10.08.14
22:14
Тренировка [59]
Пудовки/Долна
5 кръга
5 тръстъра всяка ръка х24кг
20 суинга х50кг
4 хай пула всяка ръка х50кг
Размисли и страсти :
Пак блокаж...до 3-4 кръг беше що годе добре, суинговете пак ме пребиваха мощно - нямах грам въздух след тях. На 5тия кръг се наложи да разцепя серията - 11 суинга, прилоша ми, минута и малко почивка - довърших кръга. Не знам каква е врътката - ту успявам да направя 6те кръга, ту правя 3 и умирам, сега направих 5 и умрях. Има подобрение при тръстърите обаче, днеска добре контролирах пудовката, въпреки че пак ми се хлъзгаше зверски по ръката и рамото. 30 минути след като свърших се чувствам като нов обаче, много ми е странно. Единствено ходилата ми се схващат, ама не знам от какво - може би е леко неравният паркет, на който тренирам в стаята. Как да е - утре сигурно ще е зала, а вторник мисля пак пудовки. Поне се надявам, че няма да имам трески, което много повече ще улесни да тренирам по-често. Толкоз от мен за тая вечер.
11.08.14
15:49
Тренировка [60]
Горна
А1 Изометрия на стенд за кофи : СТ(10) СТ(14!) СТ(9)
А2 Лежанка 10х70 10х70 6х70F
А3 Изометрия набиране п.х. : СТ(5) СТ(7) СТ(6)
А4 Горен скрипец п.х. 10х70 10х70 10х70
Размисли и страсти :
Тъй, не се бях наспал, но снощи се разбрах с Бойко да потренираме, та така - тренирахме ;) В скоби съм написал секундите, този път имаше кой да засича време :) СТРАШНО ДОВОЛЕН от изометрията на кофите - не мисля че досега съм успявал повече от 7-8 секунди, чувствах се адски добре, дори можех вероятно да изстискам още мъничко на първите 2 серии, абе направо чук :) На изометрията на набиране - малко ръцете ми бяха уморени, корема също (на тая изометрия отпусна ли корема и падам бързичко) от суинговете вчера. Все пак 2рата серия сравнително добре, но има какво да се желае. На скрипеца - чийт на 3тата серия имаше повечко отколкото ми се иска, но хвата едвам държеше - ще посвикне скоро. На лежанката - пак леко, леко и изведнъж фалит отдясно и дотам.
Тъй, днеска правя точно седмица диета (днеска е 8ми ден), та сутринта се премерих - резултата е -6.8кг за 7 дни :) Бих казал доста добре, вероятно някъде 2-3 са били водица, защото неделята преди да почна сериозно буквално се омазах - джънк, пици, бисквити...квото имаше :D Но важното е, че теглото си пада, силата горе долу остава константна, а на изометриите дърпам. Продължавам така, зареждане мислих кога да правя - ако нямам много крейвинги тая седмица - сигурно неделя/понеделник ще бъде. Ако имам - четвъртък може би :)
Допълнително ще добавя по-късно и мерки с шивашкия метър, да видим там как са нещата :)
Редакция :
Мерките с шивашкия, резултатите са изписани “04.08.2014/11.08.2014”
Врат : 47/45
Раменна обиколка : 131/123
Рамене ширина : 65/60
Гърди (подмишници) : 120/119
Гърди (най-широко) : 129/125
Ханш : 121/123
Талия : 133/133
Ляво бедро : 75/71
Дясно бедро : 75/70
Ляв прасец : 48/47
Десен прасец : 47/46
Китка : 20/20
Глезен : 29/27
Лява предмишница : 33/32
Дясна предмишница : 33/33
Ляв бицепс : 40/41
Десен бицепс : 41/40
Странни, особено раменният пояс :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.08.14 17:32.
14.08.14
22:38
А май няма странно, първо от там се свалят мазнини и мускули, по накрая от краката и най-накрая от корема : ) гадна работа, малко и от корема се сваля но като цяло от него по нататък, с такова впечатление съм останал.
14.08.14
23:49
Тренировка [61]
Пудовки/Долна
4 кръга
5 тръстъра всяка ръка х24кг
20 суинга х50кг
4 хай пула всяка ръка х50кг
Размисли и страсти :
Тази тренировка беше онзи ден вечерта, след работа. Пак не можах да довърша, просто тия суингове ми разкатават фамилийката все едно съм на ринга с Мохамед Али и ме е почнал с десен-ляв-десен-ляв......хай-пуловете, които смятах за най-сложни в началото са ми най-най-лесни! Тръстърите ме тормозят малко, когато пудовката тръгне да се хлъзга и ми избяга напред, при което правя нещо средно между бицепсово и раменна, от което лакътя ми протестира.
14.08.14
23:54
Тренировка [62]
Горна
А1 Изометрия на стенд за кофи : СТ СТ СТ
А2 Лежанка 10х70 10х70 8х70
А3 Изометрия набиране п.х. : СТ СТ СТ
Размисли и страсти :
Това беше днес :) Доволен съм от тренировката, и двете изометрии се получиха добре днес, чувствам се все по-стабилен на тази за кофи. На последния кръг направих само 8, защото бях сам в залата само с един малоумник, който веднъж ме канеше “да излезем да се разберем”, само защото му направих дребна забележка. Не беше отказ, но просто нямах сигурност, че 9тото ще го избутам.
Вечерта - час и половина футбол. Много добре, много доволен след 2 месеца прекъсване г/д. На всичкото отгоре играхме на терен с по-големи врати (мисля че бяха 5-5,5м), което си е значителна разлика спрямо тези, на които обикновено играем. Все пак доста прилично. Бях забравил обаче колко го отнасят краката и кръста.....коленете, глезените, кръста, хипфлексорите са ми на салата буквално.
Тренировка [61]
Пак не можах да довърша, просто тия суингове ми разкатават фамилийката все едно съм на ринга с Мохамед Али и ме е почнал с десен-ляв-десен-ляв.....
Toва ми напомни на този клип -
https://www.facebook.com/photo.php?v=741836889207614
:D
18.08.14
10:24
Тренировка [63]
Горна
А2 Лежанка 10х70 10х70 10х70
Размисли и страсти :
Пропуснах малко пудовките и направих наново тренировка горна част. Този път без откази, даже на лежанката имах 1-2 повторения накрая в резерв, много доволен от това. Чувствах се скован обаче по време на цялата тренировка, не знам от какво. Раменете ми почти отказаха - предно, средно, задно - отвсякъде ги натоварих. Снощи ме болеше или по-скоро беше доста схванато дясното, включително трапеца отдясно - май цял ден на работа си казва своето. Не ми попречи слава богу на тренировката, но има доста стабилна разлика как мога да събера плешките, как ги усещам и т.н.
Някой в залата е стигнал до ниво на full retard през уикенда - 32ката пудовка е СЧУПЕНА :@ Явно някой се е правил на мъж и доколкото разбрах я е засилил и изпуснал на дръжката - резултат - дръжката се е отчупила... :@
Иначе тия дни тренировки няма да има - утре летя за Лондон в командировка до петък. Може би ще правя лицеви и кофи на столове в хотелската стая, но дотам. За съжаление не дават много командировъчни, а и няма да имаме много време, че да търся зала там. Ще гледам менюто да е прилично, знам че в хотела има шведска маса за закуска, силно ориентирана към ВМ-НВД - бекони, яйца, наденици и т.н. :D
Такива работи :) Ще гледам да пусна малко снимки от Лондон като се прибера, дотогава безаварийно на всички :P
26.08.14
00:23
Тренировка [64]
Горна
А2 Лежанка 10х30 10х30 10х25 (с дъмбели)
Размисли и страсти :
Такам...днеска беше световният ден за правене на лежанка => нямаше свободни лостове => правих лежанката с дъмбели :) Няма много за описване - общо взето има прогрес - някои места по мен се втвърдяват - изометрията е чудесен метод за трупане на мускул :) Иначе общо взето тренировките в залата ме напомпват доста, но го няма момента от началото, когато 1 ден бях като робот :) Утре имам покана от Бойко да тренираме, та може пак да ходя до залата...ако успея да стана рано :D
Иначе в Англия беше чудесно, доста време в офиса прекарах, малко лицеви в хотелската стая, доста разхождане последната вечер (особено в тунелите на метрото :D ). Храната обаче не беше грам режимна - закуска нямаше, защото искаха да плащаме по 10 паунда всяка сутрин, което просто няма как да стане, а в ресторантите/пъбовете пържолите почват от 15 паунда нагоре, което също не беше приемливо. Последният ден успяхме да намерим едно кафе, където хапнах английска закуска (2 яйца, 2 огромни парчета бекон, 1 наденичка, задушени гъби, боб и панирано рибно филе), което беше най-режимното общо взето. За 6 паунда до късния следобед бях нахранен :) Та така...от утре съм пак на сериозен режим, че си иба мамата :)
27.08.14
13:12
Тренировка [65]
Горна
Размисли и страсти :
Много добра тренировка! :) Много се напомпах, очаквах фейл на последната серия лежанка и повечко клатене на последната серия скрипец - нямаше такива неща :) Даже имах по 2-3 повторения и на двете в резерв накрая :) В момента съм леко “А КУГА КРАКА?”, но днес/утре ще има пудовки с акцент долна част :) От вчера понамалявам контролирано въглените, днеска са минимално, а утре вече трябва да паднат на съвсем никакви количества (до 20гр и то по-скоро от зеленчуци), че в Англия еба* мамата на прогреса :D
От вчера започнах и едно познато стакче от добавки :)
ДАА - 6гр дневно
Оптицинк - 180мг дневно
Трибулус - 2гр дневно (имам таблетки да го изкарам на 3гр, та сигурно ще ги увелича)
Мултивитамини Ориндж Триад - 9 таблетки дневно (дневната е 6, но аз съм голямо момче)
Ориндж Оксимега - 1 доза дневно (антиоксиданти и зелении)
Креатин и бета-аланин - 10гр/6гр дневно
Паматон
Тия дни ще видя как се чувствам и ако има подпухване въпреки липсата на въглени, ще добавя аримидекс :) Засега без него, не е нужно всичко наведнъж, без да е доказано нужно :)
Общо взето усетих действието на ДАА вече - в тоалетната :D :D :D
Като цяло дори без добавки в последните 2-3 седмици, от тия изометрии нещата изглеждат добре визуално в горната част :) Ще видим в следващите 3 седмици и малко :)
27.08.14
13:28
Цинкът не е ли много?
27.08.14
13:30
А изометриите в различни положения ли ги правиш, или сменяш ?
Защото мускула привиква към дадено положение и е хубаво да ги въртиш.
Също така е важно по колко време ги правиш - наскоро разговарях с кинезитерапевт, който твърдеше, че след 20-та секунда някъде, мускула минава в исхемия и всъщност е излишно повече да го товариш. Затова било най-добре да правиш изометриите като стълбичка - т.е. почваш от 1 положение, държиш 15-20 сек., следващо положение пак 15-20 сек. и т.н. Така хем не се натоварва излишно сърцето, хем се сменят позициите и не се получава привикване ;)
Иначе и аз станах голям фен на изометрията, гледам поне веднъж седмично да имам 1 цяла тренировка само с изометрични натоварвания. При мен целта основно е заякване на сухожилията, визуално не знам дали имам някаква промяна.
27.08.14
13:41
@Чарли, не, все пак имай предвид, че съм един от най-тежките трениращи във форума, пил съм и по 240, но беше друга форма, така че 180мг поне за момента е добре.
@Александър - изометрията кофи е в едно и също положение, както са ми дали указания - в положение, което натоварва основното ми слабо място при бутащите :) Колкото до набирането - там трябва да го правя в горна точка, но обикновено с течение на сериите е малко по-надолу - според умората :) А колкото до задържането - засега около 10-15 макс успявам :) За набирането е дори до 10, но има прогрес :) А пък визуално прогреса е очеваден - особено раменете и предмишниците са дръпнали :)
@Чарли, не, все пак имай предвид, че съм един от най-тежките трениращи във форума, пил съм и по 240, но беше друга форма, така че 180мг поне за момента е добре.
Цинкът е микроелемент и е необходим на тялото в доста малки количества, а освен това си има лимит като ароматазен инхибитор*. Колкото и да си тежък, от определена граница нагоре само се тровиш с него. Прието е да се смята, че дози от над 225 мг еднократен прием вече предизвикват отравяне, а ти си доста близо до това количество като дневен прием. Според мен няма смисъл да взимаш повече от половината на сегашната ти доза - 60-90 мг на ден. Добавяй смело аримидекс и не си прави експерименти с тялото си. :)
* - пояснявам какъв му е лимитът - почти не се проявява като такъв при хора без дефицит.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.08.14 13:49.
01.09.14
11:43
Тренировка [66]
Горна
А1 Изометрия на стенд за кофи : СТ СТ СТ (13 13 8)
А3 Изометрия набиране п.х. : СТ СТ СТ (11 8 9)
Размисли и страсти :
Малко заличка рано сутринта. Адски доволна тренировка, изометрията на кофите в първите 2 серии беше супер, 1вата мисля че можех дори до 20 да стигна, втората по-скоро 15, третата вече беше почти фалит :) На набирането също супер доволно, 11 си е рекорд, а и там също беше с аванс. На лежанката и скрипеца - имаше 2-3 повторения на последните серии още, доволно и там.
Малко тия дни отпуснах положението, та от днеска пак строг тъмничен режим в храненето и въглените ще са мираж :D
03.09.14
11:06
Тренировка [66]
Горна
А1 Изометрия на стенд за кофи : СТ СТ СТ (13 11 11)
А3 Изометрия набиране п.х. : СТ СТ СТ (11 7 3)
Размисли и страсти :
Плажно билдърстване яко :D Днеска май не бях възстановен докрай (особено лактите) и тежаха нещата, особено изометрията на набирането. На третия кръг дори блокирах и пуснах, че единият лакът сериозно изпротестира. Лежанката и скрипеца чудни, без откази, с резерв стабилен. От следващата тренировка - 75кг на лежанката.
Иначе сутринта имах случайна среща с Наталия, която отиваше да работи :) Виждаме се отдалеч, и двамата мижим в опит за разпознаване :D Ужас!
Иначе съм 3ти ден стабилно на стака (без пропуски в суплементите за деня) и почват сериозни признаци на синдрома ГМД :( :( :( Или на по-прост език - Глад Мори Добитъка. Вчера ометох 2 огромни свински шницела, промишлено количество салата зеле и моркови (баласт уж, кур....), 1 таратор, картофи и накрая - ГЛАД!!!!!!!!! Прибрах се, ометох още към 300гр пилешко филе и бонфиле и ГЛАД! Просто е безумно колко съм гладен :D Сутринта кантара показа съвсем нормално нагоре, ама то след такава хранителна вакханалия...което ми напомни, че на отиване към залата си мислех, а после и Бойко препотвърди - не ми е много яденето, малко ми е движението явно. Та тия дни ще се поправи това, пудовките ме забравиха, а и аз забравих тях (макар че мазолите ми не ги помнят с добро :D ). Сега пак съм гладен на животно, ще ударя 2 дози протеин, ще сваря 2 кутии яйца за днес(20 броя), ще мушна 5-6 и така... :D
П.П. Забравих да кажа, че 10 колеги ги повишиха вчера и тая седмица ще е диабетен армагедон в офиса.... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 03.09.14 11:13.
На мене ми е чудно, колко пък ще да е ‘’дръпнала’’ предмишницата от едни изометрии, след като е нещо, което дърпа очевадно след години наред натоварване :)
03.09.14
11:51
Жика, едва ли съм добавил 5 санта отгоре, но поне визуално на мен ми изглежда по-голяма :) В крайна сметка, това е важното мисля :) (+ да е яка разбира се :D )
Ами да, това е най важното :) ... А и нали знаеш - силният мъж се познава по силната предмишница ;)
03.09.14
12:02
Ами да, това е най важното :) ... А и нали знаеш - силният мъж се познава по силната предмишница ;)
Именно :) Честно казано, за мен поне - предмишницата е по-важна от бицепса :) И затова съм обърнал вероятно внимание на това, че изглежда по-голяма, а и малко по малко хвата ми почва да заяква отново :)
09.09.14
10:47
Тренировка [67]
Горна
А1 Изометрия на стенд за кофи : СТ СТ СТ (15 15 16)
А2 Лежанка 10х75 10х75 10х75
А3 Изометрия набиране п.х. : СТ СТ СТ (11 10 7)
А4 Горен скрипец п.х. 10х80 10х80 10х80
Размисли и страсти :
БРУТАЛНА тренировка! Супер доволен съм! (sun) За 20 минути влязох, загрях и приключих, което не ми се е случвало, почивките 100% бяха по-малки от обикновено, че окъснях да отида до залата и бързах, за да може Бойко да ме спотва и на 3те кръга. На изометриите какво да кажа - тази на кофите вече съм сигурен, че ще мога над 20 секунди да издържа, не са отказни тия времена, просто имам едно наум за лежанката след това. На лежанката вдигнах на 75 - имах проблеми на последните 2 повторения само на последния кръг. Изометрията набиране - доволно и тук, последната серия ме опънаха сухожилията на лактите, понеже задържах пускайки (нямах сили да се държа в горно положение, а и нямаше как - ръцете ми се бяха напомпали адски много и това пречеше да ги сгъна). На горния скрипец - 80кг, последните 3-4 повторения малко чийт, но в рамките на приемливото ;)
Иначе ми става навик да виждам Нати на отиване към залата, пак се засякохме пред Ректората :)
09.09.14
15:01
Сега остава да ме изпортиш как предпоследното пък не докоснах гърдите...гъз :* :D
20.09.14
14:16
Тия дни пудоФки най-вече правих...не съм описвал, нямаше нищо интересно.
Сега обаче ме чака принудителна почивка, лекинко се утрепах днес на мача. Поуката е, че при сблъсък палец-земя - палецът губи... :)
21.09.14
08:03
Дано до утре да поспадне, че в момента трудно си докосвам палеца с показалеца... (dull)
22.09.14
12:06
Мале, Ники, доста кофти изглежда :/ скорошно оздравяване на подутината (wasntme)
22.09.14
12:35
Подобрява се, подутината е спаднала - докосвам си палеца с показалец и среден, за безименен - трудно, с болка :D Синьото се е поразнесло :) Днес ще пробвам внимателно с отворен хват на тая ръка на пудовката :) В най-лошия случай сряда трябва да е вече ОК :)
От както съм отворил залата съм установил 2 неща - любитлеският футбол е виновен за 90% от контузиите на трениращите при мен и фризьорството и денталната медицина са изключително опасни професии в дългосрочен план :) Скорошно оздравяване!
22.09.14
13:34
Хаха, има нещо такова :) При мен причините са основно, че мач или тренировка - винаги се хвърлям на 1000% за победа :) Ако трябва да се пребия, за да спася - сигурно ще го направя (както и стана в случая, макар да не разбрах в 1вия момент, че съм успял :D )
30.09.14
22:39
Хаха, има нещо такова :) При мен причините са основно, че мач или тренировка - винаги се хвърлям на 1000% за победа :) Ако трябва да се пребия, за да спася - сигурно ще го направя (както и стана в случая, макар да не разбрах в 1вия момент, че съм успял :D )
Защо не го покажеш на националите ни по волейбол :D
06.10.14
11:08
Тренировка [68]
Тренировка А
Клек : загрявка до 1х150, 3х1х140 през около 30 секунди
Тяга : загрявка до 1х160, 3х1х160 през около 20 секунди
А1 СЯВ 3хСТ 3хСТ (0-10-0-10)
А2 Напади 3х21,5 3х21,5
А3 Тяга с дъмбели 3х55 3х55
А4 Ренегадско - не
Размисли и страсти :
Еба ми се мамето....всичко ме боли ОЩЕ СЕГА. Клека - направо ми смазваше гърба тая щанга, голямо п**е съм станал, ще трябва да се работи по темата :D Тягата беше добре, малко ми беше натегнат кръста, та не сложих повече, но спокойно 30-40кг отгоре ще дръпна.
Мислех си, че СЯВ с 5 секунди на позиция е мъка, ама 10 секунди на позиция е АД. Дори без допълнителна тежест, корема ми е блокаж в момента. На нападите можеше още малко, тягата беше много мъка заради ниския старт.
Ренегадско пробвах, но ме боли все още ставата на пръста и част от тежестта отива там. Тия дни не съм го мазал, та ще трябва, за да мине и да мога да правя ренегадско.
Като цяло - едно от нещата, които Сашо може е да кара хората да страдат и то по собствена воля :D
Бележка за мен си - с 3 часа сън не се прави много добре тежка тренировка след 2 седмици пълна почивка....
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.10.14 11:09.
07.10.14
11:56
Тренировка [69]
Тренировка Б
А1 Скрипец подхват, задържане 5 секунди в долно положение 3х100 3х100 3х90
А2 Долен скрипец, тесен успореден хват 3х90 3х90 3х100
Б1 Тесен лег 3х1х75 (през 20 секунди)
Б2 Лег 2х1х100 1х105 (през 20 секунди)
В1 Едностранен сталкер 3х15 3х15 (всяка ръка)
В2 Пулоувър преса 3х15 3х15
Размисли и страсти:
Днеска много добре, много съм доволен. Малко се успах, та късно отидох, но си направих добра тренировка. От скрипците ми изгърмяха ръцете и гърба яко. После и на двете лежанки се подцених сякаш, поне по 10кг и на двете можеше без проблем, та ще знам за другия път :) На сталкера - лявата ръка беше проблемна, защото дръжката на дъмбела натискаше възглавничката до палеца, а там още ме боли. Иначе може и още малко, но отново - по усет правих.
От подновените *сравнително тежки* тренировки ми се е отворил зверски апетит. Вчера изядох света и ми къркореше стомаха, днес след тренировка - 3 дози протеин, 3 големи пържоли, зелена салата и малко питка, 1 ябълка и съм още гладен :D :D :D Израза “ще стана 100 кила” тук трябва да го перифразирам “ще стана 200 кила” :D Ако не друго - гледам да е качествена в голямата си част :)
Сега - пак на полето с памука да бачкам :D
07.10.14
13:02
Ба, не съм се теглил последните 10 дни, ама ще да е около 130 предполагам. Съмнявам се да си ми отнел титлата :D :D :D
08.10.14
11:14
Тренировка [70]
Тренировка В
А1 Клек 5х2х160
Б1 Тяга 5х1х200
В1 Висока тяга 1х230 (старт под коляно) 2х220 (старт над коляно)
Г1 СЯВ 1F @ СТ
Г2 Ренегадско гребане - не
Размисли и страсти :
Уж лека, лека, кратка тренировка - ама ме разката :D Разнежил съм се яко.
На клека - лоста по-ниско от обикновено, защото ме боли трапеца там, където седя лоста предния път - както казах - нежна Мара съм станал :D Много стабилни 2ки де, имайки предвид, че предният път 150 ми тежаха, тоя път 160 бяха доста добре :)
После на тягата - доста добре уцелих тежестта, стабилни, но все пак трудни единици.
На високата тяга обаче се изсилих - сложих 230 на 1вата серия (от под коляно) - 1 измъчено, опит за 2ро - фейл. Втората серия - намалих на 220 за старт над коляно и беше тамАн, много тежки повторения, но си ги направих.
След това опитах и корема, но накрая на 1вото повторение СЯВ ми причерня и леко паднах между пейките :D
Та така - мек съм още след толкоз мързелуване, ама ще стана пак сравнително як :)
09.10.14
10:20
Тренировка [71]
Тренировка Г
А1 Лежанка 3х100 2х105 2х110 (трябваше да е 1х110)
Б1 Набиране подхват 1 1* 1*
Б2 Набиране изометрия 8 8 7
Б3 Раменна преса 2х65 2х65 2х65
Б4 Кофи изометрия 8 7 6
В1 Обратен лег 5х70
Размисли и страсти :
Прилична тренировка, на лежанката ми харесва, че имам сила, 2х110 трябваше да са 1, а имах сила за 4 :D На кръговете - малко съм се ошишкал пак, та има лек подскок :D По същата причина изометриите тежат мнооого....особено тая на кофите - не знам дали хващам неравномерно или е друг проблема, но ще ми изскочат раменете направо. Предполагам, че скоро ще си дойдат нещата на място. Раменната без драми, можеше и на 70 да се пробвам, ама няма да прекалявам от 1вата седмица обратно в залата :D Накрая лека серия обратен лег, тук 15ка не мърда, просто са наистина леки, та ще трябва другият път да сложа поне 85-90 :)
Ся пак на тръстиката, само ще пия 1 протеин и ще се оправям.
П.П. Отново се видяхме с Нати - тя към работа, аз към залата, почва да става някаква традиция :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.10.14 10:22.
09.10.14
10:30
П.П. Отново се видяхме с Нати - тя към работа, аз към залата, почва да става някаква традиция :D
Нати благородно ти завижда, че отиваш да тренираш всяка сутрин, а тя отива на работа да седи на стола |-)
09.10.14
11:30
Херцога в момента също е на стола и ще бачка 8 часа и нещо :) Така че няма много за завиждане :D
Внимавайте с работата тогава, щом за себе си започнахте да говорите в трето лице...:D
09.10.14
19:22
След 2 часа днес караница с индийци говоря за себе си в минало време, не просто в 3то лице :D :D :D