Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Надявам се по-големият обем и по-често трениране да даде резултат :)

Тренировка :

А1 : Флайс на топка : 3х12х7
А2 : Лег с щанга : 3х8х65

Б1 : Пулоувър на топка : 3х12х4
Б2 : Пулдаун : 3х8х50

В1 : Горна лежанка с дъмбели : 3х10х15
В2 : Бицепсово на горна лежанка : 3х12х4

Г1 : Гребане с дъмбел : 3х10х18
Г2 : Трицепсово разгъване : 3х12х4

Суплементация :

По време : БЦАА+глутамин+бета-аланин
След : доза протеин

Размисли и страсти :

Първа билдърска тренировка....дайте ми нови ръце!!!! :X Не си чувствам ръцете, някакви жестоки напомпвания станаха :D Нямаше откази, навсякъде имаше резерв за 1, макс още 2 повторения на последните серии. Подцених тренировката и жестоко сгреших...не че тежестите са нещо особено, но малките почивки и суперсериите са нещо ново - свикнал съм на кратки серии с по-големи почивки и сега адаптацията ще е total bitch :D

Пулоувърът е с малко килограми, тъй като не го бях правил и нагласяхме нещата - лекичък е, мога спокойно с доста повече да го правя. Лежанката явно имах умора от вчера и 3те осмици си бяха тегави, но тъй като ги направих напук с макс повторения(трябваше 6-8 да направя) - следващата тренировка ще вдигаме тежестта. Упорито шопско говедо съм и всичко направих с максималните повторения от протокола, колкото и да ми беше мъка и да исках да скатая. Най-разцепващо ми дойде трицепсовото - лежанката и лега с дъмбели ми бяха разкатали фамилията на трицепса и изолацията тотално го доуби :) Всички упражнения ги правих с бавна негативна част - около 3 секунди всяко повторение. Тегаво е, гадно е, но поне при мен работи и ще напъвам :) Следващата тренировка ще е довечера - футболче, а фитнес - петък вероятно, тогава ми е долната част + корем. Там си знам, че ще страдам още повече :D

21.03.12
11:06

казано от Херцог Трън на 20.03.12, 22:23:

Надявам се по-големият обем и по-често трениране да даде резултат :)

А дано, ама надали... ;)

Трицепси, гърди, гръб, трапец, даже краката ме болят (whew) :D Такова нещо не ми се е случвало от много време :)

Айде един класически поздрав :D :

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 22.03.12 09:18.

22.03.12
09:18

Това видео не съществува?

Ами аз току що го гледах във вбокса, нещо се е*ава :D Смених линка с такъв от ютуб :)

П.П. Спокойно бре, 30 секунди нямам да редактирам :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 22.03.12 09:19.

Тренировка :

А1) Сплит клек : 10х9, 2х10хСТ (всеки крак)
А2) Заден клек 3х8х60

В1) Лег кърл : 8х20, 2х8х15
В2) Румънска тяга 10х50, 2х10х40

С1) Фермерска 3х30м х28кг в ръка
С2) Екстензори на китка 3х15х4кг в ръка
С3) Ренегадско 1х6хСТ, 2х8хСТ
С4) Банд пул инс 3х15

D : 2х20 минути футбол - 2 победи

Суплементация:

Преди : нищо
По време : бцаа, глутамин, бета аланин
След : бцаа, глутамин, бета аланин

Сега : магнезиий & калий - Паматон ; Д3

Размисли и страсти :

Спомних си защо мразя от дъното на душата си сплит клековете...........в класацията ми за най-ужасяващо упражнение за крака май се борят с българския клек.....3 серии в суперсерия с 3х8х60 заден клек и краката ми станаха не на желе, а буквално на каша. На румънската все едно имаше земетресение, едвам ги държах изправени. След това четворната суперсерия я направих баш на суперсерия....за 7-8 минути 3те серии. Двайсет минути след това предмишниците ми бяха толкова твърди, че един колега не можеше да ги стисне :D След това спорт към университета, 2х20 футболче, разказахме играта на разни надувки :D Малко си разбих коляното на втория мач, когато стъпих върху топката и опитах да счупя терена с коляно...но терена се оказа кораво копеле :D Малко кръв и те това е :)

Вече съм краставичка, краката са добре, сега ще зазобя паматон и д3 и съм чук :) Следва протеинов шейк, малко след това кюфтета със салатка :)

Не винаги по -големия обем на тренировка  дава желаните резултати .

Всяка методика си има силни и слаби страни :) Както и при теб обаче, ми идваше много вече максването - от средата на януари тренирах винаги с тежести, които са ми на 90%+ от моментните възможности :) Въпреки че самите тренировки ме разбиват (макар и само 2 да съм направил засега) - много по-бързо възстановявам в момента :)

Днеска беше много як ден :) Първо рано-рано със Скота фармацефтувахме :D След това мач, трудна победа, но победа! След което на Раковски една среща с много бб-тиймци :) Славко, Витан, Десо, Карфичка, Нора, Скоге, Недд, Иво Бешевлиев, вероятно забравям някого :) Хапнахме малко и набързо, а после Славко ни накара да го намразим с едно леко състезание по 2ки, в което нямаше “не искам да участвам” :D След което малко в заличката даде акъл за олита :) Аз съм поизгорял на лицето, но като цяло беше чудесно днес :)

П.П. А да, Скота се изнесе по най-долния начин след яденето :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 24.03.12 18:28.

HE

24.03.12
18:30

Заради това плажно-билдърското, ще отнесеш дърпане на ушите :D

Кога, кога? (wasntme) :D (повод за бира си търся само :D )

24.03.12
20:32

Минахме без наказание с тебе хаха ;)

Браво бе ! Какви хубави срещички си правите вие ... искам и аз да дойда :)

казано от NeDD на 24.03.12, 20:32:

Минахме без наказание с тебе хаха ;)

Тихо, че Славко ще ни го утрои за следващото събиране :D

@Веселин - надявам се да наминеш на следващото :) Яки хора, яки щанги, яко прекарване :)

24.03.12
23:40

Too late birches:)))

Ето как човек си печели 5 минути изометричен клек със засилка :D

Днес отново беше готин ден :) След нощна, подремнах малко, отидох да погледам Джони спорт трибойски турнир :) Хванах точно началото на тягата в тежката категория + макс повторения на 100кг лег (+ демонстративна тяга от 2ма от най-добрите ни трибойци - 390кг тяга не се вижда всеки ден! ). Изпуснах за жалост опитите на любимото ми Скотче, но ги видях на запис :D Също така изпуснах пловдивска група форумци :) Но пък се видях отново със Славко, видях Марина, Илстронг, Витан, както и други познати физиономии :)

Сега по същество...the drugs have arrived! :D

Иначе казано - затягам от утре режима - тренировъчен, хранителен(най-вече), а за добавките няма да говоря, че нашите вече ме обявиха за муле в наркоканал...(не и без безценната помощ на Скота де :D )

Тази вечер предстои да си направя много подробен план относно кое, как и кога ще приемам :) Сутринта отварям баката с рибеното масло и се почва :)

26.03.12
00:43

Чел ли си- Алхимикът АЗ? Не за друго- да не стане фал :D

Не съм, ама.... :D

Хубаво зазобване направих тая сутрин - пробвах нещо, което ще дам на Десо - при мен се усети, той сигурно ще изгърми :D

Много рибено масло, паматон, родиола, мултивитаминен комплекс, екстракт от зелен чай :) Също така имаше 2 шейка - един сутринта след ставане, един сега, протеина на бълк паудърс е мега яката работа :)

аз бях на работа ,иначе щях да отида . 2рия и 3тия в кат до 85кг са мой момчета :))) силна пернишка група имаше :)

казано от Veselin Doichev на 26.03.12, 14:43:

аз бях на работа ,иначе щях да отида . 2рия и 3тия в кат до 85кг са мой момчета :))) силна пернишка група имаше :)

Веско, ела някоя събота/неделя, малко щанги и сланина(да открадна малко от Венци Атилова) да има :)

къде това .. щом има сланина идвам :Д

На ст.Раковски в София :)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59999

В тази тема може да следиш :)

П.П. Ако трябва ми пиши и ЛС за повече инфо :)

аз наистина съм мн зле с времето , но някой уикенд може да се разходя с с жена ми и малката , да потренирам малко на открито . С удоволствие ако имам време ще дойда !

Да споделя малко инфо за моето хранене днес(Ден 1 от затягането на колана).

Преди обяд метнах 2 протеинови шейка с прясно, другото ми хранене е преди малко - 3 кюфтета, домати, краставици, малко пържени картофи(бяха гарнитура), миш маш с повече яйца, сирене, домати и печени чушки :) И една малка, доста тънка питка със сусам, масло и сирене :) Като цяло въглените не са много, но ще ги държа още по-ниско :) Дойде ми една доста добра идея за калорична и сладка бомба, която обаче не съдържа почти никакви въглени и ще ползвам за задоволяване на сладките ми желания. Една кофичка заквасена сметана + 1 до 1,5 дози протеин(ще ползвам такъв на бълкпаудърс) = (mm) (sun)

Тренировка :

А1 : Флайс на топка : 3х12х8
А2 : Лег с щанга : 3х8х70

Б1 : Пулоувър на топка : 3х12х7 (по един дъмбел 7кг във всяка ръка)
Б2 : Пулдаун : 3х8х55

В1 : Горна лежанка с дъмбели : 3х10х16
В2 : Бицепсово на горна лежанка : 3х15х6

Г1 : Гребане с дъмбел : 3х12х18
Г2 : Трицепсово разгъване : 3х15х4

Суплементация :

Преди : proprietary blend :D за който Десо чака с нетърпение :D
По време : бцаа, глутамин
След : 1,5 дози протеин в мляко

Размисли и страсти :

Добре се получи днеска. На ебавка бях казал, че днес на лега ще се прави 3х8х70, след като миналия път 3х8х60 си ме измъчиха сериозно и последните повторения бяха откази. На шега, на шега - ама ги направих :) За протокола (и моя мъчител :D) - в първата серия имах повторения, в които не си спазвах бавното спускане, но не бяха всичките. Горният лег с дъмбели беше доста лесен този път. От вчера обаче ми е натегната едната глава на левия бицепс(тази, която се хваща за предмишницата) и ми създаваше известен дискомфорт през почти цялата тренировка. Сега ще размачкам хубаво, дано ме отпусне. Трицепсовото отново ме накара да гръмна тотално :) Като цяло тежестите ще вървят нагоре, особено с анаболната суплементация :D :D :D Веднага щом се прибрах - един хубав шейк - 450мл мляко, 1,5 дози протеин, доза овес на прах. Почвам да приготвям и обяд - яйца, сирене, много масло, зелена салата. Тепърва ще пия рибено, паматон, Д3, родиола. Ако тренировките не са, то поне добавките са на ниво :D Днес почивка, довечера нощна смяна и после ще имам 2 дни, в които да тренирам/релаксирам :)

27.03.12
12:23

Херцоже, това със сметаната и протеина е страшно - редовно злоупотребявах с тая комбинация, докато не ми свърши протеина :D А ако му сложиш кокосови стърготини става ооще по-добро. Е, зависи какъв ти е вкуса на протеина де...

Е аз вчера стоплих (албански котлон :D ), но комбинацията беше УНИКАЛНА! :) Една доза протеин + една кофичка сметана 290гр = вълшебен крем :)

Под кофичка, може би имаш предвид заквасена. А да беше пробвал хубава мазна (37%) течна сметана без консерванти. Ох, мале...

Кажи къде има (giggle) Иначе с удоволствие - 1 литър + 3-4 дози и вземи тая мазно-протеинова бомба :D Онази професорка...Емилова, ще получи удар ако види такова нещо (rofl) :D

1 литър са 370 г мазнини. Бях взел преди и на съквартиранта и той изпи 500 мл за един час, след което се гърчи цял ден на леглото “ох, тежко ми е” :D

Взимах я от Тосков, който я взимаше от някъде, но благодарение на стриктните държавни агенции, вече не може :D

27.03.12
13:18

Ааа, на Десо офертата къртииии....аз го виждам така: объркваме хубаво тая течната сметана с протеина, слагаме разни екстри (какао, стафиди, кафе, кокос, замразени боровинки/малини, натрошени ядки, портокалови/лимонови кори и квото още се сетите, зависи какъв вкус целим), замразяваме добре във фризер и жулим сладолед цяло лято.

Нора бееееееееееееееееееее..........бива ли да ми говориш такива работи :D

Отидоха му плочките на момчето :D

Как бе....все още поддържам една голяма, стабилна плоча :D 8-)

Тренировка :

А1) Сплит клек : 3х12хСТ (всеки крак)
А2) Заден клек 3х8х65

В1) Лег кърл : 3х8х17,5
В2) Румънска тяга : 10, 7, 8 х60

С1) Фермерска 30, 40, 45сек х31кг в ръка
С2) Екстензори на китка 3х15х4кг в ръка
С3) Ренегадско 3х6х10
С4) Банд пул инс 3х15

Суплементация :

Преди : “Десо бленд” (така ще го наричам вече, не че го е правил, ама за него се сещам :D )
По време : бцаа, глутамин
След : 10гр рибено, 4 хапа мултивитаминен комплекс, протеин с мляко

Размисли и страсти :

Нощна смяна, която изкарах на друсалка - демек кофеин + екстракт от зелен чай. Оцъклих очите в полунощ и изтраях до 8. Прибрах се, поспах 3 часа и айде на тренировка. По-добре ми понесе тази от предния път, малко съм недоволен от румънската, хвата ме предаде там. Фермерската беше по-добре отколкото очаквах, а заедно с екстензори за китка направо ми изгърмяха предмишниците. Ренегадското беше лееееко криво, банд пул инс бяха “КЕТЛОТ пул инс”, понеже той изпълняваше ролята на ластик :D :D :D Там ми гръмна корема, много яко упражнение :) Като цяло съм доволен днес. Иначе от вчера имам мускулна на плешките и между тях и мачкането just doesn’t solve it :( Иначе вчера се РАЗПРАХ да ям - на няколко хранения имам 12 яйца, много сирене, много масло, зелена салата, 2 филии хляб, 2 огромни пълнени кюфтета (с топено сирене и кисели краставички), малко пържени картофи(вървяха към кюфтетата), 2 люти чушки(и те към кюфтетата), 2 дози протеин в мляко, 300гр заквасена сметана с доза протеин(като десерт). И вместо да съм по-тежък - днес сутринта бях по-лек :D Това му се вика парадокс :D

Дай го този бленд ве!!!

Щи дам бре, стига рИвал :D :D :D

Крив ден днеска, много сън. Снощи се прибрах от работа към 22:30, легнах да ми отпочинат краката и....се събудих в 12:15 на обяд, което не беше готино, понеже имах тренировка от 11. След това мач, тоя път слабо. Като се прибрах, пак 3-4 часа сън от нищото и сега пак ми се спи! Направо се чудя какво става...(dull)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1