Какво количество Hyper Whey protein на Nutrabolics да приемам дневно?

Току що си закупих този протеин и човекът от магазина ми каза да приемам в тренировъчни дни 3 пъти дневно по 1 лъжичка от тази в кутията, на самата кутия пише същото  само че по 2 лъжички .. Та сега по 1 или по 2 да слагам ?  Първото протеинче с една го направих и не изглеждаше да е малко ...

Протеиновият прием е строго индивидуален за всеки човек. 2гр. протеин на килограм активно тегло е достатъчна дневна доза, стига да не си на НВД или Кето диета.

Та, сам прецени по колко от продукта да приемаш. 1 мерителна лъжичка съдържа 20гр. протеин. :)

Аз съм на РВД и тежа 72кг на 15 години , струва ми се, че 40гр. протеин на прием ще ми дойдат малко в повечко...

Разбира се, че ще ти дойдат в повече. Ако питаш мен, приемай само по 1 или 1.5 лъжички след тренировка и/или по толкова сутрин като се събудиш. През останалото време разчитай на протеина в храната.

Този вариант ми звучи най - добре, обаче срока на годност пише, че му е до 03.2012 ( явно и за това го взех на 30% намаление ) и тъй като кутията е 2кг и 300гр. Ако дотогава не съм го изпил целия има ли опасност да му стане нещо .. ?

Принципно нищо няма да му стане, но никой нищо не може да ти гарантира след изтичането на срока на годност.

Ясно. Ще го пия както ти каза, пък ако се прецака  здраве да е.. В крайна сметка не искам да се презобвам.

25.01.12
16:05

Недей спича, всеки суплемент има задължително минимум 6 месеца толеранс след датата на годност и няма никакъв проблем, всъщност и след шестия месец до 1 година обикновено няма проблем, но все пак да не прекаляваме :) Иначе 63 лв за 5лб пудра наистина хваща окото, и аз ще го пробвам :)

25.01.12
19:57

То в сайтовете е по-евтино даже..За 70 кинта по-добре да си вземеш изолат..

25.01.12
20:03

казано от the_nikster на 25.01.12, 16:05:

Недей спича, всеки суплемент има задължително минимум 6 месеца толеранс след датата на годност и няма никакъв проблем, всъщност и след шестия месец до 1 година обикновено няма проблем, но все пак да не прекаляваме :) Иначе 63 лв за 5лб пудра наистина хваща окото, и аз ще го пробвам :)

Ако се загледаш в съдържанието е напълно възможно да се откажеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1