Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Станимир на 04.03.17, 18:22:

Предвид, че си трибоец и гониш сила за едно повторение, не е ли по-полезно при тягата да оставяш щангата и да ресетваш постановката между повторенията?

P.S. Също и лег без отскачане от гърдите?

Не, не е. Правя нещата точно по начина, по който ми е полезно и нужно. По тази логика, не трябва да правя и повече от едно повторение.

казано от Станимир на 04.03.17, 18:22:

Тоест наистина да правиш тяга :)

Защо бих искал да правя истинска тяга? Тя е само за яките батки :) Аз само симулирам, че я правя, колкото да отчитам движение :) Даже и дисковете са кухи, ама го крия :)

Тренировка
Седмица 41 Ден 1

Скрипец горен : 5х80, 5х90, 5х100, 5х100, 5х100
Скрипец долен : 5х80, 5х90, 5х100, 5х100, 5х100
Раменна преса : 5х70, 5х80, 5х92.5, 5х92.5, 5х92.5

2 суперсерии х10 повторения за ротаторите

Размисли и страсти :

Прилично добра тренировка, пак успях да си вдигна килограмите на раменната и  да завърша нещата по план. Кръста вдървен след вчера, спането беше добре като времетраене, но с прекъсвания за съжаление. Раменете и ръцете също поуморени, но в рамките на нормалното.

Първата работна серия на раменната беше най-тежка - 2 пъти бях близо до отказ и имаше мнооого сериозна борба за довършване на повторенията, а и така се бях стегнал, че получих крампи на едното предно бедро :D . На втората беше адски леко, на третата беше нормално трудно, но с лек аванс.

Накрая гръмнаха раменете яко със суперсериите за ротаторите :) Като цяло съм доволен.

05.03.17
20:15

казано от Херцог Трън на 03.03.17, 12:11:

Pain is coming :)

Ауууу, бебетата на Апликатора! И става едно щастливо семейство от ужас, болка, сълзи и нижещи се като вечност минути...
Мерси за share-a :D ще се поръчва!

(makeup)

Тренировка
Седмица 41 Ден 2

Клек : 3х70, 3х120, 3х170, 4х200, 3х210, 3х220, 1х235

Тренировка
Седмица 41 Ден 3

Лег с дъмбели : 5х30, 40, 50 ; 4х60* , 2х60*

Силово гребане : 5х60

Тесен лег : 8х100, 8х100, 6х110

Размисли и страсти :

Вчера - приличен клек, време беше да вдигна малко тежестите, че много ме мачкат някакви смешни килограми. На 235 можеше и още, ама май нещо ме дошубя :D Иначе и 210, и 220 с аванс за 4-5 :)

Днес - лаком гъз - глава затрива. Полакомих се на 60ките и ме премазаха....Следващият път няма да ги пипам, а ще гледам да направя едни хубави 3х5х55 преди да вдигам отново.

После на силовото никаква силица не останала, лактите смазани. На тесния лег може би можеше сякаш още малко, но от лега с дъмбели си бях пренатегнал лактите......тъпота висша форма :) Каквото сам си направиш - друг не може ;)

Тренировка
Седмица 41 Ден 4

СС :
Трап бар ниски дръжки : 5х120, 2х10х150
Румънска тяга с пудовки : 2х10х32

СС :

Трап бар високи дръжки : 3х270-2х300-1х330
Тяга : 3х240-2х260-1х280

Тяга : 1х300

Размисли и страсти :

Даммммм, нещата на тягата почват мноооого лекичко да се получават ;)

На ниските дръжки и на румънската умишлено оставих така, че предмишниците и лактите още леко не бяха в ред - 32кг пудовки тежаха много на хвата, особено на дясната ръка.

После на високите дръжки и тягата - трудни 3ки както винаги, 2ки по-лесни, а 1ците направо гърмеж ;) Накрая се почувствах як и реших да пробвам 300 на уморено, добре станаха, само че бях толкова сигурен в дърпането, че вместо да се концентрирам над него - слушах песента в слушалките. Та леко криво дърпане, но без проблеми ;)

Честит празник на всички дами във форума! Бъдете здрави и прекрасни! :)

Тренировка
Седмица 41 Ден 7

Тяга : 4х120, 170 ; 3х220 ; 0х250

Лежанка : 4х70, 90, 110, 130, 140, 145 ; 0х150, 2х150

Размисли и страсти :

Дебилен ден отвсякъде. Абсолютен ташак на тягата, никаква сила. Вчера на масаж и гърба е още тотално смачкан от него.

На лежанката по-добре, имаше сила, но на 150 нещо ми липсваше концентрация на 1вата серия и просто се отпуснах долу. На 2рия опит след 30 секунди беше добре, но и рамене/ръце още ги няма много от масажа, та спрях на 2 (щяха и 4 да станат, но излишно да си натоваря лактите). Толкова за днес.

Днес трябваше да се тренира, но за съжаление съм в принудителна почивка, като гледам до края на седмицата :) Вчера почивчица уж след тренировката, уикенд разходка из Пловдив, чики-рики, сауни-мауни, контрастни басейни....и след предобряне с определени активности, нито можех да лежа, ни да седя, ни да ходя, ни нищо без да умирам от болки в кръста. Яката работа каране наобратно, спешна среща с д-р Стаматов. Наместен и активиран, облепен с тейп на кръста и на противовъзпалителни няколко дни. Подобрение има, явно и стойката беше силно кривнала преди процедурите, след тях бях водоравен  :D Още е силно неприятна болката, но поне лежането, седенето и ходенето са ОК, изправяне/лягане са болезнени, а навеждането на Пинокио скърца по-малко :D Може да мина през залата (сигурно ще го направя), защото сърце юнашко няма да изтрае пълен мързел, но повече от скрипци/машинки/ръце няма да има. Колкото да се препотявам и да вкарам кръв в мускулите.

12.03.17
20:03

Случва се за съжаление. Ще мине. Дано не ти попречи много на подготовката!

Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.03.17 20:14.

За минаването не се притеснявам :) По начина, по който станаха нещата си е мускулен дисбаланс + някакво локално възпаление. Колкото до подготовката - само от мен си зависи колко ще даде ефект :) Най-неприятното е, че дейности, които смяташ за даденост и дори не се замисляш как ги вършиш и кои мускули участват се превръщат в една своеобразна тренировка :D

Тренировка
Седмица 42 Ден 6

Клек : 8х 100, 110, 120

Лежанка : 3х8х100

рак пул на 140 и 150

малко бицепс и трицепс

Размисли и страсти :

Лека тренировка, колкото да раздвижа преди утре за тази по схемата. Кръста ми мина напълно, вчера реших даже да разтичам на футбола (уж се пазих, дори не си играх на позицията, защото вклюва много резки навеждания), малко предобрих с тичането напред-назад (а и не съм тичал като цяло от много време), та адуктора нещо бях поразтегнал (тъп тъпак съм малко аз). Диклак гел, масаж, апликатор, преди да изляза болеше, но като се разходих до залата и нищо не се усещаше. Направих повече загрявка и много мачкане на гърба, разтяжки и положението беше прилично като за Пинокио. На клека вдървен леко в раменете и ръцете. Лежанката беше потресаващо лека, дори не се напомпах много-много...никакви болки в лакти и сухожилия :) Трябваше и тяга да направя леко, но нямаше как, та ползвах щангата в клетката за 2-3 рак пула, нещо ми тежеше много на ръцете по някаква причина. 2 суперсерии леко на скрипците за бицепс и трицепс и към вкъщи. А сега пак апликатор и т.н. Чувствам се добре като цяло, утре ще видим какво що като вляза по схемата :)

Тренировка
Седмица 42 Ден 7

Тяга : 2х 70, 120, 170, 210, 230

Лежанка : 4х70, 90, 110, 130 ; 4, 4, 4х140, 4х150

Размисли и страсти :

Драго ми е, Пинокио се казвам :D

Слаба тяга....не защото нямах сила, а защото наистина бях абсолютен Пинокио. Нямах почти никакви болки или дискомфорт, но бях ужасно вдървен - едвам се нагласях да си хвана щангата, ерго 2рото повторение на 230 отиде на кръст, защото щангата отиваше напред. Грам не ми тежеше, но мобилността днес беше под всякаква критика.

На лежанката - мощно, мощно ;) Никакви проблеми, аванс навсякъде ;) При условие, че не съм тренирал като хората цяла седмица, никакви добавки не съм пил, определено съм доволен :) Днес ще поразтегна хубаво, ще ползвам топките от Ада, ще лежа на апликатора и до ден-два нещата ще са както трябва откъм мобилност :) Хубаво е като не те боли нищо ;)

Приятна събота на всички :)

Тренировка
Седмица 43 Ден 2

Клек : 3х70, 120, 170 ; 2х200, 210 ; 1х210

Разгъване за бедро : 6, 5 х50

Размисли и страсти :

Ми.....да. Много зле :) Откакто стана тоя проблем с кръста, гръб и крака са никакви. Няма сила и това е. 170 ме смазват, само като ги извадя и усещам напрежение в кръста. Знам че нещата са чисто мускулни, защото просто не съм правил нещо, което да ме “изщрака”, но буквално се нервирам. Мобилността ми също е ниво плужек Пинокио, толкова дървен не съм се чувствал отдавна, а лежа на апликатора и ползвам ролера по-активно в последно време...

На 1вата серия на 210 имах запас, но много лошо ми се схвана предмишницата на лявата ръка (брахиалиса) и трябваше да оставя. На 2рата серия хич ме нямаше...

После опитах да извадя малко по-високи тежести, за да видя как ще са, вдигнах пиновете на клетката за всеки случай. Да, да, ама не. 260 - едвам ги отлепих от пиновете. Върнах на 240 - безумно зле е положението. Все едно съм сложил 340. Държах ги няколко секунди и ги оставих обратно.

Накрая направих 2 серии разгъване - 50кг, които преди смилах за закуска (правех спокойни 3х5х70 на машината, а разликата е доста стабилна с 50) ме пребиха. И още напрежение в кръста ...

Вчера трябваше да тренирам, но нямах време - почнаха ми задачите от 9 сутринта и свърших към 6 вечерта. Отделно, че се опитваше да ме бутне някаква настинка (надуха ме вятъра през деня), но днес няма и помен. Като цяло - ташакът е пълен.

Намерих си нови щангети, които трябва утре/вдругиден да дойдат...дано поне те вдигат повече от мен, та някак да оправя клека, преди лежанката да го е подминала.

Тренировка
Седмица 43 Ден 3

Лег с дъмбели : 5х 25, 35, 45, 45, 45

Тесен лег : 8х100, 6х110, 4х120

Размисли и страсти :

Прилична тренировка. Мислех след вчера направо да пропусна, за да си почина малко, но все пак дойдох. След вчера лактите ме боляха (сухожилията към бицепса) заради клека, затова почнах много бавно, с по няколко серии сгъвания и разгъвания на скрипец и с крив лост (празен) - като се напомпах, ме поотпуснаха. Заради лактите пропуснах гребането днес - дори вдигането на 35кг не беше приятно (без болка, но с дискомфорт). Много аванс на дъмбелите, но това беше нарочно.

На тесния лег натиснах малко повече, но без да прекалявам. Можеше да пробвам 5то на 120, но дори да беше станало, щеше да ми причини повече вреда. Сега ще мажа диклаче, ще пия флекс код, ще мачкам хубаво днес и утре ще видя как да направя нещата, за да си направя основното.

Тренировка
Седмица 43 Ден 4

Трап бар ниски дръжки : някакви серии на 120

Румънска тяга с пудовки : 2х10х(2х32кг)

Размисли и страсти :

Чудя се може ли да е по-зле, ама май не....

Не ме боли нищо особено (много лек дискомфорт в кръста отляво при повече седене, но не повече от обикновено), но Пинокио би изглеждал като китайска гимнастичка до мен...

НЕ МОГА и не мога дори да се наглася за тяга, пробвах как ли не - с колан, без колан, с фитили, без фитили, с по-широк разкрач леко (пак класическа, не сумо) - не става...ако хвана щангата, просто тя бяга напред и това е. Пиша к** и това е....

Единственото хубаво на днешната тренировка е мачкането с фоумролера - най-после станаха едни изщраквания-намествания, които чаках от сума време, та може би съм на прав път. Два дни ще смажа фоумролера от ползване, а в събота ако пак не става, просто ще дърпам от малко поставки, усещам че сила има, чувствам се адски добре, с изключение на тая малоумна вдървеност....

Ники, а консултирал ли си се относно тая вдървеност от какво се получава? В смисъл, някакви дисбаланси да я причиняват? То вярно, че с доста сериозни тежести работиш и на тяга, и на клек и е нормално да си доста натегнат, ама чак да не можеш да се нагласиш за тяга?

казано от Alexander Krastev на 22.03.17, 13:22:

Ники, а консултирал ли си се относно тая вдървеност от какво се получава? В смисъл, някакви дисбаланси да я причиняват? То вярно, че с доста сериозни тежести работиш и на тяга, и на клек и е нормално да си доста натегнат, ама чак да не можеш да се нагласиш за тяга?

От проблема, който имах преди 2 седмици е :) И най-големият ташак е, че не стана от тяга/клек, а просто ей така :) Ще се оправят нещата, лошото е, че става в неподходящо време :)

Бързо възстановяване, Ники!

Мнението беше редактирано от Иван Благов на 23.03.17 10:14.

Такам...

Тази вечер направих една много дълга рехабилитация в залата в офиса. Дълга-дълга....абе над час си беше :)

Мачкане с грубия фоумролер (Rumble Roller) - гръб, кръст, гъз, задни бедра, IT band. Основно наблегнах на гърба и кръста, но доволно и на другите места. Разтягане в пълен клек - с новите щангетки, тъкмо да ги разходя малко, да свикна с тях, защото са леко стегнати (но не много) - Adidas Powerlift 2 :)

Направих също малко тяга и малко планк.

Планк : 30 секунди х СТ, +20кг, +40кг, +60кг
Тяга : някакви повторения колкото да има с 60кг и 100кг - с щангетите, за тест на мобилността.

Доволен съм от тягата - мобилността е добре, дори с щангетите, без тях трябва да е чук, но в офис-залата няма как да тествам по чорапи :D

На планка - 60кг ме позатрудниха, доколкото раменете винаги се уморяват 1ви...пояса - без някакви драми. Като добавим и моята си допълнителна поясна тежест - стабилно :)

Утре продължавам въргал-рехаб, за събота се надявам да съм на 100% за тренировка :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 23.03.17 22:07.

23.03.17
22:33

Тръне , откъде ги закупи тези чепици, ако не е тайна?

Мисля и аз да направя такава 2-месечна трансформация, какво мислите?

24.03.17
16:00

Ще си пуснеш брада и ще си направиш cringy татуси ? :D

Брада си имам....аз говорех да се нацепя на ко**ле така и да кача 10см височина. Татусите са леснички, днеска отивам, утре са готови.

Тренировка
Седмица 43 Ден 7

Тяга : 3х70, 120 ; 2х1х145, 2х170, 2х220 ; 2х250 (върху 25ци)

Лежанка : 4х70, 100 ; 3х120, 130; 4х 140, 147.5, 152.5, 155

Размисли и страсти :

Мииии, прилична тренировка, но все още съм Пинокио Буратинов...Не беше мега зле мобилността, но достатъчно зле. Като цяло и ми тежеше бая...гърба просто не се чувства като хората. Сигурно сряда ще отида пак на разглабяне, да ме дооправят.

На лежанката беше добре. Онази вечер май предобрих с разтягането, защото дясното рамо ме наболява 2ри ден в някои специфични позиции. При самото бутане няма проблеми. Подобрих от предната тренировка, а има и аванс сякаш още малко ;) На 155 1вото и последното бяха трудни, 2ро и 3то все едно бутах 100кг. Доволно :)

25.03.17
17:15

казано от Херцог Трън на 24.03.17, 15:29:

Мисля и аз да направя такава 2-месечна трансформация, какво мислите?

Между двете снимки има поне 15 килограма разлика, абсурд тази трансформация да е за 2 месеца, най-вероятно някой си прави бъзик :)

Наистина ли?

Captain Obvious to the rescue :D

Тренировка
Седмица 44 Ден 1

Скрипец горен : 5х80, 5х80, 5х80
Скрипец долен : 5х80, 5х80, 5х80
Раменна преса : 5х80, 5х80, 5х80

Размисли и страсти :

Много бърза и стегната тренировка. Чаках повече време за лоста, отколкото ми трая тренировката. Загрявката ми беше 2-3 серии експлозивно с лоста, 5х40, 5х60. На работните серии никакви почивки, нито между упражненията, нито между сериите - само колкото да мина между 2та скрипеца и стойката и после обратно веднага. Добре се получи, утре се надявам на сносен клек, че ми писна да не мога да сложа някакви мъжки кила..

Тренировка
Седмица 44 Ден 2

Клек : 2х70, 120, 170;  3х200, 3х210, 2х225, 1х240

Изваждане : 2х260, 2х270, 2х290

Размисли и страсти :

Кекав. Кекав...

По-добре е от предния път, но пак не е достатъчно. На 240 - съмнителна дълбочина. Много назад взех щангата (много лоу бар) и направо щеше да ме обърне. Не беше чак толкова трудно ставането, имаше аванс, но не е голям.

После трябваше да клякам от пейка, но дори ваденето на тия щанги ме заземява жестоко...а на всичкото отгоре ваденето беше и с колан. А трябва да ги клякам дейба...

Тренировка
Седмица 44 Ден 3

Лег с дъмбели : 5х25, 35, 45, 45, 45
Силово гребане : 2х8х45 на ръка

Размисли и страсти :

Това от вчера. Слабичка тренировка, имаше аванс принципно и на двете, но лактите след клека не са добре. За тесен лег не остана време, че закъснявах за работа. Вариантите бяха или да не тренирам, или да се вместя в 20 минути, предпочетох 2рото.

Лактите не са добре, клека ужасно много ги дразни. Днес по тази причина пропуснах. Ще видя дали мога да намеря някакъв вариант за бинтове, защото иначе 1-2 дни след клек нещата не са добре, а и това ако стане хронично, иди вдигай после....

Тренировка
Седмица 44 Ден 7

Тяга : 3х70, 120 ; 1х170, 200, 220, 240 ; 4х 250, 250, 260, 270

Лежанка : 4х 70, 100, 120 ; 3х130, 2х140 ; 4х 145, 150, 155 ; 0х157,5 - 1х140 - 0х157,5 - 1х140

Размисли и страсти :

Ай ем бак, бич*з!

Целта днес беше солидно преизпълнена. След няколко дни прилична почивка, много търкаляне, много лежане на апликатора - нещата са добре. Като цяло отидох в залата с идея за 4ки на 220-230, пък отгоре ще е бонОс. То пък така добре вървяха, че 220 и 240 си ги изстрелях и 250 бяха логично продължение. След 2 добри серии - 260, които бяха много леки и отидох на 270 - с аванс за още поне 2 повторения се получиха нещата. Най-тежи на хвата, не че изпускам, просто 2-3 седмици не бях помирисвал такава щанга. Резко ми се вдигна настроението.

След това на лежанката - тук малко бях взел-дал. На 145 и 150 - много леки бутания, на 155 схващане на 3тото повторение (гърба), 4тото обаче пак много леко стана. После обаче много почивах до 157,5 и два пъти абсолютно размазване. Много леки стоят като ги извадя и общо взето ме забиват и дори няма борба. Определено има значение и че тренировката се проточи стабилно много, най-дългата ми тренировка от години е това - бая лафче в залата му ударихме и пауъра изчезна. Накрая дори 140 ги избутах зверски грозно и ръцете вече леко подсказваха, че е време да кажа стоп. Като цяло аванс има, само не трябва да правя тъпотии и мисля че нещата ще си дойдат на мястото.

Утре и вторник няма да мога да си направя тренировките поради неприятни ангажименти, но в понеделник ще се кляка, а в сряда ще се дърпа, живот и здраве ще сложа каквото трябваше да сложа още преди 3 седмици.

Тренировка
Седмица 45 Ден 2

Клек : 3х 70, 120, 170, 200, 215 ; 2х230, 1х250

малко скрипци за бицепс/трицепс, много леко между сериите клек

Размисли и страсти :

Епа.....добре е. Поне като тежест и изпълнение е добре, ама може и още. Ама пустите лакти ... *@!$*!@$ за тЕх. Пробвах някои неща, с цел облекчаване на напрежението. Пак ме разцепиха, накрая след края на тренировката толкова ми трепереше ръката, ще ключето не можех да го вкарам в катинара на шкафчето...Ще търся нови лакти в продавалника май.

Иначе на клека - най-сетне нещата почнаха да стават. Има аванс и на 250те, много по-стабилно се чувствах с тях на гърба, в сравнение с 250 отпреди месец и нещо при Сашо не ме заземиха още с изваждането. Бих казал, че в момента ако не ме болят (много) лактите и съм концентриран, ще ударя едни 270-280. Имам месец да добавя каквото може още. Като цяло само лактите са ми болежка в момента, та трябва само да успея да ги “позакърпя” за още месец и половина.

04.04.17
09:35

казано от Херцог Трън на 03.04.17, 17:31:

Ще търся нови лакти в продавалника май.

Свиркай, ако намериш. Взимам един ляв, плащам без пазарлък.

На мен повече ми трябва десен, та ако намеря комплект, бързо ще се разберем Боби :D

Тренировка
Седмица 45 Ден 4

Трап бар ниски : 2х10х150

Румънска с пудовки : 2х10х(2х32)

СС :

Трап бар високи : 3х280-2х310-1х340
Тяга : 3х250-2х270-1х290

Размисли и страсти :

Биваща тренировка, макар че можеше и по-добре да е 🙂 Като цяло малко сън, което не е добре.

На ниските дръжки малко се спестих заради лактите, на румънската също, макар че там можеше още.

На суперсериите - 3ките бяха с кръстосан, после сложих фитили, отново заради лактите. Бих казал, че можеше и по-добре да се получат, но не беше никак зле и така.

На връщане - приятна среща с една много яка съфорумка.

Сега бачкане и почивка.

Тренировка
Седмица 45 Ден 7

Тяга : 3х70-120 ; 1х170-220-250 ; 4х 270-270-280-290

Лежанка : 3х60-90-110-130 ; 4х140

Размисли и страсти:

Нещата почват да се получават грубички тъкмо навреме 🙂 Имах някакви еретични мисли днес, добре че не ги превърнах в истина, че щях съвсем да се смачкам. 270 леки, ама на 2рата серия леко изпускаше подхвата и след 3тото прихванах, та 4тото пак е от мъртва точка (истинска тяга). На 280 и 290 сложих фитилите. На 280 добре, с аванс. На 290, последното повторение си беше борба, после се наложи и да си полегна, че въздуха не стигаше 🙂

На лежанката след това нямаше вече сила. Много се раздадох на тягата и 4ката на 140 беше грозна, неконцентрирана, нямаше 2 еднакви повторения, на мускули общо взето, без да успея да нацеля един път момента от гърди. Затова реших да спра за деня.

Доволен съм все пак 🙂 Тягата мощно днес.

Тренировка
Седмица 46 Ден 1

Раменна преса : 5х 40, 50, 60, 70

СС :
Горен скрипец п.х. : 5х 80, 80, 80
Долен скрипец (W): 5х 80, 80, 80
Раменна преса : 5х 80, 80, 80

Раменна преса : 4х90

Размисли и страсти :

Прилична тренировка, но нищо повече от раздвижване. След вчера гърбът ми е с много кофти мускулна треска, от нивото на диафрагмата нагоре - камИк, а трапецът не знае къде е и кой е...точно трапеца ме ограничаваше най-много на раменната, защо шръга при заключването си беше труден и неприятен.

Иначе 80 на раменната без особени драми, ама то не е нищо особено като тежест. Реших да сложа и 90 за 3-5 повторения. 4ка, можех да напъна и за 5то, но щеше да е леко поизмъчено. Отново - раменете свежички, трицепсите и те, но трапец и гръб не бяха в състояние. Сега разпускане и повечко калории, че утре имам клек да правя...

Тренировка
Седмица 46 Ден 2

Клек : 3х 70, 70, 120, 170 ; 1х210

Разгъване за бедра : 5х8х50

Размисли и страсти :

Има дни, има дни...в които не върви. Както се пееше в една българска песен. Днес беше от тези дни. Не тежеше на краката, но гърба ми въобще не е възстановен и 210 много ме смачкаха. Трябваше да направя 3ка на 210 и после на 220, ама не би. Реших да се накажа с малко разгъване за бедра - подпалих крачката...

Добрите новини от днес са, че лактите ми са в перфектно състояние (от една страна не особено висок обем на клека, от друга и едно мазило, което направо ми ги подпалва до степен на горене ... 😄 ), което предполага утре много мощно раздаване. От друга - днес се мерих за 1ви път от много време насам и с разпуснатото ми хапване (включително една цяла домашна пица снощи, след която се събудих сутринта подпухнал като гъба....) очаквах да съм ударил уникални кила...е, кантарът ме изненада мега-приятно, с поне 2кг от задържана вода, пак бях доста добре 😄 Направо ще мога да атакувам титлата по Уилкс на Джонито 😄 😄 😄 😄

11.04.17
09:41

Мощен си станал, евала. 300 тяга повторения. Въъ. Браво!

Мнението беше редактирано от lordinario на 11.04.17 09:44.

Тренировка
Седмица 46 Ден 3

Лег дъмбели : 5х25, 3х 32.5, 40, 45 ; 3х5х50

Силово гребане : 2х8х50 на ръка

Тесен лег : 6, 6, 5* х 110

Размисли и страсти :

Една от онези meh тренировки. Не съм много доволен. 50кг дъмбели тежаха ужасно на лега, много измъчени петици. Раменете хич не бяха свежи.

На силовото гребане - 1вата серия тествах нови фитили. Втората си беше без тях, само на фаланги държах 50ката, палеца дори го бях пуснал настрани. Никаква драма с хвата. Гърба е леш още.

На тесния лег - драма...добре че не сложих 120. Измъчени 1ви повторения, после лесно. На 3тата серия 5тото беше отказ и с помощ - ако нямах спотър, се затисках.

Като цяло не се чувствам в топ кондиция, а от ден насам май са ми се подули лимфните възли под дясната подмишница - усещам поне 3-4 броя топчета. Не знам на какво се дължи, но знам, че не е на хубаво...

Сега......работа. Утре ми се иска да тренирам, но не знам дали ще успея заради непредвидени обстоятелства, които ме принудиха да излетя днес от залата на пожар..

Тренировка
Седмица 46 Ден 4

Трап бар ниски дръжки : 5х120, 2х10х150

Румънска - нема...

Тяга : 1х160-1х210

СС:

Трап бар високи дръжки : 3х280-3х310
Тяга : 2х260-0х280

Размисли и страсти :

Много слабичка тренировка, но като цяло не е неочаквано. Вчера бях смачкан след тренировка, търчах в жегата по спешност след нея по семейни причини. За целия ден имам 1 корни, 1 ябълка, 1 банан и 2 парчета пица. И към 2л течности. По време на смяната и след нея - силно главоболие и ми се повръщаше. Вечерта имах вечеря, но не и сили да хапна, та след 40 минути киснене под гореща вода направо си легнах. Сутринта се събудих добре наспал се, но явно липсата на храна си каза думата. Ниските дръжки бяха добре - на 120 леко ме опъваха предните бедра и усещах напрежение в коленете, но на 150 се събрах, много стегнат и добре станаха. После абсолютно изключих за румънската - сетих се, чак когато Бойко ме попита колко серии съм направил общо преди да си тръгна...

Направих сравнително леки 160 и 210 загрявка. Високите дръжки доста добре, но на 260 се усети още, че днес е лошо положението. На кръст яко. На 280 стигнах до коляното, но се отказах - щеше да е супер грозно и измъчено 1 повторение, за 2ро беше абсурд.

Сега ще тъпча и почивам. В събота работя от рано, но мисля че ще сколасам да направя поне тягата преди работа, за лег може да не остане време.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1