Мнение за протеините на Нутрим ?

Преди малко като пазарувах в Била ги видях,  и забелязах, че са и доста евтини .. Но се чудя,  при положение, че са толкова евтини ще имат ли въобще някакъв ефект ако ги комбинирам с креатин ? Защото от доста време се оглеждам за протеини, но прсто не мога да си позволя от по известните имена .. И още един въпрос не точно по темата. Понеже тренирам за покачване, но си имам и шкембенце малко така не рискувам ли да го направя сам по - голямо ?

18.01.12
18:23

казано от Дамян Цветанов на 18.01.12, 18:10:

Преди малко като пазарувах в Била ги видях,  и забелязах, че са и доста евтини .. Но се чудя,  при положение, че са толкова евтини ще имат ли въобще някакъв ефект ако ги комбинирам с креатин ? Защото от доста време се оглеждам за протеини, но прсто не мога да си позволя от по известните имена .. И още един въпрос не точно по темата. Понеже тренирам за покачване, но си имам и шкембенце малко така не рискувам ли да го направя сам по - голямо ?

Именно защото са толкова евтини са и с доста лошо качество - да не кажа даже нулево.Разтварянето е много трудно - вкуса ужасен.Със сигурност и не отговарят на профила посочен на етикета.По-добре спести някой лев и си вземи голяма опаковка за около 50-70 лева ще си намериш качествен протеин около 2-2.5кг ... Колкото до това , че имаш шкембенце - протеина няма да го направи по-голямо (лоша храна и прочие имат негативно действие върху него).
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1