14.04.05
20:14
Нека,ако някой има информация,защо ЗМСМК-Румен Кунов и другите момчета от Оряхово не присъстваха на републиканското,да даде повече информация.Силно сме озадачени.Молим!
И аз съм силно разочарован от отсъствието на машините от “Динамикс”!Очаквах с интерес да видя в действие легендата Валери Колев и неговите подопечни,но бях разочарован от липсата им.Какво ли е възпрепятствало тези мутанти?Моля се само да не е най-лошото,моля се да не са уличили някои от тях в употреба на непозволени стимуланти,и заради това да са поставили възбрана върху отбора!Моля ви хвърлете светлина по въпроса,ако знаете нещо!
14.04.05
20:24
Цаца,това което пишеш е светотатство!Не мога,и не искам да повярвам,че тези митични атласи ползуват непозволени средства!Не убивай вярата ми в натуралния спорт,Цаца!Мога да дам неопровержими доказателства,че титанът на българския трибой,черешката върху тортата(както се изразява Евгени Попов) ЗМСМК-Румен Кунов и компания,никога не са накусяли неща вписани в международната допинг листа!God save the “Dynamics”!Молим!
Сигурно ще ви разочаровам,но сигурно вече няма да ги видите в деиствие,защото човека дето и отпускаше пари за състезанията е фалирал,а и вече нямат зала.SORY!!!
14.04.05
23:09
Умреха момчетата от “Динамик”
14.04.05
23:11
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
18.04.05
23:59
Сандо ти се смееш, но на мене мми се плаче.Молим!
Джуджа с тебе плаче цял един народ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:” Баби се молят Богу горещо
Проклинат старци,
Пищят децата.... ’ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
19.04.05
00:09
Голям поет си Симитлиецо.На умението ти може да завиди дори народният поет от Перперикон.Молим!