20.01.12
11:49
Здравейте , знам че темата не е за този раздел но не намерих друго място , та въпросът ми е , в последно време започнах да ям много фастъци , бадеми , кога трябва да ги ям сутрин преди тренировки след тренировка или вечерта , понеже сутрин преди тренировка ям овесени ядки :)
20.01.12
11:58
Форумът има цял раздел, посветен на храната... странно как е останал незабелязан.
Моля, поставяй ясни и смислени заглавия на темите, които публикуваш.
Ядките могат да се консумират в подходящи количества по всяко време. Овесът не е причина да избягваш ядките сутрин, но съобразявай количеството им с времето до тренировка. Допълвай обяда и вечерята си с ядки, ядки и извара са класически вариант за хранене преди лягане.
20.01.12
12:03
Благодаря много , съжелявам за заглавието на темата , за друг път ще съм на щрек!!
Не е много добър вариант да ги консумираш сутрин или пък след тренировка, защото мазнините в тях забавят усвояването на протеина.
20.01.12
16:24
Не е много добър вариант да ги консумираш сутрин или пък след тренировка, защото мазнините в тях забавят усвояването на протеина.
Винаги ли бързото усвояване на протеина е предимство?
За след тренировка бих могъл да се съглася, че има някаква логика, но за закуската?