Най-големият и безплатен фитнес клуб под открито небе

14.01.12
18:17

Здравейте! Представям Ви най-големия и безплатен фитнес клуб под открито небе поне за Украйна.
http://kontrakty.ua/article/42783 - статия
http://photo.kontrakty.ua/photo/517.html#1 - фоторепортаж
За тези, които не разбират руски кратко резюме:
Фитнес клуба на открито се намира в Киев - столицата на Украйна, в тамошния Хидропарк на брега на Днепър. По-уникалното от това, че е огромен, на открито и безплатен е че е създаден изцяло със собствените сили, средства и умения на местните фитнес ентусиасти. Фундаментите на първите уреди са положени още в началото на 80-те преди 30 години, като градежа продължава и в наши дни. Повечето са от части на автомобили, кранове, тежкотоварни камиони(най-вероятно КРАЗ :) ), алпинистки въжета, вериги, автомобилни гуми, железопътни релси и други подръчни и промишлени материали. На моменти гледката е леко сюреалистична, а някои от уредите поне според мен са достойни да влязат в списъка на произведения на съвременното изкуство :)

Темата беше редактирана от Герган Петков на 14.01.12 18:19.

Тва ако е в България така на открито всичко ще иде за скрап...

14.01.12
19:03

Така ли ме вижда или всичко е пълно с полулегове?
И как точно защитават тия железа,както от човешкия,така и от природния-ЧУДНО МИ Е!!

14.01.12
19:33

Ама на щангите какви вериги са сложили само, да не хванат пътя случайно :D

Teen Power това на снимката е само секцията им за полулег :) Целия фитнес можеш да го разгледаш от двата линка, които съм оставил по-горе над нея. Във втория е фоторепортажа с 49 снимки.

Мнението беше редактирано от Герган Петков на 14.01.12 19:46.

Е хората наблягат на горната част на гърдите какво толкова.. ;д

14.01.12
19:53

казано от Петър Попинов на 14.01.12, 18:53:

Тва ако е в България така на открито всичко ще иде за скрап...

И в Украйна и у нас, в радиус от няколко километра от подобно място, индийските скрападжии ще са дефицитни или.. много възпитани.

Супер им е “залата”. :)

ИК

14.01.12
20:06

В България веригите няма да помогнат за опазването му.

Много си прав :Д

казано от Valdis на 14.01.12, 19:33:

Ама на щангите какви вериги са сложили само, да не хванат пътя случайно :D

гледал съм още на 2 места така вързани щангите - Ъестсайд и американските затвори :)

14.01.12
20:33

Само да не го видят тоя сайт родните мангусти, че цели фамилии ще стегнат куфарите за Украйна :D

14.01.12
20:53

Това при нас би просъществувало само с денонощна охрана. Грозно е, но полезно.

14.01.12
21:33

Евала на хората които са го изградили!Също така се присъединявам към мнението на всички по-горе , че това ако беше в България отдавна да го няма...

14.01.12
22:53

Разгледайте снимките такова нещо ще събере много хора стрийтъри, кросфитъри, бодибилдъри има и боксова круша, също така и тренировки с чук... Мога да кажа само ЕВАЛА на тези хора!

PH

26.01.12
20:49

Готино е ... за сериозно трениране ще е малко кофти,но да разнообразиш лятото да потренираш в нова обстановка,да срещнеш нови итересни персонажи и т.н. ще е уникално :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1