Три Креатин Малат + Лостове

25.01.12
23:23

Въпроса ми е следния: Ще има ли ефект ако ходя на лостове 4-5 пъти на седмица и взимам три креатин малат.. Ще имам ли повече сила ? Изобщо според вас добра ли е комбинацията креатин + лостове.
Ще успея ли да кача и мускулна маса или ми трябва и някакъв протеин.
Та сега малко информация за мен: 178см , 66кг.
Ходя на лостове от месец. Фитнес не съм практикувал също така нямам и намерение да го правя. Причините са си мои и моля не ме убеждавайте в противното.
2 поредни дни съм на лостовете и 1 почивам. Отделно в тренировъчните дни правя лицеви опори. Имам и гири по 4кг всяка но са малко като килограми знам..
Та на въпросите: 1- има ли смисъл да пия три креатин малат? 2-той ще ми даде ли повече сила и маса предвид това че ходя на лостове вместо на фитнес и ако не какъв протеин да си купя?

26.01.12
00:03

На това тегло ти трябва яко храна, не креатин и протеин.

колкото по-късно започнеш с креатина толкова по-добър ще е ефекта от него , а за сега едно добро хранене , както е казано по-горе , е напълно достатъчно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1