15.04.05
01:37
а бе момчета ниакой получавал ли е сърцебиене ама такова изведнъж идва и ти подкосява направо прасците.и все едно някои те е хванал за гушата.и като го получа тва като клекна за две три минути се оправям.мно е гадно споделете.ходих на лекар ама каза че със ок.
15.04.05
10:10
Здрасти,приятел. Тази тахикардия не е нещо нетипи4но. Макар, 4е как то го описваш прили4а на хипоглекими4ен срив. Това е нещо типи4но. Измери си кръвното в подобен момент и в абсолутно спокоен за да те опътя нататък!
15.04.05
10:34
брато то това сарцебиене може да се получава наистина от малко ваглехидрати от време на време вдигам кръвно двеа пати годишно праиа го 140 на 90 ас сам на 20 години и не е много високоо а иначе ми е постоянно 120 на 80 .аз акто получа това сърцебиене нямя как да си измеря кръвното тогава защтото докато го измеря сърцебиенето ще ремине.а брато според мен е от обездвжване ас от три години имам кола и навсякаде със със нея .единственото ми натварване е във залата.ас съм слаб 188см.80 кг
[quote author=“vipmodel”]брато то това сарцебиене може да се получава наистина от малко ваглехидрати
Ами аз сега съм на супер малко въглехидрати и според мен кръвното ми е ниско-отпаднал съм и след 3-то ядене вече ми се спи. Така че не вярвам да е от малко карбс. Може да се преуморяваш, да ен почиваш добре, а и да не дишаш правилно по време на тренировка.
Ако ти се оправиа със този клек (хеи, Българският ми се оправиа лека по лека, а?), маи значи че имаш проблем сус “Pacer”‘a (дето прави ритама) на сарцето. Ако ти стане пак, место да клякаш, само си натисни въздоха във гардите (напъваш за да си претиснеш корема, каточели акаш), ако от това ти се оправи ритам’а, значи имаш мутация на “Pacer”‘a, или си много претеснена.