Фитнес уреди

Темата е заключена.

Здравейте колеги. Продавам домашното си фитнес оборудване правено по поръчка от “Флекс”. Оборудването се състои от следните компоненти:
Лежанка със скрипец - снимка тук: http://flexcom-bg.com/sites/default/files/imagecache/fullsize/lej-skrip.png
Прав лост - Ф 30 - снимки тук:http://flexcom-bg.com/sites/default/files/imagecache/fullsize/lostove_2.png
С - образен лост - Ф 30
2 бр. къси лостове / дъмбели/ Ф 30
Тежести - метални негумирани, общо 90 кг. снимки тук: http://flexcom-bg.com/sites/default/files/imagecache/fullsize/tejesti.png
Пирамида за поставяне на тежестите - снимка тук: http://flexcom-bg.com/sites/default/files/imagecache/fullsize/piramida.png
Постаква за скотово сгъване, която е приспосочена за монтиране на мястото на скрипеца.
Уредите са ползвани от мен около 1 година, след което не са употребявани близо 2 години.
Предоставените снимки са директно от страницата на производителя, но същите са идентични с притежаваните от мен.За съжаление не мога да ги снимам реално в момента, тъй като не са в жилището ми.
Обща цена на оборудването 680 лв.
Регион - гр. София.
Тел. за връзка 0878/701-604, Виктор

16.01.12
13:25

По отделно давш ли?Инересувам се от тежестите и от малките листчета.Дай цена?

Колега за сега са комплект. Ако няма интерес ще те имам в предвид. Поздрави.

Здравей!

Проявявам интерес към тежестите.
Какви дискове имаш като килограми?

Колега разбирам те, но за момента всичко върви комплект. Ако няма интерес ще започна да разпродавам по отделно. Поздрави.

Колеги поради слабия интерес към фитнес оборудването обявявам, че същото вече може да бъде разпродавано на части.Ето съответния списък:
- комбинирана лежанка 225лв. + 45 лв. поставка за скотово сгъване
- 2 бр. къси лостове /дъмбели/ - 10 лв. бройка
- Тежести- вече 80 кг. / 10 кг.  продадени/ по 2 лв. кг. Тежестите са съответно 2 х 20 кг., 2 х 10 кг.,2 х 5кг.,4 х 2.5 кг.
- Поставка-пирамида за поставяне на тежести - 45 лв.
- С-образен лост - 30 лв.
- Прав лост- 40 лв.
Не мъдрувайте, а пазарувайте! :)

17.01.12
11:55

Интересува ме кривия лост ,  2 по 10 и 2 по 5….  от Варна съм .Ако можеш да ги пратиш ги вземам :)

Ами колега трябва да проверя с еконт експрес но доставката ще е за твоя сметка. Другия вариант е чрез автобус до Варна. Провери дали някой шофьор ще се навие ,даваш му парите като казваш, че ги предава само при получаване на тежестите и после обратно от София към Варна. Ти решаваш. Поздрави.

17.01.12
12:24

Ами с ЕКОНТ не ми е проблем, само горе доло да кажеш колко :) , говоря за транспорта , че не съм много наясно как стоят там нещатата

Мнението беше редактирано от biser milev на 17.01.12 12:26.

Интересувам се от 2 х 20кг и 2 х 10. От София съм.

Колега и аз не съм наясно, но ако влезнеш в интернет страницата им, мисля че ще намериш по-подробна информация. :)

17.01.12
13:06

Видях горе долу за какво става въпрос ..... Ако ти са занимава  Ще взема 2 х 10 кг.,2 х 5кг.,4 х 2.5 кг. и Кривия лост :)

Колега, решавай и действаме, защото честно да ти кажа интереса стана много голям. Вече ми търсят доста неща на личните ми съобщения

17.01.12
14:58

Ще взема 2х 5кг. ако не са продадени все още

Колеги малко инфо:
2х20 кг. резервирани.
Прав лост 2х10кг. и  2х5 кг. резервирани.

Забравих да кажа,че към лежанката има и приспособление за крака - преден и задни бедрени мускули, което се поставя на мястото предназначено за поставката за скотово сгъване.На него могат да се товарят тежести с Ф 30. Цена на уреда - 35 лв.

Колеги инфо:
Тежести - 2х20кг., 4 х 2.5кг. - продадени, 2х10кг. и 2х5 кг. резервирани.
2 бр. дъмбели - продадени
С- образен лост - продаден

Прав лост - резервиран
Остават за продаване: лежанка - 135 лв. , скрипец - 90 лв. / скрипеца е с размер на квадратния профил от 4 см./, поставка за скотово сгъване и уред за крака.

колеги отново инфо:
прав лост , 2х10кг и 2х5 кг продадени

Лежанка - продадена
Поставка за тежести - резервирана
Остават за продаване - скрипец за монтирване към лежанка - цена 90 лв. / инфо - нов е 180 лв с ДДС -виж интернет страницата на Флекском/
Поставка за скотово сгъване с коригиране на височината пригодена за монтиране към лежанка- 45 лв.
Уред за предни и задни бедрени мускули пригоден за монтиране към лежанка - 35 лв.
Колеги имам и кожен тренировъчен колан с подплънка / почти нов и незахабен/ - 35 лв.

Не мъдрувайте,а пазарувайте!:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1