24.01.12
22:01
Здравейте ,
ходя на фитнес от 4 месеца , на 16 години съм , тежа 62 кг ,висок съм 1.75 см . Целта ми е да покачвам мускулна маса (главно на ръцете и гърба ) . Може ли някой от форума да ми помогне с хубава програма . Имам въпрос , гаранция ли е приемането на протеини за по-бързо покачване на мускулната маса и ако е така може ли да ме посъветвате към кои да се насоча .
Темата беше редактирана от Георги Димитров на 24.01.12 22:03.
24.01.12
22:51
Много грешно си се насочил директно към протеин!!!!!!Има много други основи , които трябва да положиш и стъпала , които трябва да минеш за да стигнеш до добавките.
П.П. Поразгледай малко темите и статийте във сайта и форума преди директно да спамваш поредната тема.
Не е чак толкова голяма грешка протеин като хранителна добавка,но ще е грешка ако очакваш някакви магически резултати.
Първите стъпки към мускулната маса са правилната диета,добра програма и достатъчно почивка,протеина идва като помощник,тогава когато не можеш да си позволиш да се храниш нормално или имаш нужда от допълнителен източник,но просто не можеш да поемеш повече от твърда храна.
25.01.12
10:35
казано от Георги Димитров на 24.01.12, 22:01:
...гаранция ли е приемането на протеини за по-бързо покачване на мускулната маса...
Не, приемането на протеин като хранителна добавка НЕ е такава гаранция.
Гаранцията ще откриеш в правилното хранене.