Можете ли да ми предложите фитнес програма

22.01.12
22:34

Здравейте , за първи път пиша тук , но ви чета от много време (blush) (blush) Просто не мога да си направя сама фитнес програмата. Аз съм на 22 години , 57 кг - 1и 60см. Единственият и нетъпим проблем е коремът . Според мен имам разширен стомах , защото е меко казано огромен . В момента ( от 1 месеца) не ям мазно , тестено , газирано не пия и ест. алкохол не пия  . За този месец , месец и нещо свалих 5 килограма ( бях 62 кг) ...общо взето избягвам вредните храни и не ям след 6 часа. Понеделник , сряда и петък ходя на Муай тай , а вторник и четв. ходя на фитнес. Обаче културата ми е абсолютно ниска в това отношение . Правя това :  50 минути пътека или степер , после правя ръце , крака и корем и после пак се връщам на пътеката  правя 20 минути ( на малки интервали правя спринт) и това е... Всяка една от тренировките ми е по 2 часа . Ще съм ви много благодарна ако ми кажете какво точно да правя ( специално за корема) . На Муай тай-я предимно правим силови тренировки ( ето една от тях - http://shapie.bb-team.org/dgarkova/videos/pYWHlSYFPSE ) и кардио .  Благодаря ви предвариелно !!!(F)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1