21.01.12
19:38
Днес рано сутрин преди да изпия протеина на Голд Стандарт Whey бисквити с крем
го сипах в шейкъра, където е имало малко вода
след което съм забравил да сипя нормалното количество от 250 мл вода и да го разбия?
Като се прибрах след 8 часа протеина беше станал на дъното зален/сякаш е жобонясъл/
там където се е смесил с малко вода, а отгоре на връхчетата си беше с нормален цвят.
1 . Възможно ли е това и това лош признак ли е за нещо?
2 . Или просто протеина трябва да се пие колкото може по бързо-за първи път ми се случва това ?
Темата беше редактирана от IR Petrov на 21.01.12 19:39.
Протеина е препоръчително да се пие веднага след като се разтвори иначе вкисва и става негоден за пиене ;)
Адвоката си го е казал :) абсолютно прав е. Евентуално може да изкара няколко часа в хладилник и плътно затворен.
Случвало ми се е да ме домързи да измия шейкъра 1-2 дена след като съм пил протеина и е замирисвал буквално на кисело зеле.
То и мен ме е домързявало веднага да го измия ама това 1-2 дена направо бие рекордите :) Обикновенно след няколко (4-5) часа се вкисва протеина и мирише на вкиснато зеле. Въпреки това ми се е случвало вечер да пия протеин и сутрин след около 8-9 часа да си мия шейкъра от протеина и никога не ми е позеленявал, но при по-продължително време предполагам е нормално да мухляса.
Мнението беше редактирано от Конан на 22.01.12 09:55.
22.01.12
11:21
Не знам какво чудно има в това.
Навлажненият протеин е перфектна хранителна среда за половината микрофлора...