Движението е здраве.Тренирай цялото тяло-не само няма да ти порасне горната част на тялото,но и ще ти донесе здравословни ползи.

07.09.12 - От недоспиването тези дни се чувствам изтощена и все по-често поглеждам към хладилника... Доста калории ми се събраха за деня!
07:00 - закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, лъжичка мед, ленено семе; кафе с лъжичка мед
предиобед (голям глад): 1 круша, диня, а по-късно и малко извара
12:30 - обяд: бульон от пил. месо и зеленчуци(имаше и малко картофи); салата с краставици
по-късно: диня; кафе с лъжичка мед

- интервална тренировка:
  3 рунда(50/10)х 5 упражнения - общо 15 мин.
- глугеус ритници - общо 180
- лицеви опори х 40
- кофички х 40
- коремни преси: 3 вида упражнения - общо 150
- малко стречинг

17:00 - разходка и по пътя: около 50 гр. кашу; 300 мл. айрян
19:30 - вечеря: салата с краставици, печени чушки, риба тон от консерва в собствен сос, царевица, зехтин
По-късно - Вечер по женски навън: коктейл Tequila sunrise; 1 бонбон Toffifee

Допълнително: Геритамин; лъжичка мака с мед

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 09.09.12 17:39.

08.09.12
08:30 - закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, лъжичка мед, ленено семе; кафе с лъжичка мед
по-късно: второ кафе с 1 захарче
12:00 - обяд: 2 яйца на палачинка; задушени зеленчуци в тиган без почти никаква мазнина... за десерт: 1 праскова
14:00 - зеле, докато го рязах за вечерята
16:30 - 1 домат с резен сирене

Тренировка:
15 мин. упражнения с гирички за ръце (2х2 кг.)
катерач х 60 общо
странично повдигане на крака с ластици х 40 на крак
клекове х 60
планк 2 х 30 сек.
глутеус ритници - 3х 30 на крак
20 мин. велоаргометър
стречинг

19:00 - вечеря:  задушено прясно зеле с домати; резен сирене

Допълнително: Геритамин; лъжичка мака с мед

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 09.09.12 17:40.

09.09.12
08:30 - закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, лъжичка мед, ленено семе; кафе с лъжичка мед
10:00 - малко диня
12:00 - обяд: малко пил. бутче без кожа на пара и след това запечено с масло и подправки; зеленчуков бульон с малко фасул вътре
14:00 - диня
15:00 - кафе с лъжичка мед
15:30 - домат с резен сирене

Тренировка:
1. 50 мин. велоаргометър
2. коремни преси - 4 вида: общо 200
3. Side Plank Lift х 40 на страна

19:00 - вечеря: салата с домати, краставици, чушки, царевица и много сирене;
към 22ч: 3 хапки от задушеното зеле с домати... поне малко да залъжа глада!

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 10.09.12 08:21.

10.09.12
06:45 - закуска: 4 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис.мляко, лъжичка мед, ленено семе; кафе с лъжичка мед

7:30 - В парка: няколко спринта, крос и тук там бързо ходене - общо 35 мин.
после: 30 мин. йога (поздрави към Луната и други пози)

10:30 - грозде, 200 гр. кис.мляко 2%
12:20 - обяд: малко долно пил. бутче с ориз на фурна; салата с домат и чушка
15:00 - кафе с лъжичка мед
16:00 - 1 домат с резен сирене
по-късно: Активия Закуска - хапваше ми се от много време и реших да се възнаградя... имам повод! :)

19:30 - 15 мин. упражнения с гирички - 2х2 кг.

20:30 - салата с домати, краставици и сирене

Допълнително: Геритамин; чаша зелен чай

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 10.09.12 22:57.

Два дни изкарах в Пловдив по задачи... планирано беше да свърша работата си за един ден, но не се получи. Храната беше все в движение и непланирана... поне имах доста ходене. През целия ден обикалях и се губих из града в оправяне на документи!

11.09.12
06:20 - 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис. мляко, ленено семе, лъжичка мед;
3 в 1
10:00 - 4 какаови бисквити Белвита
11:00 - 1 маринована пил. пържола - около 120 гр.
15:00 - кафе с 1 захарче; към 50 гр. кашу
17:00 - 1 ябълка
19:30 - вечеря: 1 пил. пържола; салата домат, краставица и малко сирене

12.09.12
07:30 - 3 ръжени фил. Вита с домат и сирене; кафе с лъжичка мед
- 1 праскова
- резен сирене
12:30 - салата с домат, краставица и доста сирене; 1 праскова
- 3 в 1
17:00 - 300 гр. кис.мляко 2%

Тренировка:
1. 50 мин. велоаргометър
2. глутеус мост х 100
3. 8 min abs workout Level 2

20:30 - вечеря: пил. месо с картофи на фурна (хапнах само няколко картофчета); салата от домати и краставици

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 13.09.12 11:54.

13.09.12
06:45 - закуска: 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис. мляко, ленено семе, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед
ранно посрещане на роднини от друг град и следователно доста храна на масата... хапнах си: 2 малки парченца кашкавал; около шепа домашно печени бадеми; няколко парчета праскова
12:30 - обяд: салата с домати, краставици, чушки, извара и ленено семе
14:00 - кафе с лъжичка мед

1. 15 мин. упражнения за ръце с гирички (2х2 кг.)
2. скачащи напади - общо 100
Следните упражнения с прибавени тежести (2х2 кг.)
    напади с гири х 40 на крак
    отпад и ритник х 40 на крак
    клекове х 50
    ритник с коляно встрани х 40 на крак
    ритник настрани х 40 на крак
    кофички х 30
    глутеус ритници х 90 на крак- 3 вида
3. 35 мин. велоаргометър

17:30 - 1 краставица с няколко лъжички извара
20:00 - вечеря: дроб на скара; салата с домати и краставици; чаша и половина бяло вино

Допълнително: лъжичка мака с мед

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 14.09.12 18:17.

14.09.12
07:30 - закуска: 4 с.л. ов. ядки+ 200 гр. кис. мляко, ленено семе и лъжичка мед; кафе с лъжичка мед

08:30 - 30 мин. йога

11:00 - половин мъфин с какао (мое произвоство)
12:30 - обяд: салата с домати, краставици, чушки и извара; малко парченце дроб на скара от снощи
14:00 - кафе с лъжичка мед... 2 парчета диня
15:00 - 200 гр. кис. мляко 2% с 2 лъжички извара

17:00 - Тренировка:
- 8 min abs workout Level 2
- 8 min arms

- глутеус мост х 100
- клекове с гири(2х2 кг.) х 40
- плие с гири(2х2 кг.) х 40
- кофички х 40
- Side Plank Lift х 40 на страна

- 40 мин. велоаргометър
- стречинг

19:30 - вечеря: салата с домати, краставици, чушки и много сирене

Допълнително: Геритамин, непълна лъжичка какао с мед

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 15.09.12 13:27.

15.09.12
08:00 - закуска: 4 с.л. ов. ядки+ 200 гр. кис. мляко 2%, лъжичка мед и ленено семе; 1 праскова; кафе с лъжичка мед
10:00 - малко зеле
11:30 - кафе
12:30 - обяд: малка пържена риба; салата с домати и краставици; малко зелева салата
15:00 - 1 царевица на скара.... после още половина; 3 в 1

17:30 - Тренировка:
1.  3 рунда 50/10:
- скачащи напади
- клек и ритник настрани
- кофички
- отпади
- странична преса

2. 10 мин. упражнения за ръце с гирички (2х2 кг.)
3. 40 мин. велоаргометър

19:30 - вечеря: 1 кюфте и половина на скара; салата с домати и краставици

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 15.09.12 23:05.

16.08.12
08:00 - закуска: 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис. мляко 2%, ленено семе, малко мед; кафе с лъжичка мед
10:00 - грозде
11:00 - ранен обяд: малко агнешко месо на пара; 1 нарязан домат
.... пътуване към Пловдив
15:00 - кафе с лъжичка мед; кофичка кис. мляко 0,1%
17:00 - корни с тъмен шоколад
над 3 часа чистене
20:00 - вечеря: салата с домати, краставици и извара

21:30 - 30 мин. йога

Кандидатствах по програма за едномесечен стаж по специалността си. Класирана съм и от утре започвам работа. Работният ден е от 9 до 6, така че тепърва ще мисля как ще организирам храненията си...  :)

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 16.09.12 22:06.

16.09.12
22:44

Ейййй, този стаж да не е от програмата за едномесечните студентски стажове в държавната администрация? Къде си избра?
Храната - лично аз процедирам закуска вкъщи, обяд си нося, към 4- някакви ядки/тахан/варено яйце и после вкъщи :) Кофти е,като имаш среща след работа (dull)... Или когато всеки ден някой има повод да черпи (обикновено работешите,поне при нас, черпят за всичко - рожден ден на съпруг,дете,завършил ученик - с 2 думи - повод да има ;) )
Късмет и дано да ти хареса нашата администрация и да попаднеш в някой готин отдел,че повечето са като змиярници ;) Успех! (sun)

Привет, Йони! Много се зарадвах на включването ти! :)
Точно за тази програма става въпрос. Ще стажувам в Областна администрация - Пловдив. Работата в отдела там е свързана най-пряко със специалността ми. Бях класирана на 3 места и можех да избирам, но още отначало си държах на тази позиция. Интервюто се проведе с две жени, които бяха много учтиви, любезни и човечни. С тях и ще работя през този месец. Наистина е важно да попаднеш сред точни хора, за да можеш да научиш повече чрез работата си с тях. Надявам се и аз да се представя добре и да натрупам опит в тази сфера!
Мерси за идеите относно храната! И аз мислих да включа някакви ядки. А за обяда или ще си нося, или ще разуча дали наблизо продават нещо сготвено!
Благодаря много за пожеланията! По-нататък ще споделям впечатления!  :)
Поздрави!

17.09.12
08:00 - закуска: 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис.мляко 2%, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед
11:45 - обяд: варени картофи, салата с домати и краставици, 200 гр. кис. мляко
14:00: 3 в 1, 1 шок. бонбон - имаше почерпка на стажа 

18:00 - Тренировка:
1. 15 мин. упражнения за крака и седалище с гири (2х2кг.):
- напад и усукване настрани х 20 на крак
- отпад и ритник х 30 на крак
- клекове х 30
- плиета х 30
- навеждане към земята х 40
- ритници настрани х 40 на крак
- ритници назад х 20 на крак
- ритник с коляно встрани х 40 на крак
2. 10 мин. упражнения за ръце с гири (2х2кг.)
3. 15 мин. стречинг

19:30 - вечеря: салата с домати, краставици, извара, пуешко филе, 4 маслини

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 18.09.12 17:49.

18.09.12 - Първи пълен работен ден... имам си собствен кабинет, така че без проблем си нося храна от вкъщи и решавам проблема с обяда.
Лошото е, че повечето време съм седнала пред компютър, но пък ходя пеша на отиване и връщане, което прави минимум 30 мин. ходене. Като за първи ден съм доста уморена и не ми е до тренировки, дано свикна скоро, за да отделям време за всичко! :)

07:00 - закуска: 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис.мляко 2%, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед
08:30 - 1 праскова, няколко зърна грозде
12:30 - обяд: варени картофи, 2 резена пуешко филе, 1 нарязан домат, 2 маслини
14:00 - 1 ябълка; кафе с 1 каф. захарче
17:30 - 200 гр. кис. мляко с 2 лъжици извара
20:00 - вечеря: салата с домати, краставици, извара, 2 резена пуешко филе, 2 маслини

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 19.09.12 21:01.

19.09.12
07:00 - закуска: 4 с.л. ов. ядки, 200 гр. кис.мляко 2%, лъжичка мед; кафе с лъжичка мед
12:00 - обяд: 1 варено яйце; 3 резена пуешко филе; салата от домат и краставици; 2 маслини
14:00 - капучино без захар; 1 ябълка
17:30 - шепа сурови ядки(бадеми, кашу, лешници, стафиди)

18:30 - Тренировка:
3 кръга 50/10 (+ гирички с упражненията - 2х2 кг.):
- Squat Leg Lift
- Forward Lunge
- Back Lunge
- V -Abs
- Leg Out - Up - In(1 кръг) & Hip Pulses - Roll(останалите 2 кръга)

+  In & outs х 60
  Burpees х 20
  Side Plank Lift х 40 на страна

20:00 - вечеря: салата с домати, чушки, пуешко филе, много извара и 1 маслина

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 19.09.12 21:46.

20.09.12 - Днес странно всички се оплаквахме от ниско кръвно!
по-късно: 1 бонбон Линдор с черен шоколад; 4 бисквити HOGARENAS с фибри - нерви преди заседанието днес
12:00 - крем супа с моркови + крутони (не се усетих, че може да слагат и крутони вътре)
14:00 - 3 в 1; още 2 бисквити HOGARENAS (към 30 гр. за целия ден)
17:00 - 1 ябълка... 2 резена пуешко филе

18:00 - Тренировка:
1.  3 кръга 50/10:
- Jumping Lunges
- Squat Leg Lift
- Step Overs
- Jump overs
- V -Abs
- Side Plank Lift
        + бърпи х 20

2. 10 мин. упражнения с гирички - 2х2 кг.

20:00 - вечеря: същата салата като миналата вечер

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 20.09.12 21:15.

21.09.12
09:00 - 1 ябълка
12:00 - 2 малки пълнени чушки с ориз и кайма
15:00 - капучино без захар; 1 ябълка
17:00 - 200 гр. кис. мляко; кафе
20:00 - печено пилешко бутче с мед  и хрупкава коричка от галета и сусам; зеленчуци с подправки на фурна; чаша бяло вино
.... към 2 часа разходка - беше Нощтта на музеите в Пловдив и успяхме да разгледаме доста изложби и музеи
по-късно: още 1 чаша вино

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 22.09.12 10:44.

06.11.12
15:33

Здравей, Elle :)
Разглеждам ти аз дневника и се чудя...не е ли малко протеина ти? Имам предвид дневният ти прием, по принцип?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1