Дневникът на един начинаещ.. ^_^

Темата е заключена.

Е.. нека се пробвам и аз да си направя дневник.. Ще се радвам ако се намерят хора да го следят и съответно да поправят и критикуват грешките ми.. Та .. нека дам и малко информация за себе си: Момче съм, на 18 години, 178см. висок, 79кг.
Прибивавам в фитнеса от близо 3 месеца.. Ако нещо съм пропуснал ще ме извинявате.

Та за днес какво имаме? ...

Сутрин ставане 7:00 - кисело мляко с ядки
8:00 - тренировка (която ще опиша по-долу) (протеин след тренировката)
10:20 - пилешко бутче - 0.300 кг.
12:00 - ориз или картофи.
14:50 - пилешко филе - 0.135 кг.
18:30 - пилешко филе - 0.135 кг.
20:00 - риба - скумрия
23:00 - извара - 0.200 кг.

Това ще ми е яденето за днес.

Каква тренировка направих ...?

1.Бягане на пътека 15 мин.
2.Вдигане от лег - 2х15
3.Придърпване на скрипец зад врат - 2х15
4.Бицепс - 2х15
5.Трицепс - 2х15
6.Клекове - 2х15
7.Сгъване и разгъване крака - 2х15
8.Бягане на пътека 15 мин.

Целта ми е да сваля излишните мазнини по тялото ми, защото в момента не са ми очартани мускулите както трябва. (колкото и малко да са те) Имам да свалям мазно.. А по нататък евентуално трупане на ММ.

Благодаря предварително на всеки, който ще следи!

Темата беше редактирана от Божидар Георгиев на 23.01.12 10:31.

Дори при сваляне един път на ден въглехидрати  са малко при положение и че тренираш определено имаш нужда от повече .  Поне според мен .

Мога да вкарам някакви ядки за допълнителни въглехедрати?

казано от Божидар Георгиев на 23.01.12, 11:41:

Мога да вкарам някакви ядки за допълнителни въглехедрати?

примерно овесени

23.01.12
13:58

А с какви килограми правиш упражненията? Примерно опитай да го описваш така за да става  малко по-ясно: Серии х Повторения х килограми
За диетата ти препоръчвам да минеш на РБД и да имаш разнообразно хранене , а не всеки ден пиле с картофи ... надявам се да разбираш какво имам предвид.

казано от Gerrard Liverpool на 23.01.12, 13:58:

А с какви килограми правиш упражненията? Примерно опитай да го описваш така за да става  малко по-ясно: Серии х Повторения х килограми
За диетата ти препоръчвам да минеш на РБД и да имаш разнообразно хранене , а не всеки ден пиле с картофи ... надявам се да разбираш какво имам предвид.

какво значение има с кви кг прави упражненията , те не са фиксирана величина , а зависят от други фактори

23.01.12
18:59

казано от Владимир Димитров на 23.01.12, 18:56:

какво значение има с кви кг прави упражненията , те не са фиксирана величина , а зависят от други фактори

:D добре професоре :D то кг нямат значение сигурно и серийте нямат значение :D

Утре ще напиша всичко подробно - няма проблеми! Благодаря на всички.

казано от Gerrard Liverpool на 23.01.12, 18:59:

казано от Владимир Димитров на 23.01.12, 18:56:

:D добре професоре :D то кг нямат значение сигурно и серийте нямат значение :D

силно ме съмнява да си толкова добре запознат с физическите му възможности за да определиш с колко кг трябва да прави дадено упражнение за да постигне целите си

24.01.12
20:45

Не смея да коментирам респектиращото мнение на професора , но айде ще се престраша.Въпроса е да прави упражнения с поне 70% от максималното , което може да дигне или бутне съответно трябва да прави по 3-4 серий с 8-10 повторения за да предизвика растеж на мускула.

казано от Gerrard Liverpool на 24.01.12, 20:45:

Не смея да коментирам респектиращото мнение на професора , но айде ще се престраша.Въпроса е да прави упражнения с поне 70% от максималното , което може да дигне или бутне съответно трябва да прави по 3-4 серий с 8-10 повторения за да предизвика растеж на мускула.

Ако беше по-наясно с нещата щеше да знаеш че тези прословути 70%  не важът за всеки трениращ , защото всичко е строго индивидуално , това което действа при един не винаги действа и при друг , същото е и с повторенията и сериите , ако при теб действат 3-4 серии с по 8-10 повторения със 70% от макса откъде си сигурен , че и при него ще е така. Другото което е ако се беше зачел достатъчно внимателно , в това  което коментираш щеше да видиш , че целта му е да чисти мазнини , а не да качва килограми чрез наизустената ти схема за 70-те % и бла-бла.

П.С не искам да се заяждам , но този форум е да споделяме мнения и да обменяме опит , никой не е длъжен да се съгласява с моето мнение и ако не си съгласен начина да го покажеш определено не е чрез пуберския ти сърказъм . Поздрави :)

28.01.12
03:48

ама не ме интересува кво мислиш ... мисли си го на ум или си пиши глупости колкото искаш и който иска да ти вярва не се опитвай да ми ги пробуташ на мен тия глупости .... аре радвай се и си пиши на воля каквото искаш че ми писна от разбирачи като тебе

Мнението беше редактирано от Gerrard Liverpool на 28.01.12 11:33.

казано от Gerrard Liverpool на 28.01.12, 03:48:

ама не ме интересува кво мислиш ... мисли си го на ум или си пиши глупости колкото искаш и който иска да ти вярва не се опитвай да ми ги пробуташ на мен тия глупости .... аре радвай се и си пиши на воля каквото искаш че ми писна от разбирачи като тебе

хахахахахахаххахахахахахахаха това казва всичко , поклон пред интелекта ти , с гордост ти предавам званието  си “професор’‘

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1