Oxy Elite Pro - проблеми с ерекцията

21.01.12
10:22

Абе, чета отзиви и тук, и в чуждестранни форуми и малко ме притеснява този проблем;) па и жената нема да одобри;) и се чудя при всички, които са го пили се проявява този (д)ефект или само при някои? За всеки случай мисля да го парирам с йохимбин, но все пак трябва да знам какво да очаквам. А може ли докато пия Окси+Йохимбин да речем, да пия и трибестан превантивно?

21.01.12
11:02

Може и да има, може и да няма проблеми, това се дължи на диметиламина, но трябва да пробваш за да разбереш, не се притеснявай не причинява трайни увреждания, на мен лично не ми влияе. Всъщност не знам дали още в оксито има диметиламин, можеш да потърсиш инфо сам.

21.01.12
11:08

Аз не съм усетил подобен проблем (на 27 години съм - споменавам понеже подозирам, че примерно на 18 нищо не може да те спре :)). За трибестана - няма смисъл според мен (отдено, че ако много те влече можеш да си вземеш просто трибулус) и за добавянето на йохимбин не знам доколко е добра идея - доста стимуланти се събират, но пък то и оксито вече не е старото окси, така че за това съвет не мога да дам.

ВН

21.01.12
14:49

Е като си на 18 да направиш 3 от 5 опита си е пълна драма. Почва човек да си мисли какви ли не глупости. :)

22.01.12
09:53

пил съм го и не съм усетил да имам проблем, даже да ти кажа не усетих ефект от оксито.При всеки е индивидуално. Всв пак по важно е диетата. Да и кажа честно най доволен останах от митотропина есествено съчетан със строга диета. Но всеки трябва да опита за да разбере какво му действа най добре.

22.01.12
12:18

казано от Иван Божанов на 21.01.12, 11:08:

но пък то и оксито вече не е старото окси

Ей точно това твърдение малко ме притеснява, дали въобще да си го вземам това окси. Гледам, че уж съставките са същите, но пък го чувам това горното от много хора. Диметиламинът (екстрактът от здравец) присъства и в Jack3D, не съм забелязал с него проблеми с малкия, но ако Оксито не действа както преди, може би следва да се ориентирам към друг бърнър.

16.03.12
11:48

казано от Владимир Недков на 21.01.12, 14:49:

Е като си на 18 да направиш 3 от 5 опита си е пълна драма. Почва човек да си мисли какви ли не глупости. :)

Така е..психиката е нестабилна на тези години :) Иначе ... хапвайте медец от магарешки бодил, пийте жен-шен с пчелно млечице, боцкайте бананчета и яйчица и проблеми с ерекцията няма да имате  ... сега.. ако насила с някви препарати искате да се прецакате и Бог не може да ви помогне ;)

Модерация: BB-Team не е място за реклама, моля!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.12 11:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1