Помощ за изготвяне на хранителен режим

22.01.12
22:48

Пиша от името на един приятел, който иска да си изготви хранителен режим и търси вашата помощ.
Иска да му изготвите примерен хранителен режим, тренира от 7 месеца, тежи 78кг, висок е 1,78.
КБ: 2900
Въглехидрати - 1450 кал. за денея - 362.5 въгл. всеки ден - 72.5 гр. на ядене
Протеин - 870 кал. за деня - 217.5 гр. протеин за всеки ден - 43.5 гр. протеин на ядене
Мазнини - 580 кал. за деня - 64.4 гр. мазнини всеки ден - 12.88 мазнини на ядене
Желае, режима да е в 5 хранения за деня и целта му е да не губи килограми, да ги поддържа и да качва ММ.
Благодаря Ви предварително!

Темата беше редактирана от KING- на 22.01.12 22:51.

Toлкова ли не може да прочете кои храни съдържат белтъци,въглехидрати и мазнини,и по колко,и да си състави режима на базата на дневния прием..
Принципно това,което иска се заплаща.. Отиваш на раздел Хранене—-> Състав на храни и продукти.. и така :)

Ето ме ...Аз съм въпросния приятел.Сега наистина осъзнах , че е доста работа да се направи цял хранителен режим, но поне ме насочете , тоест да ми кажете един ден и аз оттам ще си го направя сам, просто ми трябва някаква насока.

23.01.12
23:51

Провери си калкулации те по горе, защото май си завишил доста белтъчините!!!

Може примерно да си структурираш менюто така:
7-8 ч. Закуска 1 - Овесени ядки с мляко и мед, яйца
10-11 ч. Закуска 2 - Плодове, ядки (сурови)
1-2 ч. Обяд - Месо, зеленчуци (пресни), ориз или картофи
4-5 ч. Тренировка
6-7 ч. Вечеря 1 - Месо, зеленчуци (задушени)(аз тук винаги гледам да присъстват брокули), ориз или картофи
9-10 ч. Вечеря 2 - Извара (аз е разбивам с овкусени соеви напитки)

Трябва да нагодиш количествата за твоите нужди.

Мерси много :) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1