Лакът

SP

15.04.05
11:16

Абе щях да ви питам нещо.Вчера си прецаках нещо ръката като играх на канадска борба.Изпука и сега ме боли мнго преди известно време пак стана така с лявата и се мазах там с едни простотии ама не ходих да дигам 1 месец:(( :( Има ли някакъв начин да стане по бурзо тва

15.04.05
11:19

начина е да спреш да играеш на канадска
спри овреме докато не си си прецакал нещо за цял живот

16.04.05
20:30

[quote author=“tory_”]начина е да спреш да играеш на канадска
спри овреме докато не си си прецакал нещо за цял живот

И аз имам проблем с канадската гледам на е намаля ама не ще е много трудно да е спра,щото някои пич се надъха и се мисли за голям!!!

17.04.05
00:11

носете си гъбички за лактите,мен лично китката ме боли като играя кандска,боли в лакътя не съм усещал

17.04.05
09:59

Ми бъдете много внимателни тогава!!! Загрявайте, упражнявайте се, поинтересувайте се с какво да се мажете после, че да не боли толкова! И с костите също ... Бъдете малко по-отговорни за тялото си, цял живот ще сте с него, второ няма от къде да си купите ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1