Мнения за лазерна епилация и IPL

15.01.12
15:03

Здравейте :)

Потърсих из старите теми, но те са главно за кола маска/бръснене/епилатори затова реших да създам нова.

Някой има ли повече информация за лазерна епилация и IPL - опит, препоръки, цени?

От 3-4 години ходя на кола маска и съм решил по-добре вместо начесто да давам пари за това, да събера сега накуп повече и да се отърва от космите от раз, а и всеки път като ходя на кола си има и загуба на време, дискомфорт след процедурата, болка по време на нея.

Главно искам да премахна окосмението по тестисите така, защото не искам да ги бръсна да растат по-големи, с епилатор много боли, а с кола не е удачен район :Р, иначе околностите си ги правя с кола, но за да са по в тон нещата че направя и там лазерна/IPL.

Та за конкретния район ще бъде ли безопасно?

Ако някой се сети за нещо което би помогнало а съм забравил да питам, ще съм благодарен ако пише :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.10.21
13:55

Здравейте, на всички търсещи актуална информация за лазерната епилация! В момента посещавам лазерен център Сатори, който силно  препоръчвам. В момента съм на 4 процедура и съм изключително доволна.

https://satorilaser.bg/за-нас/

25.10.21
14:02

Бившата ми шефка, която е мултимилионерка, ходеше на най-яките и скъпи лазерни епилации и пак се налагало през няколко месеца да се подновява ефекта. Няма такова нещо като “веднъж завинаги да се отърва от космите”

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1